Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart micro sd ve benim telefonumda da çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kart micro sd ve kendi telelefonumda denedim calışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saatte böyle bir işaret var yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?

neden şebekeyi görmez kart dediğim gibi başka telefonlarda çalışıyor
  • Saate sim karti takili ancak neden bilmiyorum sinyal yok gorunuyor. Saati bir aydir olum sorunsuz kullaniyordu. Ancak şimdi arama vs. yapilamiyor. Lutfen yardimci olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsodi1977 -- 27 Nisan 2018; 21:21:17 >
  • Tüm ayarları yaptım herşey dört dörtlk alışıyor ancak saati sessiz moda alamadım.
    Biri aradığında zil çalmasın ; bu işlemi nasıl yaparım? Çok teşekkürler
  • arkadaşlar bu saatler için setracker harici bir program yok mudur? ayrıca anladığım kadarıyla şebeke sinyaline göre konum buluyor. hiç deneyen oldu mu yanılma payı ne kadar?
  • bildiğim kadarıyla birkaç arkadaşın sorusunu cevaplayayım.

akın özgüvenç e cevap:
    saatin imei kapanmış büyük ihtimal ile başka tel çalışır hat ama saatin imei kapalıysa saatte çalışmaz

gekren e cavap:
    her saat aynı özellikte değil.
    gps, bds, lbs, wi-fi gibi kavramlar var. saatinizde sadece lbs destekliyorsa sadece şebeke üzerinden takip yapabilirsiniz. ama gps destekliyorsa nokta atışı takip yapabilirsiniz. bds de çinin kendi kurduğu gps takip sisteminin adıdır.
  • Akın Özgüvenç A kullanıcısına yanıt
    Sim kartın pin ile çalışmasını iptal etmeniz gerkiyor normal bi cep telefonuna takip pin ile girişi iptal edin. Sonra tekrar saate takın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

arkadaşlar bu saatler için setracker harici bir program yok mudur? ayrıca anladığım kadarıyla şebeke sinyaline göre konum buluyor. hiç deneyen oldu mu yanılma payı ne kadar?
    Kapalı alanda lbs yanı baz lokasyonu, açık alanda gps kullanır. Lbs bayağı hatalı olabilir ama gps çok yakın bir konum verir.

• akıllı saatlerin bir çok özelliğini ve ayarlarını sms göndererek yapabilirsiniz. aşağıdaki bağlantıda bir çok soruya ve ayarlamaların nasıl yapılacağına dair sms kodları açıklamalarıyla birlikte derlenmiş. özellikle imei değişiminden sonra saat ayarları setrackerle yapılamadığından bu sms kodlarını ayarlar için kullanmanız tek çare işinize yarıyacaktır.

deneysel-nadir.blogspot.com.tr
    Q50 Akıllı Saat ( Smart Watch ) SMS Kodları. Q50 Q60 Q90
    https://deneysel-nadir.blogspot.com.tr/2018/02/akll-saat-sms-kodlar-q50q60q90.html

hatta setrackerle bile yapılamayan bir çok ayarı sms kodları ile yapabilirsiniz.

• Saat elime ulaştıktan sonra hattı taktım direk çekti ts komutu ile durumunu gördüm ilk yaptığımda gps satırının yanında yeşil bir emoji vardı sanırım çalıştığını gösteriyor ancak imei değişimi yaptıktan sonra tekrar ts komutu ile durumu görmek için mesaj attım gps in yanındaki emoji yok yani çalışmıyor gibi. Bence gps in çalışmama nedeni bizim imei yi değiştirmemiz olabilir. Fikri olan var mı acaba?

