Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyı aksamlar arkadaslar, dun a101 den oğluma sentar v80 saat aldım. Saatı sarj ettık ama telefonuma indirdigim uygulama benden ıd numarası ıstıyor. Saatın arkasında yazıyor ıd ama setracker kabul etmıyor. Kontrol edin dıyor. Kimden yardım isteyebılırız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul içerisinde gps çekmiyor ve doğal olarak saatin yerini bulamıyor. Ancak setracker2 programı sık sık çocuğun okuldan ayrıldığı yönünde uyarı veriyor. Lbs kapalı. Bu durum ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffss

Iyı aksamlar arkadaslar, dun a101 den oğluma sentar v80 saat aldım. Saatı sarj ettık ama telefonuma indirdigim uygulama benden ıd numarası ıstıyor. Saatın arkasında yazıyor ıd ama setracker kabul etmıyor. Kontrol edin dıyor. Kimden yardım isteyebılırız?
    diğer programlarda bu tür sıkıntılar yaşanmıyor. Onları da deniyebilirsiniz.
  • q90 model saatın zıl sesı degısıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 18 Eylül 2018; 16:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih gürsakal

Sanırım ımıe buradan verince daha sonra bir sıkıntı olmuyor degermi
    Teşekkürler bilgi için bu arada

Sıkıntı şu oluyor;
    imei değişince cihazın ID numarası da değişiyor. Haliyle yeni ID'nin setracket sisteminde kaydı olmadığı için kullanamıyorsunuz.
    Üstte arkadaşların anlattığı gibi satıcı ile yada supportapp@3g-elec.sinanet.com adresi ile iletişime geçip kayıt ettirmek gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Merhabalar;
    Bende kızım için bu saatten aldım. yaklaşık 5 ay oldu ama kapanmadı. bende her ihtimale karşı IMEI numarasını değiştirdim ve belirttiğiniz adrese mail attım. artık settracker programı ile takip edemiyorum normal olarak. Mail göndermemden 4 gün geçmesine rağmen olumlu yada olumsuz geri dönen olmadı. ekstra yapılabilecek birşey varmı acaba?

• sisinasi S kullanıcısına yanıt
    evet kapali alanlarsa gps cekmez. location based service yani LBS acik oldugunda uygulama gps den sinyal alamadiginda operatorun baz istasyonlarindan sinyal almaya calisir.bu durumda cihaz en yakin baz istasyonundan sinyal alacagi icin saati cok sacma sapan yerlerde gosterebilir. lbs kapali tutun ve guvenli bolge olusturun. guvenli bolge disina cikinca (saat acik havaya cikip,gps sinyali alinca)size bildirim gelir.tabii bildirim aciksa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lbs kapalı tutuyorum zaten. Saat geçmişinde de çocuk güvenli alanın dışına çıkmış gözükmüyor. sıkıntı çocuğun her tenefüse çıkışında (gps bağlantı kurduğunda) güvenli alan içinde bulunmasına rağmen setracker2 programının güvenli alan dışına çıkıldığına dair uyarı mesajı vermesi...Bunun bir çözümü var mı?
  • sisinasi S kullanıcısına yanıt
    gps sinyali tam nokta yeri gostermez zaten.guvenli bolge alanini biraz buyutun.olmazsa ozelden saatde ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 12 Mart 2020; 1:57:43 >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,

Benim oğlum birinci sınıfa başladığı için ben de böyle bir saat almaya niyetlendim ve 2 gündür yazılanları okuyorum. Kafamda genel olarak olay şekillendi. Herkes birbirine faydalı olmaya çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla bir çok sorun çözülüyor burada. Yazan, soru soran ve özellikle başkalarına yardımcı olma gayretinde olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ben de çok faydalandım.

Okuduklarımdan Anladıklarım Özetle:

Yurt dışından böyle bir saat alınacaksa, ya 120 gün içerisinde vergisi ödenip IMEI kaydı yapılacak, ya da cihaza yeni imei yüklenecek. Yeni imei yüklenince SeTracker programı kullanılacaksa yeni ID'nin programa kayıt ettirilmesi gerekiyor. (Başka programlarda buna ihtiyaç duyulmuyor) Ayrıca, yeni ID kaydı için satınalmadan önce satıcı ile yazışılması ve ID kaydı yaptıracağına dair teyit alınması gerekiyor. (Daha önce mail ile çözülüyor fakat artık yapılmıyormuş) SMS komutlarıyla ve kullanılan programla saat aktif bir şekilde verimli olarak kullanılabiliyor.

