Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaslar aliekspressten q50 yada q90 akilli saatlerini tina e cigaret adli saticidan son zamanlarda alip. İmei degisikligi ve id kaydini adim adim basit bir sekilde anlatabilecek birisi var mi acaba?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guthrie -- 23 Temmuz 2018; 15:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

quote:

Orijinalden alıntı: tamay

AKILLI ÇOCUK TAKİP SAATLERİ İMEİ DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

pw,123456,imei,xxxxxxxxxxxxxxxxxx# deyip saate SMS göndereceksiniz. böylelikle yeni imei numaranızı yazabilirsiniz.

sonrasında ID nonuz değişecek , yeni oluşan ID numarasını satıcınıza mail atarak sisteme tanıtmasını isteyeceksiniz.

sistem yeni ID nizi onayladıktan sonra, artık online takip edebilirsiniz program üzerinden.

konu budur , bu mesaj imei değiştirme için sabit mesaj olarak kalsa da millet uğraşmasa keşke...

çok teşekkür ediyorum paylaştığınız bilgiler için.

Bende internetten araştırırken bazı bilgiler buldum.
    bir youtube kanalında imei değiştirme ileilgili bir video izlerken LEVENT SARAÇ adlı kullanıcının bilgi dolu yorumuna denk geldim. Yorumlarını bilgilendirme amaçlı yaptığı için bende burada onun izniyle verdiği bilgileri paylaşmak isterim. Bu vesileyle de kendisine teşekkür ediyorum.

Levent Saraç Beyin paylaştığı bilgiler şöyle;

Bunlar da kullanabileceğiniz SMS komutlarından bir kaçı. MyFrap programı ile bağlantıyı sağladıktan sonra program üzerinden de IMEI dışındaki ayarlar yapılabiliyor.
    pw,123456,ts# Bize saatin dökümünü verir.
    pw,123456,apn,internet,wap,wap# BIMCELL Internet WAP Ayarlarını gönderir.
    pw,123456,imei,354......567# IMEI değiştirir.
    pw,123456,ip,54.169.10.136,8001# Setracker programından kumanda etmek için ayarlar.
    pw,123456,ip,82.255.15.145,8001# MyFrap programından kumanda etmek için ayarlar.
    pw,123456,lz,7,3# Dil ve bölge ayarları için.
    pw,123456,center,+905YY..........# Master kumanda edecek telefon.
    pw,123456,slave,+905XX.......# Slave kumanda edecek telefon.
    pw,123456,reset# GPS restart eder.
    pw,123456,shutdown# Kapatır.
    pw,123456,sos,no1,+90.......# 1. SOS numarası.
    pw,123456,sos,no2,+90............# 2. SOS numarası.
    pw,123456,sos,no3,+90.............8# 3. SOS numarası.
    pw,YENISIFRE# Şifre değiştirme pw,123456,test# test etmek.
    pw,123456,factory# factory reset pw,123456,upload,SÜRE(saniye)# Lokasyon bilgisi alma periyodu. (saniye).İdeali 300/600.
    pw,123456,upload,SÜRE(saniye)# Lokasyon bilgisi alma periyodu. (saniye):İdeali 300/600.

Not:
    IMEI değişince ID değiştiği için SeTracker izin vermiyor. SeTracker kullanmaya devam edecekseniz programın destek bölümüne (supportapp@3g-elec.sinanet.com) "imei değiştirdiğinizi söyleyip eski ve yeni ID numaranızı" ingilizce olarak gönderdiğinizde bir, iki gün içerisinde sisteme kayıt ediyorlar. Bununla ilgili mail adresinize "32xxxxxxxx you can use this code to register now" şeklinde mesaj gönderiyorlar ve programı tekrar kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Yeni ID ile bağlanıyorsunuz.

