Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
63
Favori
395.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorun aynı...video aynı... tek fark bendeki saat pembe :) bende yanıt bekliyorum firmadan bakalım ne diyecek...
  • Benim üründe dokunmatik çalışıyır fakat saat direk imei banlı yani öyle düşünüyoruz çünkü hangi hattı taksam sürekli çekme yerinde sol üstte kırmızı çember var. Bende yazdım bana yeni imei gönder ben sisteme atacağım dedi gönderdim bakalım birazdan çinde iş başı yapacaklar o zaman cevaplıyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: VCMain

Adam bana da ekran koruyucuyu çıkart diyor. Dalga geçer gibi. Hatta urun sağlam diyor. Zamanı da geçti dispute yapamıyorum. Ekranda ki yeşil arama tuşu çalışmıyor. Alanlar dikkat etsin. Para çöpe gitti

https://youtu.be/aKXP5211HKI
    dispute açtım benim satıcı 7 dolar teklif etti kabul etmedim. tamir ücretini de istedim. muhtemelen 20 dolar civarında bir geri ödeme alırım diye düşünüyorum.

neyse hocam yapacak birşey yok üçümüzde seve seve bu dokunmatiğin siparişini vericez. ben verdim size de link atıyorum.

aliexpress.com
    US $2.83 19% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Aksesuarlar'de Dokunmatik ekran paneli sensörü sayısallaştırıcı için onarım parçaları YQT Q90 bebek GPS akıllı saat AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Dokunmatik-Ekran-Panel-Sens-r-Say-salla-t-r-c-Onar-m-Par-alar-I-in/32866640179.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6fd14c4d27gpZ1

sizde bence biran önce sipariş geçin. şansımıza bu seri hatalı çıktı. ekran gelince size birkaç video atarım ve nasıl değiştiriceğimizi anlatırım. irtibatta olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

Benim üründe dokunmatik çalışıyır fakat saat direk imei banlı yani öyle düşünüyoruz çünkü hangi hattı taksam sürekli çekme yerinde sol üstte kırmızı çember var. Bende yazdım bana yeni imei gönder ben sisteme atacağım dedi gönderdim bakalım birazdan çinde iş başı yapacaklar o zaman cevaplıyor genelde
    senin işin 2 çözümü var birader. ya 50 tl vereceksin imei yazılım ile birlikte atılacak. yada bekleyeceksin sene başında kapanan imeilerin hepsi açılıyor. o zaman takıp imei değiştireceksin başka çare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

dispute açtım benim satıcı 7 dolar teklif etti kabul etmedim. tamir ücretini de istedim. muhtemelen 20 dolar civarında bir geri ödeme alırım diye düşünüyorum.

neyse hocam yapacak birşey yok üçümüzde seve seve bu dokunmatiğin siparişini vericez. ben verdim size de link atıyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/Dokunmatik-Ekran-Panel-Sens-r-Say-salla-t-r-c-Onar-m-Par-alar-I-in/32866640179.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6fd14c4d27gpZ1

sizde bence biran önce sipariş geçin. şansımıza bu seri hatalı çıktı. ekran gelince size birkaç video atarım ve nasıl değiştiriceğimizi anlatırım. irtibatta olalım.

Alıntıları Göster
    Üstad açıklama kısmında YQT marka içindir diyor. İncelediniz mi hold mi ile uyumlu mu?

• quote:

senin işin 2 çözümü var birader. ya 50 tl vereceksin imei yazılım ile birlikte atılacak. yada bekleyeceksin sene başında kapanan imeilerin hepsi açılıyor. o zaman takıp imei değiştireceksin başka çare yok.

Alıntıları Göster
    Bu yazılım ile atılma işini nerede yaptırabilirim hocam.
  • sisinasi S kullanıcısına yanıt
    Uyumludur hocam giris ayni. Satici da bu linki kanit olarak koymus. Ben siparisi gectim isterseniz bekleyin gelince yazarim size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    saatlerle ilgili sorun yaşana ücret karşılığında yardımcı oluyorum

1. imei atma değiştirme
    2. çevrimdışı hataları
    3. setrackera yeni imei kaydetme
    4. internete bağlanamama sorunu
    5. kordon temini vs
    aklınıza takılan her konuda mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Uyumludur hocam giris ayni. Satici da bu linki kanit olarak koymus. Ben siparisi gectim isterseniz bekleyin gelince yazarim size
    Sizden haber beklicem üstadım...

• Saatin geldiği ilk günden beri hiçbir kartla çalışmaması ile ilgili olarka bugün dispute açtım satıcı firmaya ki cuma gününden beri cevam yazmıyor mesajlarıma. Bugün Türk Telekom bir hat taktım ve 10 saniyeliğine kırmızı daire kayboldu ama sonra geri geldi. Telefon direk imei bloklu.
  • Bu arada Çin'de 7 Ekim'e kadar resmi tatil zannedersem o yüzden cevap vermiyor satıcı. Sizin çinliler cevpalıyorlar mı ?
  • okko kullanıcısına yanıt
    iki gündür bana da cevap yazmıyor. Dediğiniz doğru olabilir...
  • Yurt dışı hattı buldum yarın kargoya verilecek çarşamba günü elimde olacak inş çalışırda imei atabilirim.
  • Ya arkadaslar bu sentar v80 a101 den alinma,bataryasi daha ikinci gunu görmedi hic,her gece takiyoruz,hat turktelekom. Tecrubesi, fikri olan arkadaşlar paylasirsa seviriz

• Batarya göstergesinde son 2 çentik hemen düşmüyor, denedim 2 günü gördü. Ayrıca setracker uygulamasında takip aralığını güç tasarruf modu seçebilirsin. Saatte bir ya da Sen konum isteyince konum gelir. Şarj olayına dikkat etmek lazım saat ne kadar ki pili ne olsun :)

• Saat konumu her dk gönderiyordur. Konumu ideal olarak tanımlı 10 dk da bir konum göndermeye alırsanız şarzı daha uzun gidecejtir.

• Saatin yazılımını güncelleyen oldu mu hiç?

• Herkese merhaba, benim sorumu yanıtlayabilecek bir uzman arıyorum. :)
    Elimde geçen yıl aldığım RF-V16 model cihaz var.

Bilmeyenler için:

Cihaz kayıt yaptırmadığım için doğal olarak kapandı ve tekrar kullanabilmek için yeni IMEI tanımlamam lazım.

Bunu nasıl yapabilirim? Yazılımla olabilir mi?

Diyelim ki yazılım olmadı. Okuduğum kadarıyla cihaz yeni yılın girmesiyle beraber 3 ay kadar süre sonra tekrar kullanıma açılacak. Bahsedilen "pw,123456,imei,xxx#" komutu bu cihaz için işe yarar mı?

Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 3 Ekim 2018; 11:11:37 >

• Almayın aldırmayın. 15 gün sonunda çöpe attım. Satıcı ilgilenmiyor

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Değiştirebilir miyiz acaba.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.