Benim sormak istediğim bir kaç husus var. Bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1- Önerebileceğiniz bir saat var mı? Burada 600-700 TL gibi rakamlar var malum. O yüzden maksimum 150-200 TL civarına en iyisini AliExpres'ten alabiliriz diye düşünüyorum. Su geçirmez olması tercih sebebidir. Bir de kullanan varsa kameralı saatlerin artı ve eksilerini alabilir miyim?

2- İlgili ve düzgün bir satıcı önerebilir misiniz.

3- Kullananlardan program ile ilgili öneriler alabilir miyim? SeTracker, Find MyKid, MyFrap vs. Artıları ve eksileri nelerdir.

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sahmert

Merhaba arkadaşlar,

Benim oğlum birinci sınıfa başladığı için ben de böyle bir saat almaya niyetlendim ve 2 gündür yazılanları okuyorum. Kafamda genel olarak olay şekillendi. Herkes birbirine faydalı olmaya çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla bir çok sorun çözülüyor burada. Yazan, soru soran ve özellikle başkalarına yardımcı olma gayretinde olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ben de çok faydalandım.

Okuduklarımdan Anladıklarım Özetle:

Yurt dışından böyle bir saat alınacaksa, ya 120 gün içerisinde vergisi ödenip IMEI kaydı yapılacak, ya da cihaza yeni imei yüklenecek. Yeni imei yüklenince SeTracker programı kullanılacaksa yeni ID'nin programa kayıt ettirilmesi gerekiyor. (Başka programlarda buna ihtiyaç duyulmuyor) Ayrıca, yeni ID kaydı için satınalmadan önce satıcı ile yazışılması ve ID kaydı yaptıracağına dair teyit alınması gerekiyor. (Daha önce mail ile çözülüyor fakat artık yapılmıyormuş) SMS komutlarıyla ve kullanılan programla saat aktif bir şekilde verimli olarak kullanılabiliyor.

Benim sormak istediğim bir kaç husus var. Bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1- Önerebileceğiniz bir saat var mı? Burada 600-700 TL gibi rakamlar var malum. O yüzden maksimum 150-200 TL civarına en iyisini AliExpres'ten alabiliriz diye düşünüyorum. Su geçirmez olması tercih sebebidir. Bir de kullanan varsa kameralı saatlerin artı ve eksilerini alabilir miyim?

2- İlgili ve düzgün bir satıcı önerebilir misiniz.

3- Kullananlardan program ile ilgili öneriler alabilir miyim? SeTracker, Find MyKid, MyFrap vs. Artıları ve eksileri nelerdir.

Şimdiden teşekkürler...
    bu mesajın altına bende öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

benim çocuğumda 2. sınıfa başladı fakat benim durumum farklı eşimden ayrıyım(boşandık) fazla ayar istemeyen IMEI derdi olmayan bir cihaz tavsiye ederseniz çok memnun olurum. velayet anne de olduğu için hafta içi fazla göremiyorum ve 2 hafta da bir hafta sonları alıyorum yanıma o yüzden fazla ayar istemeyen cihaz dedim.kısacası aradığım zaman ulaşabileceğim konumunu görebileceğim bir cihaz olmalı bütçem 250-tl ye kadar.
    şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatu

benim çocuğumda 2. sınıfa başladı fakat benim durumum farklı eşimden ayrıyım(boşandık) fazla ayar istemeyen IMEI derdi olmayan bir cihaz tavsiye ederseniz çok memnun olurum. velayet anne de olduğu için hafta içi fazla göremiyorum ve 2 hafta da bir hafta sonları alıyorum yanıma o yüzden fazla ayar istemeyen cihaz dedim.kısacası aradığım zaman ulaşabileceğim konumunu görebileceğim bir cihaz olmalı bütçem 250-tl ye kadar.

Alıntıları Göster
    Vm50 Q360 Saat siparişi, kurulum ve ayarı için tüm işlemler aşağıda yer almaktadır, yapılacak işlemlerden kişinin kendisi sorumludur.

