Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulama cihaz cevrimdisi uyarisi verirken, saatin guc dugmesine basarak saati kapatabiliyorum. Fakat baska bir sim kart takip, saat uygulamada cevrimici oldugu zaman, saat uygulamadan kontrol edilir oluyor. Bu durumda saat uzerindeki guc dugmesi kapama yapmiyor, sos tusuna donusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgurbuz -- 30 Haziran 2018; 17:1:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahgurbuz A kullanıcısına yanıt
    Peki se tracker a nasıl bağlayacağız acaba? Valla okuya okuya kafam kazan gibi oldu. Bilmediğim ama tam olarak anlayamadigim için biseyler yapmaya da tedirgin oluyorum. Telefonumdan saate mesaj attım cevapta geldi ama yine düzelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende kardeşim için alacağım bir tane bu saatlerden.Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Birde bir tane imei mi bulmam gerekli?
  • id email atmama ragmen kayıt ettiremedim yardım edebilecek olan varmı

• bimcell ile ilgili sorunumu sonunda çözdüm. cihaz sorunsuz çalışıyor şu an. hatta 25tl yüklemiştim, hediye sms ve internet gelmişti. yani ücretli internet paketim yoktu. böyle durumlarda türk telekom ve alt firmaları için, "GPRS ayarlarınız açık olduğu ve mobil hattınıza tanımlı ücretli bir internet faydası olmadığı durumlarda, internete bağlanabilmek için onay vermeniz gerekmektedir. Onay vermek için SMS’te belirtildiği gibi “INTERNET ONAY” yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Onay verdiğinizde internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz." işlemini yapmak gerekiyormuş.
    "29 Mart tarihi itibarıyla Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurulu’nun ilgili kararına göre ücretli mobil internet paketi veya tarifesinde mobil internet faydası olmayan müşterilerimizden 1 defaya mahsus internet erişim onayı alınacaktır.
    Paketsiz internet erişim onayınız yok ise belirtilen şekilde onayınızı ileterek, internet erişiminizi aktif duruma getirebilirsiniz:
    GPRS erişiminiz aktif durumdaysa “INTERNET ONAY “ yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz.
    GPRS erişiminin aktif durumda değilse “ INTERNET ACIK” yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek GPRS erişiminizi aktif etmeniz gerekmektedir. Ardınan “ INTERNET ONAY” yazıp 5555’e ücretsiz ileterek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz."
    bimcell.e 25tl yükleyeceğim. hediye 500 sms ve 1gb internet geliyor. bunlar yeterli gibi. 20 tl bir yardım kuruluşuna sms bağışı yapıyorum. vergi düşünce 3,4 tl de para kalıyor içerisinde. zaten çocuk çaldırıp kapatıyor, biz ücretsiz dakikalardan arıyoruz :-)
    q90 ve ayarlarıyla ilgili ÜCRETSİZ yardımcı olurum elden geldiğince.
    selamlar

• Arkadaşlar cihaza tekrar orjinal ID yi yazmak için ne gerekiyor.

Saygılar

• sdallioglu kullanıcısına yanıt
    orijinal imei tekrar saate kayıt et. Birde şu se tracker artık mail ile kayıt yapmıyor. satıcı da yapamıyor. Böyle bi durumla karşılaşan oldumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apran

orijinal imei tekrar saate kayıt et. Birde şu se tracker artık mail ile kayıt yapmıyor. satıcı da yapamıyor. Böyle bi durumla karşılaşan oldumu.
    Şimdi ayvayı yedik desenize ..Ben en çok supportapp@3g-elec.sinanet.com adresine mail göndermeye güveniyordum.
    Saygılr
  • Satici Benim kaydimida yapamadi.mesajlarima surekli cvp verdi görünurde ilgilendi ama olmadi.2 kez imei degistirdim ve Id numarasini kaydetmesini soyledim.sistem kabul etmiyor ariza var ve bu Turkiye icin gecerli dedi.Bana kendisi yeni bir imei numarasi gonderdi.Ben bu imei numarasini sorguladim e devletten ve kayit bulunamadi yaziyor.saticiya turkiyede kayitli bir imei kullanmam gerektigini soyledim.Bana turkiyeye kaydettigini bu imei numarasini surekli kullanabilecegimi soyledi.Anlayamiyorum nasil kaydetmis olabilir.sonucta bu imei numarasi kayitli degildir yaziyo.Biz bile kaydetmek icin para odeyip pasaporta kaydettiriyoruz.yinede saticinin gonderdigi imei saate kaydettim denemek icin ama saat setrackerda cevrim dışi gorunuyor.burdan soylenen talimatlari yaptim saate msj gonderdim ama halâ cevrim disi.ben saati bu imei ile kullansam saat kapanir.yeni imei numarasinida satici kaydedemiyor.turkiye tarafindan yasaklanmis olabilirmi.

