Şimdi Ara

Çocukken Oynadığınız Oyuncaklar?İlk SSLER Benden :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qnlll

Bizim öyle action man'imiz falan yoktu, daha dogrusu babamıza aldırmazdık. Giderdik çitozları avuçlardık içinde taso var mı diye :) sonra arkadaşlara kapıştırak mı derdik. Misket oynardık toprakta. Tasoları biriktirip hava atardık. Action man'i olan cocuklar zaten evinde oynayabilirdi o zamanlar, yemezdi aşağı gelip onu oynamak :) Kısacası çok güzel zamanlardı. Pokemon tasoları, digimon tasoları, memoli tasoları, yugioh tasoları.. biz bunlarla büyüdük. Şimdiki nesile bakıyorum da (8-11 yaş) pc başında wolfteam , metin2 vb.. saçma sapan oyunları oynayıp zevk aldıklarını sanıyorlar. Ama onlar o beyblade kapıştırmanın, yugioh kartlarını arkadaşla birbirine vurup "kapalı-açık " demesinin hazzını hiçbir zaman bilemeyecekler.

1 yıl geçmiş kimsede adam haklı beyler dememiş ://

•  Çocukken Oynadığınız Oyuncaklar?İlk SSLER Benden :D

• quote:

quote:

Bizim öyle action man'imiz falan yoktu, daha dogrusu babamıza aldırmazdık. Giderdik çitozları avuçlardık içinde taso var mı diye :) sonra arkadaşlara kapıştırak mı derdik. Misket oynardık toprakta. Tasoları biriktirip hava atardık. Action man'i olan cocuklar zaten evinde oynayabilirdi o zamanlar, yemezdi aşağı gelip onu oynamak :) Kısacası çok güzel zamanlardı. Pokemon tasoları, digimon tasoları, memoli tasoları, yugioh tasoları.. biz bunlarla büyüdük. Şimdiki nesile bakıyorum da (8-11 yaş) pc başında wolfteam , metin2 vb.. saçma sapan oyunları oynayıp zevk aldıklarını sanıyorlar. Ama onlar o beyblade kapıştırmanın, yugioh kartlarını arkadaşla birbirine vurup "kapalı-açık " demesinin hazzını hiçbir zaman bilemeyecekler.

1 yıl geçmiş kimsede adam haklı beyler dememiş ://

Off aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon Snow -- 18 Ağustos 2012; 8:13:04 >

Bunu traş makinesinini motorunu söküp motorlu yapmıştım. Ama sadece düz gidiyordu dönme işini çok küçük olduğum için yapamıyordum.

Çocukken Oynadığınız Oyuncaklar?İlk SSLER Benden :D

Bununlada az oynamadım..

bilyeli yapmakta da uzman olmuştum..

• PEDALLI MOSİKLET
    PEDALLI ARABA
    ATARİ
    SU BALONU
    LAZER
    BONCUKLU TABANCA
    MANTAR TABANACASI

• Babama boncuklu tabanca alması için baya yalvardığımı hatırlıyorum. Vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

bilyalı dediğimiz tahtadan yapılan arabalarımız vardı üstüne biner yokuş aşşağı yarış yapardık

köydyken bunla park halindki traktör romörk'un altndan geçmeye calırdmla ne gunlerdbe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.