Vm50 Q360 saatin linki:
    s.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/mA3UVNBN

(Saate atılacak imei numaralarını satıcıya bildirmeme karşılık 2.Siparişimde saate imei girilmemişti, saatin imei numarasını değiştirme ve id numarası bildirme işlemlerini adım adım yazıyorum umarım faydalı olur.)

not: Saat geldiği şekilde imei kayıtsız olarak 120 günden sonra BTK tarafından tespit edilene kadar kullanılabilir. saati ülkemizde 120 günden fazla kullanmak için imeiyi pasaporta kaydettirmemiz ya da kayıtlı bir imei ile değişmemiz gerekmektedir. pasaporta kaydettirmek masraflı olduğundan kullanılmayan atıl durumdaki, imei numarası kayıtlı ve bir daha sim kart takmayacağımız bir telefonun imei numarasını kullanabiliriz.)

imei sorgu linki:
    www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

-imei engelli bulunan takvim yılının sonraki senesinde 120 gün tekrar açılır, ya bu süreyi bekleyeceksiniz ya da saate yurtdışı sim kartı takarak aşağıda belirtilen imei değiştime işlemini yaparak imei değişeceksiniz.

-----------------------

id numarası nasıl oluşuyor, imei değişince id nasıl değişir;
    (id numaraları 15 haneli imei numarasının baştan 5.numaradan başlayarak 10 haneli olarak üretiliyor. örnek imei: 123456789012345 id: 5678901234 ) saat imei kayıtsız gelir ise yeni imeiyi saate attıktan sonra id değişecektir ve setracker a yeni id ile giriş yapmak gerekmektedir. Satıcı yeni id numarasını seTracker sistemine kaydetmiş ise seTracker uygulamasına kayıt ve giriş başarılı olacaktır. seTracker uygulamasına kayıt esnasında id girişi başarısız olur ise satıcıya yeni id numarasını gönderip bu numarayı sisteme kaydetmesini bekleyin. Satın adlığım yer genelde sabah 7-8 arası cevap veriyor.)

---------------------------------------

Sim kartı saate takın ve pw,123456,ts# mesajını telefonumuzdan saate taktığımız sim kartın numarasına atın,

-saati alırken satıcıya imei bildirmişseniz bildirdiğiniz imei yi saatin size yolladığı imei ile karşılaştırın,

imei saate girilmemiş ise saate pw,123456,imei,bualanaimeiyazılacak# mesajını saate yollayın (imeiyi,
    bualanaimeiyazılacak yere yazın)

-saat size imei ok mesajı gönderecek.

-(imei yi aldığınız telefona kesinlikle hat takarak açmayın, kopya imei den btk dan engellenirsiniz.)

- pw,123456,ts# komutunu saate tekrar mesaj atın

gelen mesajda imeiyi kontrol edin.

-id number'i satıcıya gönderin ve se tracker için sisteme eklemesini isteyin(aynı numara saat menusundeki info kısmındada çıkar)

Setracker indirme linki;

-Kayıtta bölge olarak asya okyanusya seçin ve id numarası ile giriş yapın.
    Kayıt olurken ya da kayıt olduktan sonra ruhsat kısmına saat menusundeki değiştirdiğiniz id code i girin.
    Satıcı id numarasını sisteme kaydetmişse sorun çıkmayacaktır.
    idnumarası kaydedilmemiş ise setracker id hatası verecektir, satıcının kayıt süresini 1 gün daha bekleyin.

------------------------

Setracker uygulamasına giriş için gerekli id sisteme eklenmemiş ise seTracker aktif olana kadar telefon ayarlarını komut ile yapabilirsiniz;

-Otomatik saat ayarı için sms komutu
    pw,123456,lz,7,3#

-Saatin rehberine telefon numarası kaydetme :
    pw,123456,phb,05321234567,baba,05331234567,anne,05441234567,dede#

(sadece saate eklenen numaralar saate ulaşabilmektedir, yabancı numaralar ulaşılamıyor mesajı dinlerler.)

