Şimdi Ara

Çocukken içinizde ukte kalan şeyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herşeyim vardı fakat bi tek babam yanımda değildi ben büyürken .annemle boşanmışlardı ben doğduğumda.küçükken bir babamın olmasını çok isterdim.anneme hep anne bana migrostan baba al dermişim .şimdi bi babam daha var üvey.sağolsun adam hakikinden daha baba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

sünnetimde pek oynamamıştım

bana sünnet yapılmadı... babam daha sağlıklı diye hastanede yaptırmış....demişler düğünü sonra bi ara yaparız... sonrada unuttular mı ne yaptılar olmadı sünnet düğünü

• quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

Bende çok istemiştim zamanında.
     Çocukken içinizde ukte kalan şeyler

Bunlar ilk çiktiginda, Nur içinde yatsin rahmetli babam getirmişti '' Bu ne kadar saçma bişiy yaaaaa, bu arabalar benzin almak için bunun içine uçarak mi giriyo '' demiştim babamda kuzenime vermişti

• quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Yok Allah'a şükür.Her şeye sahiptim.

Çocukken yapmak istediğin her şeyi yaptın mı .S sanırım yapmak istediğin ya da senin olmasını istediğin, olmayı istediğin şeyler azdı ?

Hayır.İstediğim şeylerim vardı.Atari isterdim sürekli bozardım yenisi istediğimde alınırdı.En azından 10 kere bozdum atari en son sağlam bir tane geldi sega mega driver hiç bozmadım onu Diğer türlü oyuncaklarım uzaktan kumandalı araba olsun oyuncak askerler olsun tabancalar olsun alındı hep.Kılcım cartım curtum tasolarım vardı hep.Her hafta babanın çalıştığı yere giderdim annemle ( Taksimde ki meşhur havuzun bakımını yapan kişiydi kendisi.Babamdan sonra kapanmıştı orası sanırsam. ).Sürekli dolaşırdık beraber.Mc Donald's a giderdik hep oyuncakları alırdım.Bir çok seri tamamlamışlığım vardır orda ( Mickey Mouse tüm gövdeleri , Furby ailesi aklıma gelenler ) Lc Waikiki favori giyim merkezimdi.Ordan giyinirdim.Bıdı bıdı.Yani çocukluğumu yaşadım güzelce.Öyle aman aman keşke alsalardı dediğim aletim yoktur.Ha bi ara akülü arabaya merak sardım ama sağolsu babam beni yazın memlekete gittiğimizde bol bol bindirtmişti parkta.Akülü arbayı bırak akülü motorsiklet sürdüm saatlerce

Aslında benim demek istediğim biraz daha şeydi yani böyle parayla alınan şeyler değilde mesela ben eminim bir sürü kişi(yzde olarak çok yüksek bir sayıda, yüzde 80 olabilir ) burda da bahsedildiği gibi bir ağaç evi olsun böyle amerikan filmlerinde ki gibi evleri olsun böyle olur ya bahçesi vardır kocaman orda bir ağaç üstünde ağaç ev yakın bir arkadaş veya 1 kız 1 erkek arkadaş iyi gider sonra o kızdan hoşlanrsın falan .d bu tip şeylerim olsun isterdim ama işte insan her şeyi de yapamıyor bir şeyi yaparken başka şyden ödün vermek gerekiyor malesef:)

• Dexter'ın laboratuaru gibi bi laboratuar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

sünnetimde pek oynamamıştım

bana sünnet yapılmadı... babam daha sağlıklı diye hastanede yaptırmış....demişler düğünü sonra bi ara yaparız... sonrada unuttular mı ne yaptılar olmadı sünnet düğünü

Banada yapılmadı ben istemedim hatta. Gereksiz görüyorum düğünleri

• Hala içimde ukte kalan şey, yaş oldu 22 ama ;artık kendim kazanıp aldığım ev öyle olur inşallah

Amerikan filmlerinde gördüğüm 2-3 katlı müstakil evlerin bodrum yada çatı katında bir odaya sahip olup,orayı bilgisayar + elektronik eşya ile döşeyip, loş bir ışık altında ve şu bilardo masalarının üstündeki abajurlu lambalardan kullanarak, altında kendimi teknolojik projelerime tam olarak odaklamak.

Sağlam bir ses sitemi, projeksiyon cihazı , vb şeyler ile orayı donatıp bir teknoloji üssüne çevirebilmek.

Eğer bir gün öyle bir evim olursa, kendim için böyle bir oda ayarlamayı canı gönülden istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataL_berq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

Bi ara bi benzin istasyonu tır veriyodu yanlardan açılıyodu falan hep ondan istemiştim ama hiç kısmet olmamışdı

Sanırım buydu. Bende çok istemiştim zamanında.

hehe babam sagolsun getirmişti bunu bana :D ne mutlu olmustum ha
    ..

banada dayım almıştı.5-6 yaşındaydım o zamanlar. hiç unutmuyorum 7milyondu fiyatı. içinden bide honda civic çıkmıştı. geçen seneye kadar büyük bir özenle saklamıştım. fakat geçen sene 5 yaşındaki ufak kardeşim bu güzel oyuncağı paramparça hale getirdi. oyuncağın başı kıçı bir yerde. ama hala atmadım, çok büyük anısı var bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: fataL_berq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

Bi ara bi benzin istasyonu tır veriyodu yanlardan açılıyodu falan hep ondan istemiştim ama hiç kısmet olmamışdı

Sanırım buydu. Bende çok istemiştim zamanında.

hehe babam sagolsun getirmişti bunu bana :D ne mutlu olmustum ha
    ..

banada dayım almıştı.5-6 yaşındaydım o zamanlar. hiç unutmuyorum 7milyondu fiyatı. içinden bide honda civic çıkmıştı. geçen seneye kadar büyük bir özenle saklamıştım. fakat geçen sene 5 yaşındaki ufak kardeşim bu güzel oyuncağı paramparça hale getirdi. oyuncağın başı kıçı bir yerde. ama hala atmadım, çok büyük anısı var bende

saklıyorum halen ben bunu

• Bizim orada pahalı bir dükkan vardı.Pahalı tatlılar satardı.Oranın özel bir tatlısı vardı ismi aklımda değil ancak o aklıma gelince hala ağzım sulanır.Babama yalvarmama rağmen almamıştı...
  • ilk okulda kendini öğretmen sanan bi çoçukv ardı onu dövmek isterdim şimdi kendi kendine padişah olmuştur
  • Akülü araba tabiki. Bakıyorum da kimsenin babası almamıs :) peki kimdi ulen o yolda sırıta sırıta akülü araba sürüp ağzımızın suyunu akıtanlar
  • Ulan hep bi teleskopum olsun istedim ben alıcam artık ilerde
  • akülü araba - mikroskop - beyblade (moşimoşiden alınmış olması lazım )
  • Balküpü Çayın verdiği şu kamyonları hep istemişimdir..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.