Şimdi Ara

Cocuk universitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle biraz kendimden bahsediyim... 13 yasindayim. 2 yasindan beri deney yapiyorum ancak orta capli deneylere 6-7 yaslarindayken basaldim. Cok ileri duzey(universite ve ilerisi) Molekuler ve hucresel biyolojiye, hucre biyolojisine, mikrobiyolojiye(bakteriyoloji&viroloji), sistem biyolojisine ve genetige cok ama cok ilgiliyim. 12-13 yaslarindayken Campbell biyoloji, Lodish molekuler biyoloji(hala bitmedi) ve brock mikroorganizmalarin biyolojisi gibi kitaplari okuyordum. Ayrica kimya ya da biyoloji kadar ilgiliyim ozellikle kuantum kimyasina... Malesef turkiyede butur bilimlerin hakki verilmiyor. Ancak su gunlerde istanbul universitesi cocuk universitesi adinda bir yeri ogrendim. Molekuler genetik, genetik gibi dersler yazin 3 haftalik bir programla uygulaniyormus. Buraya gidersem konulari bildigimden konu ogrenmeye degil deney yapmaya gidecegim. Aranizda bu gibi bir tecurbeye sahip olmus veya olan bir tanidigi olan var mi acaba ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Biologyscholarssensei

Oncelikle biraz kendimden bahsediyim... 13 yasindayim. 2 yasindan beri deney yapiyorum ancak orta capli deneylere 6-7 yaslarindayken basaldim. Cok ileri duzey(universite ve ilerisi) Molekuler ve hucresel biyolojiye, hucre biyolojisine, mikrobiyolojiye(bakteriyoloji&viroloji), sistem biyolojisine ve genetige cok ama cok ilgiliyim. 12-13 yaslarindayken Campbell biyoloji, Lodish molekuler biyoloji(hala bitmedi) ve brock mikroorganizmalarin biyolojisi gibi kitaplari okuyordum. Ayrica kimya ya da biyoloji kadar ilgiliyim ozellikle kuantum kimyasina... Malesef turkiyede butur bilimlerin hakki verilmiyor. Ancak su gunlerde istanbul universitesi cocuk universitesi adinda bir yeri ogrendim. Molekuler genetik, genetik gibi dersler yazin 3 haftalik bir programla uygulaniyormus. Buraya gidersem konulari bildigimden konu ogrenmeye degil deney yapmaya gidecegim. Aranizda bu gibi bir tecurbeye sahip olmus veya olan bir tanidigi olan var mi acaba ???

Ben gitmedim ama olimpiyat icin o kitaplari bende okuyorum duymamistim ogrenmis oldum sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.