Saat ile ilgili tüm komutlar aşağıdadır;

Akıllı Saat SMS Kodları ve Akıllı Saat SMS Komutları

1- Saatin genel durumunu ve bilgilerini öğrenme: pw,123456,ts#

2- Saatin cep telefonu uygulamaları için sunucusunu değiştirmek:
    pw,123456,ıp,54.169.10.136,8001#
    (Not: Bu örnekte 54.169.10.136 sunucu ip adresidir. Ve fabrika çıkışında genellikle bu vardır yani Asia & Oceania sunucusu. Eğer siz Setracker e cep telefonunuzu yüklediğinizde kayıt olurken Asia & Oceania dışında bir sunucu örneğin Avrupa sunucu seçtiyseniz ya Asya sunucusu için yeniden kaydolacak yada bu komutla kayıt olduğunuz sunucunun ip adresini SMS le saatten değiştireceksiniz.
    Diğer Setracker sunucuları:
    Asia & Oceania – 54.169.10.136
    North America – 54.153.6.9
    South America – 54.207.93.14
    Europe – 52.28.132.157
    Find my kids uygulaması sunucusu: pw,123456,ip,tcp.findmykids.org,8001#
    Servis için izleme LiveGPStracks.com: pw,123456,ip,5.9.136.109,3359#

3- Saatin sürüm sorgulama güncelleme : pw,123456,verno#

4- APN değiştirmek : pw,123456,Apn,internet,,,28601#

( Not 1: Bu türkcell için Son iki rakam “Telsim için 02 “ - “ Avea için ise 03 olacak “
    Saat ekranında şebeke çekim durumunu gösteren işaretin yanında internet erişimi olduğuna dair “ E işareti yoksa bu komutla APN Değiştirmeyi deneyin. Şayet varsa bu komutla hiç uğraşmayın.
    Not 2: Apn yazarken yukarıda yazıldığı gibi 'A' harfinin büyük harfle yazılmasına dikkat ediniz)

5- Saati uzaktan kapatma : pw, 123456,poweroff#

(Not: Saatin şarjı bitmemiş ise ve Setracker uygulaması sürekli çevrim dışı ise saati kapatmanın tek yolu budur. Saatin güç düğmesine basarak saati kapatamazsınız.)

6- Saati yeniden başlatmak : pw,123456,reset#

7- Saati fabrika ayarlarına döndürmek : pw,123456,factory#

8- İç mekanda saati çaldırma: pw,123456,find#

(Not: Saatte kendi kendine bir müzik çalmaya başlar)

9- Doğru online zaman sunucularına bağlanmak : pw,123456,timecali#

10- Saat ayarını manuel olarak yapmak :
    pw,123456,time,22.46.40,date,2001.09.22#
    Bu örnekte Saat 22- dakika 46- saniye 40 dır . Tarih ise - yıl 2009 – ay 09- gün 22 dir. Aralarında nokta (.) vardır.

11- Dil ve Saat ayarını otomatik olarak yapmak: pw,123456,lz,7,3#
    0:English,
    1:Chinese,
    3:Portuguese
    4:Spanish
    5:Deutsch
    7:Turkiye
    8:Vietnam
    9:Russian
    10:Francais
    (Not: lz yazarken küçük L harfini kullan . Ayrıca bu örnekte, dil Türkçe saatte GMT +3 olarak otomatik değişiyor. Saati elle ayarlamaya gerek yok.)

12- Yönetici numarası tayin etmek : pw,123456,center,0532555….11#
    (Not: Bu örnekte ebeveyn telefon numarası : 0532555….11 dır)

13- İkinci yönetici numarası tayin etmek: pw, 123456,slave,0532555….12#
    (Not: Bu örnekte ikinci ebeveyn telefon numarası : 0532555….12 dir)

14- İMEİ değiştirmek: pw,123456,imei,12515555552525#

(Not: Bu örnekte 12515555552525 rakamları İMEİ numarasıdır. Sizin atacağın imei farklı olacaktır ve İMEİ numarasını bunun yerine yazacaksınız. Yalnız İMEİ konusuna ki makalenin ilk paragrafında bahsettim o konuyu dikkate alınız. Önemli: Bu komut çalışmayabilir)

15- Yönetici numarası silmek: pw,123456,center,d#

16- İkinci yönetici numarası silmek : pw,123456,slave,d#

17- Parolayı değiştir(123456 olan parola) : pw,yenişifre#
    (Not: Sadece yönetici yapabilir)

18- Saatin SOS düğmesine basıldığında saatin o anki koordinatlarını SMS ile almayı etkinleştirmek : pw,123456,sossms,1#

19- Saatin SOS düğmesine basıldığında saatin o anki koordinatlarını SMS ile almayı kapatmak: pw,123456,sossms,0#

20- Saatin SOS düğmesine basıldığında aranacak numaraları belirlemek:
    pw,123456,sos1,0532555….11#
    pw,123456,sos2,0532555….12#
    pw,123456,sos3,0532555….13# (Not: En fazla 3 adet numara eklenebilir.)

