abi dizi canlı farkında olan varmı..yeni farkettim...bjk trabzon maçının sonucunu sölediler üstte canlı yazıyo...ohaaaaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: omer_loopusabi dizi canlı farkında olan varmı..yeni farkettim...bjk trabzon maçının sonucunu sölediler üstte canlı yazıyo...ohaaaaaaaaTam ben konu açacaktım
quote:Orijinalden alıntı: omer_loopusabi dizi canlı farkında olan varmı..yeni farkettim...bjk trabzon maçının sonucunu sölediler üstte canlı yazıyo...ohaaaaaaaaevet haluk maçı sordu 2-1 dedi havuç şaşırdım adam nerden biliyo lan gibisinden sonradan gördüm canlı yazdığını
quote:Orijinalden alıntı: VirginRahibeevet haluk maçı sordu 2-1 dedi havuç şaşırdım adam nerden biliyo lan gibisinden sonradan gördüm canlı yazdığını Alıntıları Göster aha simdi buraya 100 tane konu acılır
quote:Orijinalden alıntı: VirginRahibeevet haluk maçı sordu 2-1 dedi havuç şaşırdım adam nerden biliyo lan gibisinden sonradan gördüm canlı yazdığını Alıntıları Göster araya 1 sahne canlı sıkştırmışlar...ama gzl olmuş valla..değişiklik...
quote:Orijinalden alıntı: VirginRahibeevet haluk maçı sordu 2-1 dedi havuç şaşırdım adam nerden biliyo lan gibisinden sonradan gördüm canlı yazdığını Alıntıları Göster Site çöktü reklama girdiler. Site açılsa ben de yazıcam belki boza falan gelir.Off canım çekti sarı leblebiyle böyle tarçınlı tarçınlı
quote:Orijinalden alıntı: VirginRahibeevet haluk maçı sordu 2-1 dedi havuç şaşırdım adam nerden biliyo lan gibisinden sonradan gördüm canlı yazdığını Alıntıları Göster Facebook'ta da bi ton deli bunu saçmalıyor . Nabalım yani demişse ? Ne diye bu kadar heyecan yapıyorsunuz anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: omer_loopusabi dizi canlı farkında olan varmı..yeni farkettim...bjk trabzon maçının sonucunu sölediler üstte canlı yazıyo...ohaaaaaaaareyting için ne yapacaklarını sasırdılar sonunda
quote:Orijinalden alıntı: maxelllreyting için ne yapacaklarını sasırdılar sonundaAlıntıları Göster yıldıztv linki var mı
quote:Orijinalden alıntı: Genesis.Site çöktü reklama girdiler. Site açılsa ben de yazıcam belki boza falan gelir.Off canım çekti sarı leblebiyle böyle tarçınlı tarçınlıAlıntıları Göster Site çöktü kapattılar.Bu kadar bekledik canlı canlı diye bu muymuş?
quote:Orijinalden alıntı: RdauAlıntıları Göster Bitti çocuklar duymasın saçmalamışlar. Ayrıca seyircilerden gelen mailler doğrultusunda orda oyun sergileyeceklerinden bahsetmişlerdi ama yalan.
quote:Orijinalden alıntı: pRo.Alıntıları Göster http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv&seekTime=26-01-2011%2022:44
quote:Orijinalden alıntı: pRo.http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv&seekTime=26-01-2011%2022:44Alıntıları Göster şimdi dağılın
Yazık, gerçekten yazık. 2000 Kişilik dandik bir sözlük koskoaca televizyon kanallarını yönetebilecek hale gelmiş
quote:Orijinalden alıntı: [May]şimdi dağılınAlıntıları Göster inci ne olay nedir ? "Adam haklı beyler dağılın" falan nedir ? Ben diziyi pek izlemiyorum birisi bana anlatsın.