Bildirim
Çocukken Oynadığınız Oyuncaklar?İlk SSLER Benden :D
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam actionman miş. -
resim alınıtıdır. -
Ilık-Man! -
Lego yu koysun biri bide 3 tekerlekli bisklet -
ne oyuncağı be ne oyuncağııı
-
-
-
Bi futbol oyunu vardı. Böyle adamlar yaylıydı çekip bırakıyoduk, topa vuruyorlardı. Resim bulamadım. Onla çok oynamıştım. McDonalds'tan aldığım bi araba vardı. Çekip bırakmalı. Sahilde kumlara gömmüştüm sonra bi daha bulamamıştım. Bi hafta ağladığımı hatırlıyorum Bi de tabiki bütün odaların pencere önlerini donattığım toto yumurta oyuncakları -
-
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
Heyt be. Bunlan kac kez kafa ustu dustum kac kez.... ulan abilerle yaris yapardim. Hey gidi gunler hey..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasanious
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
Heyt be. Bunlan kac kez kafa ustu dustum kac kez.... ulan abilerle yaris yapardim. Hey gidi gunler hey..
bunlari surup eglencez dye ne ugrasirdik cok yavasti simdi akulu arabaya binen cocuklari gorunce
-
-
bende bu action man ler vardı
hatırlayıp bulabildiklerim bunlar. birde uzaktan telsiz ile ses kaydı yapıp sesi çıkaran vardı askeri onu bulamadım. birde batmanlerim vardı onlar çok iyiydi ya
-
bilyalı dediğimiz tahtadan yapılan arabalarımız vardı üstüne biner yokuş aşşağı yarış yapardık
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
+91
-
Benzer içerikler
- büyümek istemiyorum
- mantar pano nasıl asılır
- 10 üzeri 6
- söğütlüçeşme kadıköy arası
- uyurken birinin dokunduğunu hissetmek diyanet
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X