Bildirim
Çocukken içinizde ukte kalan şeyler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Akülü araba -
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh
Akülü araba
Aynen banada söz vermişlerdi akülü motor ve akülü araba diye hala bekliyorum -
sünnetimde pek oynamamıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: hærun
sünnetimde pek oynamamıştım
Haha en ilginci xD -
Scooterimi çalan cocuğu buldum dövmek için gittiğimde yanına beni hasat etmişti. Hala o icimde kaldi. Su an görsem bir yerde bu sefer dövmek için değil sakatlamak için giderim. Sakatlanmasam. -
akülü araba kaykay yapmak
bunlar içimde kalan çok istediğim şeylerdir -
ağacın tepelerine çocuklar için tahtadan ev yaparlardı bazı filmlerde onlardan çok istemiştim lakin öyle bir şeyi taşıyacak ağaç yoktu çevrede -
quote:
Orijinalden alıntı: hærun
sünnetimde pek oynamamıştım
Bana da annem bütün paraları şu çantaya koy hepsi senin olcak dedi.Salak gibi gittim cebimdeki bozuk paraları bile koydum,sonuna kadar.Sonuç:Paraları bir daha göremedim bile -
quote:
Orijinalden alıntı: alicho
ağacın tepelerine çocuklar için tahtadan ev yaparlardı bazı filmlerde onlardan çok istemiştim lakin öyle bir şeyi taşıyacak ağaç yoktu çevrede
birtek ben istiyorum zannedıyordum halen ıstıyorum -
tasolarım -
power rangers oyuncağı serisi -
Mickey mouse oyuncagim vardi konyali olanlar bilirubin yazin pilav olur iste oyuncagimi orda kaybetmisim neyse snra onu eskici arabasinda gordum AMA cebimde hic para yoktu :『 -
ukte degılde içimde ukte olmayan bışeyı anlatmak istiyorum sizlere
tahmınen 7 yaşlarındaydım sokaktayım ama mısafirlikteydık kımseyı tanımıyordum kısa sure ıcınde bı cocukla arkadas olduk o da sanırım 5 yasında fılandı ama cocuga karsı kotu duygular beslıyordum .. ve cocugun yanagını kocaman ıssırdım aglayana kadar öle ıssırmıştım kı saat olmustu yanagında sonrakoşarak uzaklastım bı kum tepesının arkasına saklandm cok gecmeden cocugun babasıyla ağlayarak bnı aradıgını gordum 15 dk boyunca saklandıktan sonra eve gıttım neden bole bısey yaptıgımı bılmıyorum kucuk bı hannıbal dogmus ıcımde zamanında, allahtan kalıcı olmadı eger o cocuk buralardaysa dostum özür dilerimm
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 8 Haziran 2010; 0:15:04 > -
Şu konudaki mesajları okudukça içime sıkıntı basıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Harmonik-Ortalama
tahmınen 7 yaşlarındaydım sokaktayım ama mısafirlikteydık kımseyı tanımıyordum kısa sure ıcınde bı cocukla arkadas olduk o da sanırım 5 yasında fılandı ama cocuga karsı kotu duygular beslıyordum .. ve cocugun yanagını kocaman ıssırdım aglayana kadar öle ıssırmıştım kı saat olmustu yanagında sonrakoşarak uzaklastım bı kum tepesının arkasına saklandm cok gecmeden cocugun babasıyla ağlayarak bnı aradıgını gordum 15 dk boyunca saklandıktan sonra eve gıttım neden bole bısey yaptıgımı bılmıyorum kucuk bı hannıbal dogmus ıcımde zamanında, allahtan kalıcı olmadı eger o cocuk buralardaysa dostum özür dilerimm
Şu an yüzümde olan izin sebebi sensin demek
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
quote:
Orijinalden alıntı: Harmonik-Ortalama
Şu an yüzümde olan izin sebebi sensin demek
seni o gun o istekle ıssırmasaydım içimdeki bütün sapıklıgı atmasaydım buyuk ıhtımalle bugun sapık olucaktım..tşk ederimm..
şaka bı yana bı gun buluşalımda bı ııssrıyım snı gidi
-
Bi ara bi benzin istasyonu tır veriyodu yanlardan açılıyodu falan hep ondan istemiştim ama hiç kısmet olmamışdı -
benide sünnet ol akülü arabayı alacağız diye kandırdılar malı kestirdik bir baktım ortada araba neyn yok
Benzer içerikler
- rüyada sigarayı ters yakmak
- kurt adam olmak mümkün mü
- sevgili yapamıyorum
- sabah uyanınca dil kanaması
- 2 gün üst üste rüyalanmak
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- çay emojisi
- exxen de neler var
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X