21- Saatin SOS düğmesine basıldığında aranacak numaraları silmek:
    pw,123456,sos1,#
    pw,123456,sos2,#
    pw, 123456,sos3,#
    (Not: hangi sos numarası silinmek isteniyorsa o komut gönderilir)

22- Saatin güç düğmesine basarak Setracker a sesli mesaj göndermeyi etkinleştirmek: pw,123456,tkonoff,1#

23- Saatin güç düğmesine basarak Setracker a sesli mesaj göndermeyi kapatma:
    pw,123456,tkonoff,0#

24- Saat rehberini aktif hale getirmek: pw,123456,phbonoff,1#
    (Not: Rehber aktif edilmez veya kapatılırsa ise saatten hiçbir numara aranamaz)

25- Rehberi kapatmak : pw,123456,phbonoff,0#

26- Saatin 1. rehberine telefon numarası kaydetme :
    pw,123456,phb,0532555….11,baba,0532555….12,anne#

(Not: Bu 1. Rehber içindir ve bu şekilde rehberde en fazla 5 numara kaydedilebilir. Örnekte babanın tel no 0532555….11 ve annenin tel no 0532555….12 dir. Örnekte numaralara isim olarak ben baba anne teyze gibi isimler koydum siz dilediğiniz ismi verebilirsiniz Ali Ahmet Mehmet gibi )

27- İkinci rehbere tel no kaydetme :
    pw,123456,phb2,0532555….13,teyze,0532555….14,amca#

28- 1.Rehberdeki numaraları hepsini birden tamamen silme:
    pw,123456,phb#

29-2. Rehberdeki numaraları hepsini birden tamamen silmek :
    pw,123456,phb2#

30- 1. Rehberden bazı kişileri silmek:
    pw,123456,phb,0532555….11,baba,0532555….11,anne,,,,0532555….11,dayı#
    (Not: Virgül sırasına dikkat ederseniz bu örnekte rehberin 3. Ve 4. Listesindeki isim ve numaralar silindi)

31- Saati arayabilecek numaraları diğer numaraları belirleme (Maksimum 5+5 lik beyaz liste belirleme):
    pw,123456,whitelist1,0532555….20,0532555….21# Max 5 num. İsim yok.
    pw,123456,whitelist2, 0532555….22,0532555….23# Max 5 num. İsim yok.
    (Not: Beyaz listedeki amaç saat rehberinde kayıtlı olmayan kişilerinde saati arayabilmelerine olanak sağlamaktır. Saat rehberi ve sos listesinde olan herkes saati zaten arayabilir. Bunların beyaz listeye eklenmesine gerek yoktur)

32- Beyaz liste numaralarını silmek:
    pw,123456,whitelist1#
    pw,123456,whitelist1#

33- Beyaz liste içinden bazı numaraları silmek:
    pw,123456,whitelist1,0532555….21, 0532555….22,,,0532555….25#
    (Not: Bu örnekte birinci liste 3. ve 4. Numara silindi)

34- Saate ödül olarak çiçek gönderme : pw,123456,flower,3#
    (Not:Bu örnekte 3 adet çiçek/kalp gönderdik. Saat ekranında kalp belirir)

35- Gelen aramaların otomatik olarak cevaplanması :pw,123456,gsmant,1#

(Not: Gelen aramalar normalde saatin SOS düğmesine basılarak açılır ve konuşma başlar. Bu komutla SOS düğmesine basmadan, gelen aramalar cevaplanır ve konuşma başlar)

36- Gelen aramaların otomatik olarak cevaplanmasının iptali :
    pw,123456,gsmant,0#

37- Saat ekranındaki dijital sembollerin kalınlığını ayarlama:
    İnce için: pw,123456,bigtime,0#
    kalın için: pw,123456,bigtime,1#

38- Uzaktan saatten belirli bir numarayı aratıp konuşulmasını sağlama:
    pw,123456,call,0532555….11#
    (Not: Bu saat rehberinde kayıtlı olan veya olmayan herhangi bir numarada olabilir. Mesala uzaktan 155 polis imdatı aratmak veya herhangi bir tanıdıkla konuşmayı sağlamak için)

