Şimdi Ara

Çocukken içinizde ukte kalan şeyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

Bi ara bi benzin istasyonu tır veriyodu yanlardan açılıyodu falan hep ondan istemiştim ama hiç kısmet olmamışdı

+1

Akülü arabalar çıktığında o arabalara binecek yaşı çoktan geçtiğimden hala bir yanım o arabalara binmek istiyor

Birde küçükken hep paten yapmak istemişimdir fakat neden bilmiyorum hiç paten almaya yeltenmedi bile o kadar istememe rağmen

• Hiç yakın bir arkadaşım olmadı çoçukken en büyük ukte budur .(Yani böyle çıkıp bir şeyler yapalım bize gelsin falan birlikte oynayalım ben onlara gideyim ailesiyle aram iyi olsun falan ) O yüzden çocuğum oldugunda bu meseleye dikkat edicem ayrıca daha 10 civarı vardır rahat içimde ukte kalan şey
  • Ukde olarak sanırım atari alınmamasıdır.ama keşke yapsaydım dediğim de kadınların eteklerinin altına saklanmaktir kesinlikle:D tek geçerim:D
  • Birden çok Action Man'imin olmasını isterdim. 1 tanesini zar zor aldırmıştım. Zamanında doktora götürmüşlerdi tahlil falan istemişlerdi ben de Action Man olursa olur demiştim.
    Bir de bizim yakınlarda Yimpaş açılmıştı. Her şey yepyeniydi. Oyuncaklar falan. Furby çok istemiştim; ama almamışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 8 Haziran 2010; 1:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmonik-Ortalama

ukte degılde içimde ukte olmayan bışeyı anlatmak istiyorum sizlere

tahmınen 7 yaşlarındaydım sokaktayım ama mısafirlikteydık kımseyı tanımıyordum kısa sure ıcınde bı cocukla arkadas olduk o da sanırım 5 yasında fılandı ama cocuga karsı kotu duygular beslıyordum .. ve cocugun yanagını kocaman ıssırdım aglayana kadar öle ıssırmıştım kı saat olmustu yanagında sonrakoşarak uzaklastım bı kum tepesının arkasına saklandm cok gecmeden cocugun babasıyla ağlayarak bnı aradıgını gordum 15 dk boyunca saklandıktan sonra eve gıttım neden bole bısey yaptıgımı bılmıyorum kucuk bı hannıbal dogmus ıcımde zamanında, allahtan kalıcı olmadı eger o cocuk buralardaysa dostum özür dilerimm

kardeşim 5 yaşında, ona böyle bişey olmuş olsa üzüntüden kahrolurdum herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

quote:

Bi ara bi benzin istasyonu tır veriyodu yanlardan açılıyodu falan hep ondan istemiştim ama hiç kısmet olmamışdı

Sanırım buydu. Bende çok istemiştim zamanında.
     Çocukken içinizde ukte kalan şeyler

hehe babam sagolsun getirmişti bunu bana :D ne mutlu olmustum ha
    ..

• Gerçekten içten söylüyorum bunu hakikaten Babam sağolsun ! diyorum ilk defa bunu söylüyorum düşünüyordumda her istediğimi yaptı zamanında. hakkı ödenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 8 Haziran 2010; 1:54:30 >
  • Yok Allah'a şükür.Her şeye sahiptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Yok Allah'a şükür.Her şeye sahiptim.

Çocukken yapmak istediğin her şeyi yaptın mı .S sanırım yapmak istediğin ya da senin olmasını istediğin, olmayı istediğin şeyler azdı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataL_berq

quote:

quote:

..

bendede var hala saklıyorum

• Ağaç ev gibi ufak bir oyun evi tipinde birşey
  • quote:

quote:

quote:

..

Benimki kaybolmuştu sanırsam. Neden bilmiyorum ama çok ilgi çekici bir oyuncaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 8 Haziran 2010; 2:06:51 >

• komşu kızı şükran. gerçi şimdi 4 çocuk doğurdu memeleri filan sarkmıştır..
  • quote:

Bp veriyordu o tiri :) babam 6,7 yasindayken almisti bana. Halen dolapta duru anisi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Yok Allah'a şükür.Her şeye sahiptim.

Çocukken yapmak istediğin her şeyi yaptın mı .S sanırım yapmak istediğin ya da senin olmasını istediğin, olmayı istediğin şeyler azdı ?

Hayır.İstediğim şeylerim vardı.Atari isterdim sürekli bozardım yenisi istediğimde alınırdı.En azından 10 kere bozdum atari en son sağlam bir tane geldi sega mega driver hiç bozmadım onu Diğer türlü oyuncaklarım uzaktan kumandalı araba olsun oyuncak askerler olsun tabancalar olsun alındı hep.Kılcım cartım curtum tasolarım vardı hep.Her hafta babanın çalıştığı yere giderdim annemle ( Taksimde ki meşhur havuzun bakımını yapan kişiydi kendisi.Babamdan sonra kapanmıştı orası sanırsam. ).Sürekli dolaşırdık beraber.Mc Donald's a giderdik hep oyuncakları alırdım.Bir çok seri tamamlamışlığım vardır orda ( Mickey Mouse tüm gövdeleri , Furby ailesi aklıma gelenler ) Lc Waikiki favori giyim merkezimdi.Ordan giyinirdim.Bıdı bıdı.Yani çocukluğumu yaşadım güzelce.Öyle aman aman keşke alsalardı dediğim aletim yoktur.Ha bi ara akülü arabaya merak sardım ama sağolsu babam beni yazın memlekete gittiğimizde bol bol bindirtmişti parkta.Akülü arbayı bırak akülü motorsiklet sürdüm saatlerce

• Sega Mega Drive,Action Man serisi
  • akülü araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

quote:

quote:

..

Benimki kaybolmuştu sanırsam. Neden bilmiyorum ama çok ilgi çekici bir oyuncaktı

Benimde duruyor ama farları bozuldu.

• bı uktem geldı aklıma :) ıssırma olayından sonra

amerikan filmlerinde olurdu ya Çocuk ağaca ev yapmıştır ağaç evin bahçesindedir geceleri orda kalır arada kız arkadasını atar oraya

ve yemek piştiğinde annemın bnı ordan çağırmasını çok istemişimdir
  • quote:

quote:

Bende istemiştim bundan vay be Birde sanırım ortak olarak akülü araba , İlk bir yerde bindiğimde iyi hatırlıyorum süremiyordum akülü arabayı çarpıyordum tekerlekler uçuyordu 2-3 tane tekerlek uçtuydu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.