• herkese merhaba
    eğer setracker.a kayıt olduysanız ve çevrimdışı hatası alıyorsanız, bunun birkaç sebebi olabilir. (kendimin ve başka bir arkadaşın yaşadığı) önceki mesajımda da bahsettiğim, sim kart problemine değineceğim. öncelikle saate taktığınız hattın internetinin açık olduğuna emin olun. en kolayı, hattı akıllı telefonunuza takın, wifi.yi kapatın. sadece mobil ağ üzerinden internete girebiliyor olmanız lazım. eğer olmuyorsa hattınızda (faturasız hattır muhtemelen) internet paketi olduğuna emin olun. ayrıca gprs erişiminizin açık olduğundan ve internet onayı verdiğinizden emin olun. türk telekom için mesela şöyle bir bilgi var: "GPRS erişiminin aktif durumda değilse “ INTERNET ACIK” yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek GPRS erişiminizi aktif etmeniz gerekmektedir. Ardınan “ INTERNET ONAY” yazıp 5555’e ücretsiz ileterek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz." diğer operatörler için de benzer ayarlar vardır muhtemelen.
    operatörünüze uygun apn ayarını yapın. pw,123456,apn,internet,,,28601# yazılı mesajı saatin takılı olduğu hatta sms olarak gönderin. (son 2 rakam turkcell için 01, vodafone için 02, turk telekom için 03 olacak). saati kapatıp açın.
    yardıma ihtiyacınız olduğunda pm gönderebilirsiniz, elden geldiğince (ÜCRETSİZ) yardımcı olmaya çalışırım.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgurbuz -- 7 Temmuz 2018; 21:18:34 >

• Yanciv Y kullanıcısına yanıt
    Bana da imei numarası gönderdi ömür boyu kullanabilirsin ülkenize özel diye. Bende sorgulattım kayıtsız dı. Satıcıya mesaja attım inceliyoruz dedi. Henüz cevap gelmedi.
  • Siz hangi saticidan aldiniz ben tina e-cigarette diye birinden aldim.benim aklim bu omur boyu olayina ermedi acikcasi.turkiyede baskasina yapabildim ama sizinkini kaydedemedim diyor.siz turkiyede kayitli yeni imei numarasi gonderdiniz mi saticiya

• sevgili gençler
    aliexpresten q360 yani vm50 yazan kameralı saatten aldım
    içine turktelekom hat taktım interneti var telefona taktım kontrol ettim
    apn ayarlarını yapamadım aşağıdaki smslerden hiç birini kabul etmiyor saat
    saatte internet işareti de gelmiyor
    başına gelen varmı böyle birşey?
    saat bu smslere hiç cevap vermiyor
    pw,123456,ts# yazdığımda cevap veriyor

pw,123456,apn,internet,NA,NA,28603#
    pw,123456,apn,internet,web,web#
    pw,523681,apn,internet,apn,apn#
    pw,123456,apn,internet,,#
    pw,123456,apn,internet,,28603#
    pw,523681,apn,internet,,#

yardım edebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay007can

sevgili gençler
    aliexpresten q360 yani vm50 yazan kameralı saatten aldım
    içine turktelekom hat taktım interneti var telefona taktım kontrol ettim
    apn ayarlarını yapamadım aşağıdaki smslerden hiç birini kabul etmiyor saat
    saatte internet işareti de gelmiyor
    başına gelen varmı böyle birşey?
    saat bu smslere hiç cevap vermiyor
    pw,123456,ts# yazdığımda cevap veriyor

pw,123456,apn,internet,NA,NA,28603#
    pw,123456,apn,internet,web,web#
    pw,523681,apn,internet,apn,apn#
    pw,123456,apn,internet,,#
    pw,123456,apn,internet,,28603#
    pw,523681,apn,internet,,#

yardım edebilecek var mı?
    pw,123456,apn,internet,,,28603#
    internet yazısından sonra 3 virgül şeklinde denediniz mi?
    böyle yaparak kullanıcı ve şifre kısmını boş bırakmış oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgurbuz -- 13 Temmuz 2018; 11:46:31 >

