Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

hocam hakikaten vakit ayırdığınız ve uzun uzadıya yazdığınız için teşekkür ederim

ilk paragrafınızda bahsettiğiniz gibi takip kısmında sorun var. uygulamaya girince otomatik konum gelmiyor ama anlık istiyorum geliyor bu konuda sorun yok...

dediğiniz gibi takip kısmına girdiğimde mesela 18 saatlik sorgulama yaptıgımda benim istediklerim haricinde 1 yada 2 tane var...
    benim bu kısıma girdiğimde her 10 dakikada bir yada saatte bir falan hangi konumda olduğunu görmem gerekir diye düşünüyorum. sizde durum nedir takip kısmından geçmiş konumlar durumunda?

internet ile ilgili bi sorun olduğunu sanmıyorum hocam bimcell de avea altyapısını kullanıyor ve anlık konum almada ve ses mesajlarında bir sorun yok... cihaz acaba kendiliğin güc tasarrufu moduna geçiyor anlayabilmiş değilim... 3. gününde hala sarj 35 ve daha uyarıda vermedi..
    Saatin önerilen ayarı 10 dk da bir konum atmasıdır. Bu şekilde saat 10 dk bir otomatik olarak konumu bildirmesi gerekir. Setrecker programında çit uygulaması var. Eğer siz kendiniz konum isticekseniz çocuğun belirlediğiniz alan dışına çıktığında saatin sizi uyarması söz konusu olamayacaktır. Ayrıca geçmişe baktığınızda eğer gps çekiyorsa (okulda kapalı mekan olduğu için gps çoğu zaman çekmez) size çocuğun konumlarını mutlaka gösterir. Zaten saatin amacı da bu. Muhtemelen saatte sıkıntı olabilir. Ggüç tasarrufu gibi bir mod olupta konum göndermeyi engelliyorsa ki böyle bişey hiç duymadım. İsterseniz emin olmak için çiti aktif edin. bakalım yine aynı şekilde koordinat göndermemeye devam edecek mi? sorun devam ederse satıcıyla mutlaka iletişime geçin derim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

Telefon görüşmesi tabiki gerekli, çocukla nasıl haberleşmeyi düşünüyorsun. Ben Avea dan 19 tl lik paket yaptım(kontorlü) 500 dk 4gb internet 5000sms . 4 günde kullandığı internet 10 mb yok :)

Daha düşük tarife varsa yapabilirsiniz ama konuşma olsun sms ve internet çok fazla olmasına gerek yok.
    Çok teşekkürler. Bimcell' in 15tl 600 Dk 600 SMS 1 GB internet paketini alayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarasbulba -- 24 Eylül 2018; 9:47:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisinasi S kullanıcısına yanıt
    Telefonda denedim hatta internet var

• pw,123456,ip,54.169.10.136,8001#

Hat avea ise, Üstteki komutu deneyin bir de. Setrackerda ana ekranda asya ve okyanusya seçin ve giriş yapın . Komuttan sonra Saati kapatıp açın deneyin tabi.

• Merhabalar,

Bu ürünlerde çok arıza mı var, yoksa ayarlaması çok mu zor? Ben anlayamadım. Herkeste değişik değişik sıkıntılar çıkmış. Piyasa da satılan (turkcell bayilerinin de sattığı) Alcatell alıyım diyorum, çinden 20 dolara getirtsem bir de bir sürü sıkıntısı çıksa ya da bozulsa başa bela. Ha diyeceksiniz ki 3 tane alırsın o paraya, haklısınız. Normalde çinden alışveriş yapıyorum ama elektronik alışverişi hiç yapmadım. Bu cihazları çinden alanlar tekrar olsa alırlar mı? kronik sıkıntıları var mı?

Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba , bende q90 modeli saat bulunuyor. Rehberde sadece numaralar gözüküyor isim bilgisi yeri boş geliyor. Sizlerde de bu şekilde mi? Değil ise çözümü nedir?
    Şimdiden teşekkürler...
  • Saati kapatıp açınca dokunmatik çalışıyor. Ama bir yerine girince yani mesela telefon rehberine girince dokunmatik çalışmaz oluyor. Nedeni hakkında fikri olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: VCMain

Saati kapatıp açınca dokunmatik çalışıyor. Ama bir yerine girince yani mesela telefon rehberine girince dokunmatik çalışmaz oluyor. Nedeni hakkında fikri olan var mi
    q90 model cihaz aldım aliexpressten tam olarak aynı sorunu yaşıyorum yazmak için foruma girdiğimde senin yazını gördüm. süre de doldu. aynı sorunu bende yasıyorum. dokunmatik ekran kenarlara gidiyor ama ana menuye getiren ve gelen aramayı cevaplamaya yarayan yeşil tuş çalışmıyor. çok araştırdım internetten. cihazı formatlamayı denedim olmadı. sorun malesef donanımsal dokunmatiği hareket ettiren parça arızalı. cihazın içini açtım o parçanın soketini söküp geri taktım ama nafile çözüm olmadı. parça nanay... parçada tam olarak bu...