MyFrap Kurulumu;
    Telefondan saate aşağıdaki kodları sırasıyla gönderin. Kodu gönderdikten sonra kodun altına “beklenen cevap” şeklinde yazdığım mesajın telefonunuza sms olarak gelmesi lazım.

• pw,123456,center,0090kenditelefonnumaranız#
    (Beklenen cevap: "center:0090554…….ok!")

• pw,123456,ip,85.255.15.145,8001#
    (Beklenen cevap: "[surl,85.255.15.145,port,8001#] ok!")

• pw,123456,cr#
    (Beklenen cevap: "cr.")

• pw,123456,ts#
    (Beklenen cevap:
    ver:G36S_0.58_SHU_V1.00_1.1.0_2018.01.01_20.20.20;
    ID:8888888888;
    imei:xxxxxxxxxxxxxxxxxx;
    ip_url:85.255.15.145;
    port:8001;
    center:5555555;
    slave:;
    sos1:555555;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:300S;
    bat level:82;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(69)

ID numarasını not alın. (üstte yeşil ile yazılı kısım). MyFrap programını telefonunuzdan çalıştırın. Programdan yan paneli açın, "Add more friends, devices" yazan yere tıklayın, sonra "Invite registered device" yazan yere tıklayın ve 10 haneli ID numarasını buraya yazın.

Not: pw,123456,ip,85.255.15.145,8001# ile gönderilen mesajda 85.255.15.145 yerine “service.myfrap.com” da yazılabilirmiş.

Diğer notlar:
    MyFrap ve Step By Step programları ise ID numarasından bağımsız çalışıyor. Ya siz, yada programın kendisi saate takılı olan telefon numaranıza pw ile başlayan kodları göndererek ip ayarları yapılıyor ve buna göre program ile saati eşleştirebiliyorsunuz.
    Örneğin;
    Setracker programını kullanmak için: pw,123456,ip,52.28.132.157,8001#
    MyFrap Programını kullanmak için : pw,123456,ip,85.255.15.145,8001#
    Step By Step programını kullanmak için: pw,123456,ip,185.22.61.225,35206#

Alıntıları Göster
    Bende gprs ok yazıyor ama gps no yazıyor bu normalmi gps'i nasıl açarım yada ok yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: wishhardone

Benim saatinde gps çalışmıyor. Sadece lbs konumu var

Gps açmak için bir komut varmı
    NASIL HALLETTİN HOCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanyedikardes

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bütün ayarları yaptım. Emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Tek sorunum pw,123456,ts# attığım sms e gelen cvp ta gps hep 0 geliyo nedendir acaba gprs te bir sıkıntı yok. Başına böyle bir şey gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    ÇÖZDÜNÜZMÜ HOCAM SORUNU
  • denizci07 kullanıcısına yanıt
    Bizde de GPS NO yazıyor ama GPS'e bağlanıyor. sanırım o anki bağlantı ile alakalı.
  • selamlar arkadaşlar. q90 saat için bende vodafone hat alıp taktım. setracker kaydını yaptığım ve imei değiştirmediğim halde çevrimdışı idi. bende sms kodları ile ayarlamalarımı yaptım ve find my kids programı ile aktif olarak kullanmaya başladım. herhangi bir sorun yoktu. akşam evde eski bir telefondan imei yüklemek için saati elime aldım hat aktif değildi. sim kartı telefona taktım çalışıyordu. başka hatlar denedim türkcell ve ttkom onlarıda çalıştırmıyor. hat simgesi üzerinde kırmızı yuvarlak var. böyle bir durum başına gelen varmı çözüm bulamadım.  Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?

