Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene alcatech diye bir saat aldım oğluma sorunsuz kullandık yaz tatiline kadar. okullar açılınca açalım kullansın dedik ama setracker2 proğramında offlıne gözüküyor ekipman internete bağlı diyor ne yapmam lazım? saatinin IME numarasını sorgulattım kayıt bulunamadı diyor. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun. mesajları okudum telefondan mesaj atın falan diye yazmış başka arkadaşlar mesajı nereye gönderiyoruz????? valla kafam çok karıştı lütfen yardım!!!!!!!!!!!!!
  • Evet arkadaşlar nihayet çözdüm. Yurtdışı hattı ile saati açabildim sonra imei değiştirdim şimdi TR hatları ile kullanabiliyorum. Satıcıya ID yi atacağım bekleyecğeim setracker için
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRON MAN 03

Arkadaşlar geçen sene alcatech diye bir saat aldım oğluma sorunsuz kullandık yaz tatiline kadar. okullar açılınca açalım kullansın dedik ama setracker2 proğramında offlıne gözüküyor ekipman internete bağlı diyor ne yapmam lazım? saatinin IME numarasını sorgulattım kayıt bulunamadı diyor. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun. mesajları okudum telefondan mesaj atın falan diye yazmış başka arkadaşlar mesajı nereye gönderiyoruz????? valla kafam çok karıştı lütfen yardım!!!!!!!!!!!!!
    Saati arayabiliyor musunuz ?
  • okko kullanıcısına yanıt
    Evet karşılıklı görüşme yapabiliyorum her iki taraftan ama SeTracker2 uygulamasında artık Online olmuyor

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yokmu yardım edecek

• quote:

Yokmu yardım edecek
    Valla dostum yardım etmeyi çok isterdim ama bende yeni çödüm sorunları okuuklarımdan kalanlar

1- Saatinin ID numarasını programa doğru girdiğine eminmisin bence sıfırdan yeniden kayıt ol programa

2- Bİrde geriye doğru git İP numarası paylaşmış arkadaşılar onu telefonuna gir.
  • quote:

Yokmu yardım edecek
    - setracker programının kurulumunu doğru yaptın mı? (Bölge seçimi)...
    - internet ayarlarını yaptın mı? (setracker için ip)
  • sisinasi S kullanıcısına yanıt
    Yaptım ayarları

Teşekkür

• ID kaydı bulunamadı diyor

• Arkadaşlar IMEI değiştirdikten sonra satıcıya bildirmemiz gereken ID numarası hangisi?

Saatin ekranında/arkasında barkodla beraber yazan numara mı yoksa sms ile aldığımız bilgi dökümünde ID satırındaki numara mı?

Çünkü saatten sms ile aldığımız bilgide telefon ekranında/arkasında yazan numara ZCM olarak görünüyor. Fakat bu numarayı uygulamaya girerken ID kısmına yazıyoruz.

Lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi?
  • İp değişince id de değişiyor . Telefonun arkasındaki numara değişiyor yani. Sms ile aldığın id yi bildireceksin aynı id zAten saatte ayarlarda info kısmında da yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

İp değişince id de değişiyor . Telefonun arkasındaki numara değişiyor yani. Sms ile aldığın id yi bildireceksin aynı id zAten saatte ayarlarda info kısmında da yazar.
    Hocam sıkılmadan, pıkılmadan cevap verdin bütün mesajlarıma çok sağol valla. IMEİ yi değiştirdim yeni id yi gönderdim elemana bakalım çin bayramı 7 sinde bitiyor inş halleder.
    Bende yeni ID almam lazım sanırım

• Çinliye mesaj atmıştım yeni ID mi bujgün mesaj attı halledeceğim diye.
  • Arkadaşlar bu arada SOS tuşuna basınca telefon kapanıyordu şimdi arama yapıyor. Basılı tutuyorum. Nasıl kapatacağım ben b u saati :D
  • Arkadaşlar belki aynı şeyi yazicam ama gerekli bilgiyi alamadığım için yardım istiyorum.

Q90 saatin 120 gun geçmesi nedeniyle saat kapandı. Satıcıdan ime değişimi istedim. Değiştirdi ve id numarasınıda beraberinde gönderdi. Sorun şu ki saat çevrim dışı ve gerekli olan işlemi nasıl yapicam bilmiyorum.

• İmei yi btk dan kontrol et , setracker a asya okyanusya seçerek gir id kayıtlı ise sim kart çalışıyor ise bir sorun olmaması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: seslendim

Arkadaşlar belki aynı şeyi yazicam ama gerekli bilgiyi alamadığım için yardım istiyorum.

Q90 saatin 120 gun geçmesi nedeniyle saat kapandı. Satıcıdan ime değişimi istedim. Değiştirdi ve id numarasınıda beraberinde gönderdi. Sorun şu ki saat çevrim dışı ve gerekli olan işlemi nasıl yapicam bilmiyorum.
    Saate hat taktığınızda arama yapabiliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

Bu yazılım ile atılma işini nerede yaptırabilirim hocam.

Alıntıları Göster
    müsaitseniz özel mesaj ile bir konu konuşmak isterim, ben gönderemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.