Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 12 Mart 2020; 2:0:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla google translate yardımıyla halimizi satıcıya anlatan sipariş vermeden önce mutlaka göndermemiz gereken bir yazı hazırladım buraya yapıştırıyorum. arkadaşlar faydalansınlar. iyi forumlar...

Hello there.

I want to order this watch.
    I live in turkey. in this country indifferent imei does not work. so I have to change the imei of the watch. If imei changes, the id of the watch will also change. it is necessary to register the new id number in the se tracker application. you can do this alone.

I want these transactions to be done before the order is delivered. i will send you the imei number. you will change the imei. The id number will change. you will register the new id number to the se tracker application.
    then you will send me the watch ready.

I will order if you will do them. do you accept?
  • Arkadaşlar q528 alsam bu komutlar o saatte de çalışır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluee24

Arkadaşlar q528 alsam bu komutlar o saatte de çalışır mı?
    çalışıyor.bende q528 aldım.imei değişikliği yaptım.fakat saatin ana kullanım programı olan setracker a kayıt olmak için id değişiyor.id değişikliğini satıcınızın kayıt ettirmesi gerekiyor.
  • Arkadaşlar saat imei değişimi için imei numarasını nereden alıyorsunuz?

• Arkadaşlar merhaba bende çinden q528 y21 akıllı saat aldım imei kaydı yoktu 15 gün sorunsuz kullandım 120 gün içinde kapanacağından dolayı: pw,123456,imei,359...........# mesajı attı. sonra kontrol için telefonu kapattım ve bir daha teli açamadım 315 günü geçince anlaşmazlık da açamıyorum. Acaba saati kurtarmanın bir yolu var mı ?
  • tayfunesk T kullanıcısına yanıt
    telefonu nasil kapattiniz ? imei ile tlf acilmamazlik yapmaz.

• Merhabalar,

Çocuk için su geçirmez şarj olabilen gps takibi olan bir saat bakıyorum. Ne önerirsiniz? 30 dolara kadar alabilirim.
  • quote:

Arkadaşlar saat imei değişimi için imei numarasını nereden alıyorsunuz?
    Kullanmadığınız bir telefonun imei numarasını kullanıyorsunuz.
  • Q90 model saat su geciriyor mu malum cocugun elinde elini yikiyor disarda oynuyor vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

Q90 model saat su geciriyor mu malum cocugun elinde elini yikiyor disarda oynuyor vs.
    q90 su geçiriyor.
  • Merhaba. Yeni İD numarasıni se tracker programına ekledim. Sorunsuz çalıştı. Satıcıya ve program ile ilgili burada daha önce bir üyenin paylaştığı mail adresine kayıt için mail atmıştım ama programa eklemeyi de denedim. Cihaz hemen çevrimiçi olarak komutları almaya başladı.👍

• Arkadaşlar q90 saat aldım ancak saat ve tarih ayarı bir türlü yapamadım. pw,123456,lz,7,3# gönderdim Ok mesajı geldi ama saat ve tarih ayarı olmuyor.

• Arkadaşlar q90 saat aldım ancak saat ve tarih ayarı bir türlü yapamadım. pw,123456,lz,7,3# gönderdim Ok mesajı geldi ama saat ve tarih ayarı olmuyor.

• quote:

Arkadaşlar q90 saat aldım ancak saat ve tarih ayarı bir türlü yapamadım. pw,123456,lz,7,3# gönderdim Ok mesajı geldi ama saat ve tarih ayarı olmuyor.
    APN ayarlarını tamamladıktan sonra tekrar deneyin.
  • Apn ayarı nasıl yapılıyor?

• pw,123456,Apn,internet,,,28601# ve

pw,123456,ip,52.28.132.157,8001#

işlemlerini yaptım ama yine olmadı.

Edit. Saati kapatıp yeniden açtım düzeldi arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için...

• merhaba aliexpresten aldığım saati imei süresi dolana kadar kullanıp kayıt yaptırmadım şu an aramalara kapalı başka bir hat taktığımda bile ulaşılmıyor yardım ederseniz sevinirim
  • merhaba aliexpresten aldığım saati imei süresi dolana kadar kullanıp kayıt yaptırmadım şu an aramalara kapalı başka bir hat taktığımda bile ulaşılmıyor yardım ederseniz sevinirim
  • İyi günler iki gün öncesine kadar gayet düzgün çalışan saatimiz 2 gündür aynı yeri gösteriyor foto alabiliyorum çaldırabiliyorum internet ile ilgili bi sıkıntı yok ama yer bulma da sıkıntı var neden olabilir acaba

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.