• ahgurbuz A kullanıcısına yanıt
    evet hocam denedim herşeyi
    yeni 2018 versiyonlarında
    turktelekom ve bimcellde apn ayarlarına hiç cevap vermiyor.

çözebilen varmı?
    saat modeli vm50 / 360 wiky diye geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay007can

evet hocam denedim herşeyi
    yeni 2018 versiyonlarında
    turktelekom ve bimcellde apn ayarlarına hiç cevap vermiyor.

çözebilen varmı?
    saat modeli vm50 / 360 wiky diye geçiyor.
    Sorunu çözebilen oldu mu?
  • Hattında internet var başka saatte problemsiz kullaniyorum ama yeni saatte internet acımıyor sms kodları ise yaramıyor arama yapılıyor ama araçlarda çevrim dışı gözüküyor ne yapmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahgurbuz

herkese merhaba
    eğer setracker.a kayıt olduysanız ve çevrimdışı hatası alıyorsanız, bunun birkaç sebebi olabilir. (kendimin ve başka bir arkadaşın yaşadığı) önceki mesajımda da bahsettiğim, sim kart problemine değineceğim. öncelikle saate taktığınız hattın internetinin açık olduğuna emin olun. en kolayı, hattı akıllı telefonunuza takın, wifi.yi kapatın. sadece mobil ağ üzerinden internete girebiliyor olmanız lazım. eğer olmuyorsa hattınızda (faturasız hattır muhtemelen) internet paketi olduğuna emin olun. ayrıca gprs erişiminizin açık olduğundan ve internet onayı verdiğinizden emin olun. türk telekom için mesela şöyle bir bilgi var: "GPRS erişiminin aktif durumda değilse “ INTERNET ACIK” yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek GPRS erişiminizi aktif etmeniz gerekmektedir. Ardınan “ INTERNET ONAY” yazıp 5555’e ücretsiz ileterek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz." diğer operatörler için de benzer ayarlar vardır muhtemelen.
    operatörünüze uygun apn ayarını yapın. pw,123456,apn,internet,,,28601# yazılı mesajı saatin takılı olduğu hatta sms olarak gönderin. (son 2 rakam turkcell için 01, vodafone için 02, turk telekom için 03 olacak). saati kapatıp açın.
    yardıma ihtiyacınız olduğunda pm gönderebilirsiniz, elden geldiğince (ÜCRETSİZ) yardımcı olmaya çalışırım.
    saygılar
    Hocam ben bimcellden aldığım hattı saatte bir türlü çalıştıramadım saat internete bağlanmıyor her türlü denileni yaptım ama olmuyor yani saatte E harfi alamadım bu arada hat telefonda internete bağlanıyor...

• fleischman kullanıcısına yanıt
    Aynı saati ikinci defa sipariş verdim. İlk saatti yukarıdaki kodlar ile ayarlayabilmiştim ancak yeni aldığım saatte internet ayarları dışındaki komutlar çalışırken apn ayarları ile ilgili gönderilen kodlara saatten cevap gelmiyor. Sanırım yeni yazılım yüklü saatlerde farklı bir şeyler yapılması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatorg

Aynı saati ikinci defa sipariş verdim. İlk saatti yukarıdaki kodlar ile ayarlayabilmiştim ancak yeni aldığım saatte internet ayarları dışındaki komutlar çalışırken apn ayarları ile ilgili gönderilen kodlara saatten cevap gelmiyor. Sanırım yeni yazılım yüklü saatlerde farklı bir şeyler yapılması gerekiyor.
    Hocam ben beklemeden dispute açtım zira wifi ikonu da göremedim saatte muhtemelen ya üretim hatalı ya da fake saat yolladılar bana...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.