Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hattı saatten çıkarmadan kendi telefonumuzdan paket yukleme icin bir kod vardi onu bulamiyorum. bilen varsa yardimci olabilir mi?

tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

Arkadşlar merhaba. Ben de geçen günlerde doğum günü hediyesi olsun diye q90 cihaz aldım ama meğer başıma bela almışım. İki gündür uğraşıyorum. Bimcell zaten ayrı hikaye onu ayrı anlatmak lazım. Sağolsun arkadaşlar yazmışlar. internet onay’ı verdim yok gprs’i açtım olmadı apn yazım gönderdim. Apn’yi Apn yazdım gönderdim vs.. Her seferinde bir umut baktım ama yok.

Cihaz çevrimdışı. Dışardan her isteyen arıyor ama bir türlü uygulama ile bağlantıyı kuramadım.

Belayı satın aldık galiba☹
    imei değişikliği yaptıysanız yeni imei ve id numarasının setracker sistemine kaydedilmesi gerekiyor. yoksa sizi çevrim dışı gösterir...
  • benim q528 model akıllı saatte gprs ok yazan bölüm var ama gps bölümü yok.gps i ayrıca açmak mı gerekiyor.yada bu modelde gps yok mu acaba? myfrap ile kullanıyorum.

aliexpress.com
    US $17.13 |Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Saatler'de Chigu Q528 Y21 akıllı saat ile Çocuklar Kamera SOS Tracker Bluetooth Bebek Smartwatch SIM Kart Görüşmesi iOS Android Telefon PK q90 Q50 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Chigu-Q528-Y21-GPS-Ak-ll-zle-Yeni-Var-ocuklar-a-r-Hat-rlatma-Bebek-Izle/32888738207.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d1BpC3q

• quote:

Orijinalden alıntı: tahminator

Bende kısa bir süre önce çocuğuma Q50 model akıllı saat aldım. Saatin İmei değiştiği için Setracker den birtürlü gerekli ayarları yapamıyordum. Uygulama cihazı sürekli çevrim dışı olarak görüyordu. Biraz araştırınca saatin tüm ayarlarını burda söylendiği gibi uygulamaya ihtiyaç duymadan SMS le yapılabildiğini farkettim. Yabancı sitelerden de araştırıp bir çok işlev için SMS kodu buldum. Bunları kendim için güzelce düzenleyip arşivlemiştim. Ama şimdi yeni blog açtım. Hem benim durumumdakiler ve bu forumdakiler rahatlıkla yararlansın hemde bloguma içerik olsun diye paylaştım. Linkini veriyorum. Yaklaşık 40 kadar SMS kodu var açıklamasıyla birlikte. Umarım yararlı olur.

https://deneysel-nadir.blogspot.com.tr/2018/02/akll-saat-sms-kodlar-q50q60q90.html
    merhaba bu özenli çalışma için size ne kadar teşekkür etsem az ..

ama yine de ben sorunumu halledemedim belki sizin bir fikriniz vardir diye yazıyorum ..

saati setracker programıyla eşleştiremiyorum

saate mesaj atıyorum ancak saatten sms alamıyorum

hattı degiştirip aktif kullandıgım hattı taktım yine de saatten mesaj alamıyorum
    setrakterla eşleştirmeye çalıştıgımda cıhaz numarası kullanımda satıcı ile iletişime geçiniz yazıyor

• Cihaza imei numarasını kaydedip daha sonra satıcıdan kaydetmesini mi istemeliyiz. Direk imei noyu versek o kaydetse biz sonra cihaza atsak olurmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhndinc

Cihaza imei numarasını kaydedip daha sonra satıcıdan kaydetmesini mi istemeliyiz. Direk imei noyu versek o kaydetse biz sonra cihaza atsak olurmu.
    cihazın imei numarası değiştiği anda setracker program id numarası da değişiyor.önemli olan o yeni değişen id numarasının setracker programına kayıt ettirilmesidir.ben 1 haftadır bu işlem için uğraşıyorum.programcının mail adresine durumu yazdım satıcı ile görüşün diyor.bende anlaşmazlık açtım.şimdi satıcı peşimden koşuyor biraz süre ver kayıt işlemini yapacağız diye.
  • merhaba;
    bende q90 modelini almıştım aliexpress ten , seatracker programınıda gayet verimli kullanıyordum.
    ancak 4 ay sonra yani birkeç gün önce imei kaydı olmadığı için kapandı.

saatte gsm sinyali olmadığı için göndediğim kod ile imei değişikliği yapamıyorum.
    satıcıdan da yardım istedim ama henüz cevap gelmedi.