39- Saatten belirli bir numaraya SMS atılmasını sağlamak:
    pw,123456,sms,0532555….20,merhaba_nasılsın#
    (Not: Bu özellik saate takılı olan hatta oparatörlerin kampanyalarından yararlanmak için çok yarayışlı kampanyalara katılmak için mesaj atmak gerekiyor. Mesala avea’nın ballı paketinden yararlanmak için “ballı 4gb” yazıp 9333 e mesaj atmak gerekiyor. Bu durumda pw, 123456,sms, 9333, ballı _4gb# yazmak gerekir. Yani saatten bir yere mesaj atmak için saatin sim kartını çıkarıp başka bir telefona takmaya gerek yok.)

40- Saatin otomatik olarak belirtilen numarayı araması ve mikrofonu açmak:
    pw,123456,monitor,0532555….20#
    (Not: Bu örnekte saat 0532555….20 numarasını kendisi arar. Ve saatin bulunduğu ortam dinlenir. Ama sizin konuşmalarınız saatten çıkmaz. Çünkü Saatin hoparlörü kapalıdır. Telekulak)

41- Pedometre (Adım Sayar) açmak: pw,123456,pedo,1#
    (Not: Çocuğun adımlarını saymaya başlar. Saat ekranında sayı gözükür. Gereksiz bir şey bence)

42- Pedometre (Adım Sayar) kapatmak: pw,123456,pedo,0#

43- Bluetooth etkinleştir: pw,123456,bt,1#

44-Bluetooth kapatmak için: pw,123456,bt,0#

45- Bağlı sunucuya veri yükleme aralıklarını belirleme:
    pw,123456,upload,300#
    (Not: Bu örnekte 300 saniye arayla cihazın konumunu ve bil durumu gibi bilgileri Setracker veya hangi sunucuya bağlanmak üzere ayarlandıysa ona veri gönderir.)

46- Saatin koordinatlarını koordinat alma süresini beklemeden tekrar belirleme ve sunucuya upload etme :
    pw,123456,cr#

47- Saatte Gönderilen SMS komutlarının karşılığında saatten cevap sms i almayı kapatmak.

pw,123456,smsonoff,0#

(Not: Bu komut önerilmez. Saate gönderilen sms komutlarının doğru yazılıp yazılmadığını veya saat tarafından kabul edilip edilmediğini bilemezsiniz. Ancak Saate takılı hatta kontör az ise veya başka zorunlu haller dışında kullanılmasını tavsiye etmiyorum. )

48- Saatte Gönderilen SMS komutlarının karşılığında saatten cevap sms i almayı açmak.
    pw,123456,smsonoff,1#

49- Arkadaş fonksiyonu ekleme. : pw,123456,makefriend,1#
    (Not : Bunun ne işe yaradığını çözemedim. Anladığım kadarıyla aynı iki saat bu fonksiyon açıldığında blutoth ile bağlanıyormuş. Hemen hemen işe yaramaz bir özelliktir, ama yine de. Çalışan Bluetooth bağlantısı, böylece saatler bir arkadaş olmalıdır. Tarafından uzun süreli basarak çağrı düğmesine 1 numaralı başlattı modu mesaj gönder eşli izle )

50- Arkadaş fonkiyonu kapatma. : pw,123456,makefriend,0#

51- Saatte AGPS özelliğini açmak : pw,123456,agps,1#
    (Not: Google yazın "agps nedir" )

52- Saatte AGPS özelliğini kapatmak : pw,123456,agps,0#

53- Saatin O anki koordinat bilgilerini SMS ile sayısal olarak almak:
    pw,123456,url#

54- Saatin 1 ve 2 numaralı düğmelerine basarak arama yapmayı etkinleştirmek.
    pw,123456,tel1,0532555….11#
    pw,123456,tel2,0532555….12#
    (Not: Bu örnekte 1 Nolu düğmeye basıldığında 0532555….11, 2. düğme basıldığında 0532555….12 arar)

54- Saatin 1 ve 2 numaralı düğmelerine basarak arama yapmayı kapatmak.
    pw,123456,tel1#
    pw,123456,tel2#

------------------------------------
    Yabancı birçok farklı kaynaktan bulup derlediğim, Q50 tipi akıllı saatler için hazırlanan ilk Türkçe kaynak olan, Q50 akıllı saat SMS kodları listesi şimdilik bu kadar. Gördüğünüz gibi Q50 saatler için SMS le yapılabilenler Setracker uygulamasıyla yapılabilenlerden çok daha fazla. Aslında bu kaynağa Setracker Uygulamasını kullanabilenlerinde çok ihtiyacı var.
    Umarım yararlı olur.