• şimdi ttkom bi hat daha buldum üstelik 4,5g özellikli, o hattı takınca çalıştı. diğer vodafone da gene çalışmıyor. halbuki ilk gün tüm gün boyunca sorunsuz kullanmıştım. bu arada imei değişikliğini yaptım, düzelir sandım ama imei değiştirince de düzelmedi.
  • q90 modelinde wifi mevcut ancak wifi ayarları ile ilgili herhangi birşey göremedim. wifi kapatılması veya bağlanması ile ilgili bilginiz var mı?
  • Bende q90 modelini aldim satici imei kaydi yaptigini siyledi setracker kayit olup uygulamaya giriyorum ancak ayar yapmaya veya komut göndermeye calistigimda ekipman internete bagli uyarisi alıyorum

• noname0056 kullanıcısına yanıt
    saat setracker ile bağlantı kurmuyordur. ip adresi tanımlaması yaptınız mı?
    pw,123456,ıp,54.169.10.136,8001#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisinasi -- 28 Temmuz 2018; 20:27:36 >
  • saat formatı 24 saate göre ayarlı...çocuklar duvardaki saate adapteler. 12'lik saat dilimine çeviren var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisinasi

saat setracker ile bağlantı kurmuyordur. ip adresi tanımlaması yaptınız mı?
    pw,123456,ıp,54.169.10.136,8001#
    Ip tanimlamasi yaptim sorunsuz çalıştı tskler. Bu saat su geciriyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site yorumlarında se geçirmez değil diyor.(Q90)
  • se tracker ile normal telefonu da takip edebili yormuyuz? oluyorsa id numarası mı lazım
  • arkadaşlar saati belirledigimiz numaralar dışında kimsenin aramaması için ne yapabiliriz, bir kaç gündür çocuğun saatini arıyorlar ama arana kaydı özelliği olmafigi için kim arıyor giremiyorum buna nasıl bir çare bulabiliriz.

• Savastoprak kullanıcısına yanıt
    baskasina mi kurdurdunuz saati yoksa daha once aktif kullanilan numarayi mi taktiniz saate ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 3 Ağustos 2018; 9:5:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar q360 saati Vodafone hat ile bir türlü kullanamadım, ne yaptıysam olmadı, apn ayarlarını Türk Telekom ile yapıyorum sorunsuz çalışıyor, Vodafone ile yapıyorum bir türlü olmuyor.

pw,123456,Apn,internet,,,28602#

pw,123456,Apn,internet,vodafone, vodafone,286,02#

pw,123456,Apn,internet,vodafone, vodafone,28602#

(Bu arada a harfi büyük yazmayınca apn ayarlarını cihaz almıyor)

Hepsini denedim, veri işareti bazen geliyor bazen gidiyor. Sürekli sabit kalmıyor, myfrap kullanıyorum sürekli çevrim dışı diyor. Türk Telekom hattını takınca sürekli veri trafiği işareti gözüküyor. Myfrap uygulamasına girer girmez online diyor her işlemi yapabiliyorum. Vodafone dijital yaşam hattı kullanan ve sorun yaşayanlar varmı?

• Bende sipariş verdim. Elime ulaşınca başınızı ağrıtacam biraz kusura bakmayın

• Arkadşlar merhaba. Ben de geçen günlerde doğum günü hediyesi olsun diye q90 cihaz aldım ama meğer başıma bela almışım. İki gündür uğraşıyorum. Bimcell zaten ayrı hikaye onu ayrı anlatmak lazım. Sağolsun arkadaşlar yazmışlar. internet onay’ı verdim yok gprs’i açtım olmadı apn yazım gönderdim. Apn’yi Apn yazdım gönderdim vs.. Her seferinde bir umut baktım ama yok.

Cihaz çevrimdışı. Dışardan her isteyen arıyor ama bir türlü uygulama ile bağlantıyı kuramadım.

Belayı satın aldık galiba☹

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende q528 akıllı saatten aldım.imei değişikliği ile settracker id değişti.üretici firmaya ve aliexprestten aldığım firmaya mesaj attım.eğer kayıt yapmazsa anlaşmazlık açacağım.o zaman el mecbur kayıt ettiriyorlar.en kötü my frap ile kullanırım.güncel versiyon gayet güzel.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.