Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gazamız mubarek ola :))
  • sisinasi S kullanıcısına yanıt
    birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim kaderdaşım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

Tüzük değişikliği ile (25 Eylül 2017 tarihli ve 157 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Tüzük değişikliği) kayıtsız IMEI’li cihazların kayıtsız olarak kullanım sürelerinde değişiklik yapılmıştır. Yeni değişiklik ile abonelerin sadece yıl içerisinde kullanım yaptığı günler hesaplanacaktır. Bu sayede, kayıtsız bir cihaz yıl içerisinde toplamda 90 günü aşmayacak şekilde ayrı günlerde veya arka arkaya toplam 90 gün boyunca kullanılabilecektir. Cihazın kayıtsız olarak kullanılabilecek kullanım süresine bakılmaksızın her takvim yılı sonunda cihaz kullanımı sıfırlanarak aboneye tekrar kullanabileceği 90 aktif gün daha tanımlanacaktır.
    bu değişilikten haberim yoktu. ilk fırsatta imei ayarlıyorum. teşekkür ederim bilgilendirme için

• aliexpress.com
    US $19.52 34% OFF|Q360 Kids Smart Watch phone with Camera wifi GPS Location Touch Screen chilren smart watch SOS call Tracker baby pk q90 Q528-in Smart Watches from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/mA3UVNBN

Aliexpres den bir tanıdığa aldık. İlk sipariş için aliexpres indirim verdi 136 tl ye yedek kordonlu olanı aldık.

Benim siparişim kur farkından ve hesapla ilk sipariş olmamasından dolayı 175 e geldi, diğer arkadaşınki 165 e, yeni üye olan arkadaşınki yeni üyelik, ilk sipariş indirimi ile 136tl :) bilginize.

Bu 8.siparişimiz oldu :) 1 hafta önce teslim alıp kullandığımız saatte bir sorun görünmüyor. Şarj 2 gün gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende q360 almayi dusunuyordum. Fakat titresim ozelligi olmadigi icin vazgecmistim.

• Arkadaşlar aliexpresten Q90 aldım oğluma. Denemek için bugün eşimin hattu taktım turkcell interneti de var ama bir türlü bağlanamadık setracker a telefondan mesaj gönderemiyorum saate. Birileri yardımcı olaiblir mi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okko -- 28 Eylül 2018; 20:26:42 >
  • Setracker uygulamasında giriş yaparken asya olyanusya seçerek oturum açın sonra saatin id si ile setracker'a ekleyin. Saatin imeiyi değiştiyseniz id de değişmiştir. Satıcıya bildirin.

Simi Saate takınca başka bir telefondan indo kod mesajını deneyin. Önceki sayfada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanktu

quote:

Orijinalden alıntı: ahmed70

Aynı saatten aldım sürekli çevrim dışı hatası veriyor. Arama yapıyor ve aranıyor setracker a bağlamada sorun yaşıyorum, yardım edin lütfen

İyi günler,bendeki sorun,saatin içindeki kayıtlı IMEI nin iki rakamı eksik olmasıydı.

Saate;

pw,123456,ts# mesajı gönderip oradan gelen mesajki IMEI ile saatin arkasındaki IMEI yi karşılaştırmısınız.

Alıntıları Göster
    merhaba ben mesaj gönderiyorum ama saat hiç tepki vermiyor. Yani bir şey yazmıyor bana cevap olarak

• quote:

Setracker uygulamasında giriş yaparken asya olyanusya seçerek oturum açın sonra saatin id si ile setracker'a ekleyin. Saatin imeiyi değiştiyseniz id de değişmiştir. Satıcıya bildirin.

Simi Saate takınca başka bir telefondan indo kod mesajını deneyin. Önceki sayfada var.
    Nihat hocam ekli ama hiçbirşey yapamıyorum. Cihaz çevrimdışı diyor. Mesela mesaj atılacak bir sürü şey yazılmış bnr atıyorum mesj ama telefon tepki vermiyor. Neyi yanlış yaptık gözünü seveyim yardım et çocuk tepemden inmiyor valla
  • Setrackera bağlanamasanızda sms attığınızda telefon size yanıt verecektir. Eğer yanıt vermiyorsa ya mesajları yanlış gönderiyorsunuz ya sa saatte sıkıntı vardır...