• Birde benim soruma cevap bulurmusunuz

Aliekp. Den aldim almadan once emei numarasi verdim degistireceklerini ifade ettiler. Urun geldi setracker programina saatin arkasinda bulunan kayit numarasi ile giris yaptim ve sorunsuz calismaya basladi.sorum su ben verdigim emei adrsi ile mi kayit olmus oldum, nasil emin olabilirim, steacker programina kayit olurken mevcut emei numarami hic kullanmadim. Simdi bende ki durum nedir yurt disi emei ile mi kayit oldum, yoksa yeni emei numarasi uzerinden mi kurmus oldum emin olamadim. 4 ay sonra kapanmayacagini nasil emin olabilirim.emei numarasini kontrol etme durumu varmi bu sekilde kontrol etsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantir

Birde benim soruma cevap bulurmusunuz

Aliekp. Den aldim almadan once emei numarasi verdim degistireceklerini ifade ettiler. Urun geldi setracker programina saatin arkasinda bulunan kayit numarasi ile giris yaptim ve sorunsuz calismaya basladi.sorum su ben verdigim emei adrsi ile mi kayit olmus oldum, nasil emin olabilirim, steacker programina kayit olurken mevcut emei numarami hic kullanmadim. Simdi bende ki durum nedir yurt disi emei ile mi kayit oldum, yoksa yeni emei numarasi uzerinden mi kurmus oldum emin olamadim. 4 ay sonra kapanmayacagini nasil emin olabilirim.emei numarasini kontrol etme durumu varmi bu sekilde kontrol etsem.
    kendi kullandığınız telefondan saate takılı olan hatta aşağıdaki sms i gönderin(büyük küçük harfe dikkat edin ve kesinlikle boşluk kullanmayacaksınız). 1 dakika içerisinde cevap gelecek. gelen sms te saatte hangi imei kayıtlı ve ID numarası nedir onu görürsünüz. anlattığınıza göre satıcı imei değiştirmemiş. fabrikada verilen imei ne ise onunla giriş yapmışsınız ve bu imei süre dolunca kapanacaktır. imei kapanmadan sizin değişikliği yapmanız gerekir.

pw,123456,ts#

• Arkadaşlar acil yardım lütfen. Hold mi q90 set saatin imei sini değiştirdim, yeni imei nin değişip değişmediğini kontrol ettim, değişmiş haliyle id de değişmiş. Şuan setracker da "cihaz numarası mevcut değil işlem başarısız" uyarısı alıyorum. Neden olabilir?

• Q90 aldık
    setracker programı için
    yeni imei hallettik.

ancak
    pw,123456,ts# sms atınca biz bir cevap gelmiyor.
    yeni ID öğrenemedik.

teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

q50 saat aldım, dün elime ulaştı, simkart takıyorum ancak hat gelmiyor, saate taktığım sim kartın pin kodu yok.

bu durumda ne yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: siexs

Arkadaşlar merhaba,

q50 saat aldım, dün elime ulaştı, simkart takıyorum ancak hat gelmiyor, saate taktığım sim kartın pin kodu yok.

bu durumda ne yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler
    bir de saat rus dilinde geldi, nasıl döndürebilirim?

• Arkadaşlar setracker artık kayıt konusunda yardımcı olmuyor. Defalarca mail attım. Satıcıyla görüşün diyor. Daha önce 1 gün içinde yeni imei i serverlarına kayıt etmişlerdi. Yapmamalarının sebebi türkiyede ki resmi satış yapan firmaların baskısı diye tahmin ediyorum.Yani ürün alırken mutlaka satıcı ile görüşüp, eğer değişikliği yapacak ise satın almanız.
  • Ozellikle q50 saatler hakkinda ayar, çevrimdışı, setracker kaydı gibi sorununuz varsa akillisaatkayit@gmail.com adresinden arkadaslar 1_2 gun içinde yardımcı oluyorlar. Benim saatimde setracker kayit problemi vardi 2 gunde çözüldü. Danismakta fayda var sorununUz varsa.

• Merhaba
    Q90 saat var aliexpress üzerinden alındı. İmei değişimi sonrası Setracker tarafından artık bireysel kayıt olayının yapılmadığını konuya hakim arkadaşlar belirtmişler.

Konuyu incelediğimde setracker harici myfrap,step by step vs tarzı programlarda aynı şekilde kullanılabildiği görülüyor.
    Bu tarz myfrap veya benzer program kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi.

Bildiğim kadarıyla myfrap programı ve benzer programlardan bazıları imei değişimi sonrası direk kullanılıyor. Kullanmadığım için bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.