şimdi bunu alıcam ve takana kadar beni mahvedecek. ama yapacak bişey yok. inanın çok pişman oldum aldığıma bence siz pek bulaşmayın derim. bime gelen sentarı alın daha iyi...

bu arada elinde bahsettiğim malzeme olan bir tamirci arkadaş var ise özelden yazarsa sevinirim...

• Dokunmatiğin çalışmama sorunu bugün bende de başladı... Hepsi aynı gün arıza yapmış olamaz herhalde... Fikri olan var mı?

• Bu isin 3 kiside de ayni anda olma olasiligi nedir pek anlamis degilim? Benim cihaz hold mi marka. Satici ile konustum dispute actim parca gondereyim dedi kabul etmedim. Iade istiyorum bakalim ne olacak. Bu cinlilere hic guvenmiyorum. Adamlara imei numaramizi da verdik bi pustluk olabilir diye suphelenmiyor degilim. Dusmedi darbe almadi. Durup dururken nasil oldu anlamadim.

• benim cihazda hold mi marka... dün sorunsuz çalışıyordu bugün dokunmatik arızası verdi. Sorun aynen sizin anlattığınız gibi.. yazılımla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama bikaçgün önce setracker2 uygulamasına güncelleme gelmişti. Bu güncelleme ile saatin dengesi şaşmış dicem ama oda saçma olacak. bende akıl erdiremedim. ama 3 saatin aynı anda aynı hatayı vermesinin başka bir açıklamasıda yok gibi görünüyor.
    Ben cihazi fabrika ayarlarina da getirdim sonuc degismedi. Evet bi ihtimal yazilimsal olabilir ama ben cihazin videosunu cekip saticiya gonderdim. O da aynen dedigim gibi dokunmatik ekrani arizali dedi. Yapacak bisey yok. Muhtemelen diger arkadastaki de hold mi markadir ve hatali bir seriye denk geldik muhtemelen...

Senin satici da kgg offical store mi? Oyleyse video cek ve bi yere upload et. Video linkini de gonder. Anlayisli birisi gibi... Dispute zamani gectiyse bile ekran talep edebilirsin o da zaten 3-4 usd civari...

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt
    selamlar

BTK'nın kapattığı saatler için bir çözüm biliyormusunuz?
  • ekremkaya77 E kullanıcısına yanıt
    up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 12 Mart 2020; 1:53:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scarface0537 S kullanıcısına yanıt
    ama nasıl? saate sms atamıyoruzki. nasıl imei atacağız?
    delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 12 Mart 2020; 1:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Ben cihazi fabrika ayarlarina da getirdim sonuc degismedi. Evet bi ihtimal yazilimsal olabilir ama ben cihazin videosunu cekip saticiya gonderdim. O da aynen dedigim gibi dokunmatik ekrani arizali dedi. Yapacak bisey yok. Muhtemelen diger arkadastaki de hold mi markadir ve hatali bir seriye denk geldik muhtemelen...

Senin satici da kgg offical store mi? Oyleyse video cek ve bi yere upload et. Video linkini de gonder. Anlayisli birisi gibi... Dispute zamani gectiyse bile ekran talep edebilirsin o da zaten 3-4 usd civari...
    Fabrika ayarlarına dönmek bende de işe yaramadı.. Satıcı ile iletişime geçtim ekran koruyucuyu çıkart dedi tabiki işe yaramadı bakalım ne diyecek... Satıcı tina e-cigarette...

Bende o saticiyla benim satici arasinda kalip bunu tercih etmistim. Demekki bu seride bi hatali uretim var almayi dusunen arkadaslarin haberi olsun... Yapacak bisey yok ustad saticilarla anlasicaz bi sekilde... Ben nasil yapilacagini da ogrendim videosu da var bakalim biseyler yapicaz artik... Ama forumda elinde parcasi ile birlikte yapabilecek biri varsa yardimci olursa sevinirim.

• scarface0537 S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılıyor anlatırmısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 12 Mart 2020; 1:50:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.