Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
62
Favori
396.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denemediğim kod kalmadı hat başka saatte çalışıyor setrackerden kontrol ediyorum ama bu saatte naptiysam olmadi. Çevrim içi olmuyor sorun ne olabilir.

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savastoprak

Denemediğim kod kalmadı hat başka saatte çalışıyor setrackerden kontrol ediyorum ama bu saatte naptiysam olmadi. Çevrim içi olmuyor sorun ne olabilir.

Hocam vodafon ya da turkcell hatla denediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleischman -- 15 Temmuz 2018; 18:53:38 >
  • Savastoprak kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı sorun bende de var. Aynı saatten bir tane daha var. İlk saate sorun yok iken yeni gelen apn ile ilgili sms kodlarına cevap vermiyor. Fark ise yeni saatin yazılım sürümü:
    ver:G61OS_PL_V1.0_2018.04.01 (Nisan 2018 sürüm) Diğer sorun yaşayanlar da anladığım kadarı ile saati yeni alanlar. Doğru mu? Yazılım sürümünüzü pw,123456,ts ile kontrol edebilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatorg

Birebir aynı sorun bende de var. Aynı saatten bir tane daha var. İlk saate sorun yok iken yeni gelen apn ile ilgili sms kodlarına cevap vermiyor. Fark ise yeni saatin yazılım sürümü:
    ver:G61OS_PL_V1.0_2018.04.01 (Nisan 2018 sürüm) Diğer sorun yaşayanlar da anladığım kadarı ile saati yeni alanlar. Doğru mu? Yazılım sürümünüzü pw,123456,ts ile kontrol edebilir misiniz.
    doğrudur ben manuel ayarlama üzerine çalışıyorum kıa sürede çözücem inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatorg

Evet aveanın kodu pw,123456,Apn,internet,,,28603#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleischman -- 16 Temmuz 2018; 0:33:48 >
  • Sabah saati actigimda Saatin ekranina ekran kapatildi diye bir mesaj geldi ve anahtar var.saati arayamiyorum saat sadece sos ile arayabiliyor beni.ne oldu anlamadim

•  Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?

• Yanciv Y kullanıcısına yanıt
    bizde de olmuştu. saati uygulamadan kapatın, tekrar açın. düzelmesi lazım.
  • ahgurbuz A kullanıcısına yanıt
    saati yeni kullanmaya başlayan, sorun yaşayan arkadaşlar için konuyu 3 başlıkta özetleyebiliriz.
    1. sim karttan dolayı yaşanan problemler. genelde turk telekom (bimcell vb) hatlarında olabiliyor. farklı sim kart takarak sorunun kaynağının sim kartla alakalı olup olmadığı tespit edilebilir.
    ayrıca hattı akıllı telefonda deneyerek, hattın internete girip girmediği anlaşılabilir.
    2. akıllı telefonumuza kuracağımız setracker uygulamasından dolayı yaşanan problemler. doğru bölge seçimi, ip ayarı vb. yapılmasına rağmen düzelmiyorsa; alternatif programlar denenebilir, step by step, find my kids vb.
    3. saatten kaynaklanan problemler. sms komutlarıyla birçok ayar yapılabiliyor. önceki sayfalarda bu konuda birçok bilgi bulabilirsiniz. her şeye rağmen düzelmiyorsa, son zamanlarda arkadaşların yaşadığı yazılımla alakalı sorunlar sizde de olabilir. bu durumda süresini geçirmeden satıcıyla irtibata geçmek, gerekiyorsa iade sürecini başlatmak en mantıklısı olacaktır.
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgurbuz -- 16 Temmuz 2018; 12:10:47 >

• Arkadaslar sorunu buldum.uygulamadan saati toplanti moduna almisim kapattim saniyodum ama meger gunluk tekrarliyomus.toplanti modundan cikinca duzeldi.

ayrica satici benim Id mi kaydetti sonunda.O kaydedinceye kadar ben step by step programini kullandim ve cok begendim.yalniz setrackerda galiba saatin şarji daha uzun gitti.step by step kullanirken 1 gun bile dayanmiyor şarj ama setrackerda ertesi gune kadar dayandi.find my kids anladigim kadariyla ucretli bi uygulama.

Bir sorum daha olacak saati normal telefon sarj aletiyle sarj edemezmiyiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanciv

Arkadaslar sorunu buldum.uygulamadan saati toplanti moduna almisim kapattim saniyodum ama meger gunluk tekrarliyomus.toplanti modundan cikinca duzeldi.

ayrica satici benim Id mi kaydetti sonunda.O kaydedinceye kadar ben step by step programini kullandim ve cok begendim.yalniz setrackerda galiba saatin şarji daha uzun gitti.step by step kullanirken 1 gun bile dayanmiyor şarj ama setrackerda ertesi gune kadar dayandi.find my kids anladigim kadariyla ucretli bi uygulama.