BONUS: Saati elle kapatmak için. Basın SOS düğmesine 5 kez, daha sonra (1) saat düğmesi ve(2) düğmesine 1 kez.

Access this English-language version from this link;
    https://deneysel-nadir.blogspot.com/2018/02/q50-sms-codes-q50-smart-watch-q50-sms.html
    Q50 Smart Watch SMS Codes and Q50 Smart Watch SMS Commands

deneysel-nadir.blogspot.com
    Q50 Akıllı Saat ( Smart Watch ) SMS Kodları. Q50 Q60 Q90
    http://deneysel-nadir.blogspot.com/2018/02/akll-saat-sms-kodlar-q50q60q90.html?m=1

https://forum.donanimhaber.com/cocuk-takip-saati-ayari-nasil-yapilir--122414662-24#135271482

--------------------------

saatle yapılabilecekler;

konum isteme,
    arama yapma,
    saate numara ekleme,
    sos numarası ekleme,
    anlık saat kamerasından resim alma,
    saate aranacak numara yazarak saat ortamını dinleme (se tracker daki takip numarası yazısından.)
    saat çıktı yazısından saatin koldan çıkınca uyarı bildimi atması, (bunu kapattım)
    bas konuş tarzında ses yollama,
    saat ekranındaki kalp simgesine 1 2 3 şeklinde kalp yollama,(çocuk iyi bir şey yapınca kalp sayısını artırıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 5 Ekim 2018; 22:31:22 >

• Hocam sorgulama da gelen cevapta ki ip_url nedir sizde yazabilirmisiniz.

• ver:G610S_PL_V1.0;

ID:cxxxxc;

imei:xxxxxx;

ip_url:54.169.10.136;

port:8001;

center:00905xxxxcc;

slave:;

sos1:053xxxccc;

sos2:;

sos3:;

profile:1;

upload:3600S;

bat level:100;

language:7;

zone:3.00;

GPS:NO(0);

GPRS:OK(100);

• sedatu S kullanıcısına yanıt
    delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 12 Mart 2020; 1:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface0537

gps sinyali tam nokta yeri gostermez zaten.guvenli bolge alanini biraz buyutun.olmazsa ozelden saatde ki
    güvenli bölge 300 metre çapında ayarlı ama yinede aynı sorunu yaşatıyor. alanı 500 metreye çıkaralım bakalım ne olacak...İlginiz için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatu

Alıntıları Göster
    Mesela aşağıdaki 2 saat modelinden alan, kullanan var mı acaba?

aliexpress.com
    US $27.39 36% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Saatler'de DS05 akıllı saat çocuklar kamera ile IP67 GPS Telefon akıllı saat su geçirmez iOS Çağrı Konumu Cihaz Tracker Güvenli Monitör android AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/DS05-Smart-watch-for-kids-with-camera-IP67-Swim-GPS-Phone-smart-watch-SOS-Call-Location/32841419950.html?spm=2114.search0104.3.268.90b120b8Ajg1lb
    (Model ismi olarak başta DS05 yazıyor fakat sonunda "PK Q90" da yazıyor.)

(Bu, yeni ve güzel bir modele benziyor. Bunda da model ismi olarak hem DF25, hem de PK Q100, Q528 yazıyor)

Aşağıda bir örnek daha var.
    aliexpress.com
    US $18.92 36% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Saatler'de Q360 çocuklar akıllı saat telefon kamera wifi GPS ile konumu dokunmatik ekran çocuk akıllı saat SOS çağrı Tracker bebek pk q90 Q528 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/2017-Vm50-Kids-Smart-Watch-with-Camera-GPS-Location-Child-Touch-Screen-smartwatch-SOS-Anti-Lost/32811436742.html?spm=2114.search0104.3.207.27101974pVRt4a
    (Bu model su geçiriyor. Bu modelin ismi VM50 Q360 mı, yoksa Q528 A1 mi? Bunu da anlayamadım)