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Video çekip göndermemi istediler. Bugün gönderdim bakalım ne yanıt gelecek. Tüm gelişmeleri paylaşırım üstadım.... Sende haberdar et...

• quote:

Orijinalden alıntı: sisinasi

Setrackera bağlanamasanızda sms attığınızda telefon size yanıt verecektir. Eğer yanıt vermiyorsa ya mesajları yanlış gönderiyorsunuz ya sa saatte sıkıntı vardır...
    Vermiyor cevap bir sürü mesaj yazdım şifre 123456 denedim 523681 denedim olmuyor hiçbir şekilde cevap gelmiyor telefondan
  • Telefona takılan sim kartı bir telefona takarak deneyin belki hatta sıkıntı vardır. Sms ve internet Paketi falan aldınız mı? Başka sim takıp deneyin.

• Saatin arkasındaki imei yi btk dan sorgulatın belki imei kayıtsızdır engellenmiştir.

• quote:

Saatin arkasındaki imei yi btk dan sorgulatın belki imei kayıtsızdır engellenmiştir.
    Merhaba hocam sorgulama yaptığımda durum: kayıt bulunamadı yazıyor
  • IMEI Sorgulama Kayıt Bulunamadı Ne Demek

IMEI Sorgulama yaptığınız zaman karşınıza aşağıdaki görselde olduğu gibi Kayıt Bulunamadı ibaresi çıkabilir. Bu genelde eski model cihazlarda daha çok karşınıza gelebilir.. Bu cihazlarda düşmeden yada farklı bir sebepten dolayı imei numarası kaybolabilir ve cihaza hattınızı taksanız bile sim kartınızı okumayacaktır yani şebeke çekmeyecektir. Bu gibi durumlar için ilk olarak cihazın faturası ile birlikte satın aldığınız yere başvuru yapılması ve işlem yapılması gerekmektedir.

......

Malesef sizin kart çalışmayacaktır. Kablo vasıtası ile imei atma yöntemleride var dı google dan araştırınız. Saati alırken satıcıya kullanılmayan bir imei vererek yükletseydiniz bu sorun olmazdı. Çözülemez bir sorun değil.

• quote:

IMEI Sorgulama Kayıt Bulunamadı Ne Demek

IMEI Sorgulama yaptığınız zaman karşınıza aşağıdaki görselde olduğu gibi Kayıt Bulunamadı ibaresi çıkabilir. Bu genelde eski model cihazlarda daha çok karşınıza gelebilir.. Bu cihazlarda düşmeden yada farklı bir sebepten dolayı imei numarası kaybolabilir ve cihaza hattınızı taksanız bile sim kartınızı okumayacaktır yani şebeke çekmeyecektir. Bu gibi durumlar için ilk olarak cihazın faturası ile birlikte satın aldığınız yere başvuru yapılması ve işlem yapılması gerekmektedir.

......

Malesef sizin kart çalışmayacaktır. Kablo vasıtası ile imei atma yöntemleride var dı google dan araştırınız. Saati alırken satıcıya kullanılmayan bir imei vererek yükletseydiniz bu sorun olmazdı. Çözülemez bir sorun değil.
    Hay şansıma ya ne yapabilirim telefonlara atma var ama saate atma ile ile ilgili biraz sıkıntılar var . Saatin kabloyu bilgisayara taktığım zaman görmüyor sadece şarj ediyor.

• Şöyle bir video var ancak olur mu bilmem

Aslında telefonculara sorsan bilebilirler. Satıcı ile görüş aliexpres den almışsan sorun bildir Yardımcı olsun.

• Sıkıntı şu ki saati pc ye bağladığıma hiçbir tepki vermiyor pc yani telefonu görmüyor. Görse aslında ozaman imei atılabilir.
  • Adam bana da ekran koruyucuyu çıkart diyor. Dalga geçer gibi. Hatta urun sağlam diyor. Zamanı da geçti dispute yapamıyorum. Ekranda ki yeşil arama tuşu çalışmıyor. Alanlar dikkat etsin. Para çöpe gitti

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.