Bir sorum daha olacak saati normal telefon sarj aletiyle sarj edemezmiyiz acaba
    Ürünü hangi satıcıdan aldınız acaba ?
  • Satici Tina e cigarette.(Tina tegnology) oldukca ilgili bir satici bayaa yardimci oldu

• predatorg P kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim bedelinin yazılımda böyle. Ne yapacağız bu durumda

• fleischman kullanıcısına yanıt
    Belki gozden kacmistir, arkadasimiz apn.nin A harfini buyuk yaparak sorununu cozmus. Belki baskalarinda da ise yarayabilir. Operatore gore son iki rakami degistirmeyi de unutmayin. Mantik aramayin, denemesi bedava 😊 selamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Hocam vodafon ya da turkcell hatla denediniz mi ?

Alıntıları Göster
    Yok hocam avea ile denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahgurbuz

Belki gozden kacmistir, arkadasimiz apn.nin A harfini buyuk yaparak sorununu cozmus. Belki baskalarinda da ise yarayabilir. Operatore gore son iki rakami degistirmeyi de unutmayin. Mantik aramayin, denemesi bedava 😊 selamlar
    Vallahi harikasınız benimki çözüldü

pw,123456,Apn,internet,,,28603#

Avea icin Msji böyle atin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savastoprak

Vallahi harikasınız benimki çözüldü

pw,123456,Apn,internet,,,28603#

Avea icin Msji böyle atin.

Alıntıları Göster
    Arkadalar kusura bakmayın ben forumun eskisi olduğumdan herkes ayrıntılı okuyordur diye çok üzerinde durmamıştım ahgurbuz nickli arkadaş ısrarla durumu teyit etmemi isteyince jeton düştü yeni sürüm kullanan arkadaşlar "A" harfini büyük yazsın bana pek mantıklı gelmedi ama teker teker deneyince sonuç aldım ttelekom alt yapısı kullanan hatlar için çözüm bu şekilde...bu arada setracker a mail göndererek kayıt işinin bittiğini tekrar teyit ettim kayıtı satıcılar yapıyor mail yolunu kapatmışlar...sanırım saati fahiş fiyata satanlar baskı yaptılar

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleischman -- 17 Temmuz 2018; 13:3:16 >

• Merhaba arkadaşlar. Forumu baştan aşağıya hızlıca okudum fakat bir hususta net olamadım son yorum üstüne.

Tina'dan ben de Q90 modelini aldım, ilgili satıcı, ilgili imeileri paylaştım değişikliği yapsın diye fakat anladığım kadarıyla uzaktan imei değişimi yapamıyor. Benim hat takıp, önceki sayfalarda belirtilen kodu saate mesaj atıp, yeni id yi satıcıya gönderip setracker kaydetmesini istemem gerekecek. Öyle ise beni neden bekletiyor? Yani benden mesaj atmamı istemedi. Uzaktan erişmesi falan mümkün değil sanırım imei değişikliği için.

Bu durumda ben imei i kendim değiştirip setracker için kendisine id atmalıyım değil mi? Setracker yerine myfrapı kullanan var mıdır? İşimi görmez mi?

Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için, gerçekten harika bir platform.

• Arkadaşlar
    saatlerle ilgili sorun yaşana ücret karşılığında yardımcı oluyorum

1. imei atma değiştirme
    2. çevrimdışı hataları
    3. setrackera yeni imei kaydetme
    4. internete bağlanamama sorunu
    5. kordon temini vs
    aklınıza takılan her konuda mesaj atabilirsiniz.
  • iyash İ kullanıcısına yanıt
    Saatin orjinal imei ile yeni imei satıcıya gönder. saatten hemen değiştirmene gerek yok. satıcı yeni imei kayıt ederse o zaman saate yeni imei msj ile kayıt edersin. sonra yeni id yi se trackera eklersin. Yeni imei kayıt olana kadar eski imei ile saati kullanabilirsin. yeni imei kayıt olduktan sonra cihaz ekle kısmından eski ID yi silip yeni ID yi ekleyerek kullanırsın. My frap programı da bütün işini görür hatta haritası daha çabuk bağlanıyor gibi geldi bana. Sadece program biraz karışık. Se tracker daha kullanışlı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.