Q50, Q90, Q100 model isimleri değil anladığım kadarıyla. Yazılım versiyonu mudur acaba)

• q50, q90 olan saatleri incelersenbirinde kamera var diğerinde yok. saatler benziyor.. ben q360 tercih ettim,ülkemizde satılan wiky watch 3 saatin aynısı. belki ileride birşey olursa orada yaparlar :))

diğer verdiğin linklerdedi su geçirmez saatleri bende biraz inceledim, yalnız bu saatler q360 a göre biraz sönük kalıyorlar (bana göre tabi). q360 su geçirebilir özellikle tembihledim suya karşı koru diye. çocuklara biraz da sorumluluk öğretmek lazım, malının kıymetini bilsin :).. yedek kordonlu olanı aldım.

bence çok da fazla incelemeyin.. su geçirmeyen isterseniz alın bu modelden birini, saat geldikten sonra zaten olası bir sorunda buradaki arkadaşlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

q50, q90 olan saatleri incelersenbirinde kamera var diğerinde yok. saatler benziyor.. ben q360 tercih ettim,ülkemizde satılan wiky watch 3 saatin aynısı. belki ileride birşey olursa orada yaparlar :))

diğer verdiğin linklerdedi su geçirmez saatleri bende biraz inceledim, yalnız bu saatler q360 a göre biraz sönük kalıyorlar (bana göre tabi). q360 su geçirebilir özellikle tembihledim suya karşı koru diye. çocuklara biraz da sorumluluk öğretmek lazım, malının kıymetini bilsin :).. yedek kordonlu olanı aldım.

bence çok da fazla incelemeyin.. su geçirmeyen isterseniz alın bu modelden birini, saat geldikten sonra zaten olası bir sorunda buradaki arkadaşlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyor.
    Hocam Q360'ı hangi satıcıdan aldın? Bir de ID kayıt işini halledebildin mi?

• A101 de satılan sentar V80 kurmayı başarabilen var mı?
    iphone sttracker 2 kurdum, yeni akyıttan ime girdim ,email şifre vs girdim ama herşey yeşil tik olmasına rağmen
    kayıt kodunnu kontrol edin hatası alıyorum ve kayıt tamamalanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmert

Hocam Q360'ı hangi satıcıdan aldın? Bir de ID kayıt işini halledebildin mi?

Alıntıları Göster
    19 Eylül 2018 22:32:04 tarihli bu konudaki mesajımda hepsi adım adım yazıyor.. nasıl nerden kaça aldım kayıt işi nasıl oldu vs.. birkaç mesaj önceye gidersen görebilrsin.

bu gün 2.siparişimi geçtim. satıcı direk imei yi istedi. gerçi kayıt işi çok basit satıcı ilgili olduktan sonra sorun çıkmıyor.

satıcı:
    aliexpress.com
    US $18.92 36% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Saatler'de Q360 çocuklar akıllı saat telefon kamera wifi GPS ile konumu dokunmatik ekran çocuk akıllı saat SOS çağrı Tracker bebek pk q90 Q528 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Vm50-Q360-Kids-Smart-Watch-phone-with-Camera-wifi-GPS-Location-watch-for-chilren-smartwatch-SOS/32811436742.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.f9c24c4d5JXdUy

satıcıya sipariş sonrası imeyi iletirsiniz.

saat geldikten sonra sim kartı saate takın ve kendi telefonunuzdan sms olarak

pw,123456,ts# (bu kodu telefona mesaj ile yollayınca telefondan cevap geliyor gelen mesajda telefonun versiyonu, imei numarası, ip url si, port u, kayıtlı numaralar vs bilgiler geliyor)

imeiyi satıcı girmemiş ise yolladığınızdan farklı ise imei kaydı için telefona gönderilecek sms;

attığım imei değiştirme sms i (imei numarasını yazı ile yazılan alana yazın): pw,123456,imei,bualanaimeşyazılacak#

bu mesaj sonrasında saatten telefona imei ok şeklinde mesaj gelecek.

daha sonra yeni oluşacak id numarasını satıcıya iletin sisteme kaydetsin işlem tamam.

ama dediğim gibi 9 Eylül 2018 22:32:04 tarihli bu konudaki mesajımda hepsi adım adım yazıyor. önce orayı okuyun

saate erişilebilecek uygulamanın indirme linki :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 20 Eylül 2018; 21:16:18 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.