bu durumda ne yapmam gerekir imei değişikliği için.
    değştikten sonrasını herkes yazmış ama önce imei değişimi yapabilmem lazım
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozli

merhaba;
    bende q90 modelini almıştım aliexpress ten , seatracker programınıda gayet verimli kullanıyordum.
    ancak 4 ay sonra yani birkeç gün önce imei kaydı olmadığı için kapandı.

saatte gsm sinyali olmadığı için göndediğim kod ile imei değişikliği yapamıyorum.
    satıcıdan da yardım istedim ama henüz cevap gelmedi.

bu durumda ne yapmam gerekir imei değişikliği için.
    değştikten sonrasını herkes yazmış ama önce imei değişimi yapabilmem lazım
    teşekkürler
    maalesef şuan bir şey yapamazsınız.imei numaranız kapandığı için saate sms ile müdahale etme şansınız yok.başka alternatif bir yöntemde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 17 Ağustos 2018; 9:45:47 >
  • Teşekkürler. Bu durumda yeni saat alıp. Önce IMEI değişikliği konusunu halletmek gerekecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi tekrar yeni saat için bakıyorum. DF25 modeli var su geçirmez . Bu saat için de aynı kodlarla işlemleri yapabilirsiniz. IMEI değişikliği komutlar vs....

• quote:

Orijinalden alıntı: bozli

Şimdi tekrar yeni saat için bakıyorum. DF25 modeli var su geçirmez . Bu saat için de aynı kodlarla işlemleri yapabilirsiniz. IMEI değişikliği komutlar vs....
    saati almadan önce satıcı ile imei ve settracker id değişikliği hakkında mutlaka konuşun.sizin sadece imei değiştirmeniz yeterli değil.imei değiştiğinde setracker id numaranızda değişiyor.yeni imei ve id değişikliği konusunda net yanıt almadan sipariş vermeyin.
  • Tamamdır. Bilgiler için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

cihazın imei numarası değiştiği anda setracker program id numarası da değişiyor.önemli olan o yeni değişen id numarasının setracker programına kayıt ettirilmesidir.ben 1 haftadır bu işlem için uğraşıyorum.programcının mail adresine durumu yazdım satıcı ile görüşün diyor.bende anlaşmazlık açtım.şimdi satıcı peşimden koşuyor biraz süre ver kayıt işlemini yapacağız diye.

Alıntıları Göster
    Hangi satıcıdan almıştınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhndinc

Hangi satıcıdan almıştınız.

Alıntıları Göster
    aliexpress.com
    US $17.13 |Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Saatler'de Chigu Q528 Y21 akıllı saat ile Çocuklar Kamera SOS Tracker Bluetooth Bebek Smartwatch SIM Kart Görüşmesi iOS Android Telefon PK q90 Q50 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Chigu-Q528-Y21-GPS-Ak-ll-zle-Yeni-Var-ocuklar-a-r-Hat-rlatma-Bebek-Izle/32888738207.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d1BpC3q

• Bu satıcı benden sadece yeni imei numarasını aldı. ID numarsını istemedi bu şekilde kayıt yapabilirmi?

• gkhndinc G kullanıcısına yanıt
    Yapılır yeni imei numarasını se tracer server kayıt etmesi yeterli

• gkhndinc G kullanıcısına yanıt
    satıcıyı tavsiye etmiyorum.ingilizce anlama problemi var.10 tane detaylı mesaj attım.hala imei değiştirme sms kodlarını bana gönderiyor.ben imei değiştirdim.yeni id yi kayıt ettir diyorum. anlamıyor.hala anlaşmazlık devam ediyor.25 ağustosta belli olacak.zaten bu model saatin daha uygun fiyatlı ilanları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Ağustos 2018; 14:48:36 >
  • Ben çözdüm sorunu imei değiştiğinde ID no da değişiyor. Bu yeni ID no ile Setracker2 ye tekrar tanıtmanız lazım. Satıcı imei kayıt etti ise şu kodla ID noyu öğrenip programa tekrar kayıt edin.
    pw,123456,ts#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhndinc -- 22 Ağustos 2018; 21:34:3 >
  • Camları çok çabuk kırılıyor

• arkadaşlar merhaba...

cocugum için akıllı saat siparişi vermek üzereyim...

konudan takip ettiğim kadarıyla genellikle herkes q50 veya q90 modelini sipariş geçmiş kodlar ve sorunsuzluktan dolayı....

q360 modelini sipariş etmeyi düşünüyorum. bazı arkadaşların yaşadığı sorunları okudum. q360 modelinde suanda halen sorun yasayan varmı? sorunsuz kullanan varsada cevap verirse sevinirim. biran önce sipariş gecmem lazım anca yetişir okulların açılmasına...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.