Şimdi Ara

ekşi sözlük her geçen sene gelişirken dh neden öldü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İki sitede de Türkiye'nin en yıkık insanları var. Buradakiler belli ediyor, oradakiler etmiyor

• aslında gerçek olan burası. samimiyet burada. sıcaklık burada. sırf rengi bile sıcak ya 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Samimiyet olsa eskiden güzel sohbetler açan adamları banlayıp buradan küstürür müydünüz

Buradaki samimiyet şuan max yıkık asosyalin teki full hayat hikayesini yazar kendisiyle aynı durumda olanlarda hayatının tek amacı gibi ona ilgi seli yaratır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekşi çok sıkıcı ve buz gibi.

• Dh ölümsüzdür

• çünkü ekşide entry atan herkes para kazanabiliyor ama dh öyle değil dh premium üyesi olman lazım para kazanabilmek için. her önüne gelen de dh premium sahibi olamıyor tabii hal böyle olunca insanlar orayı tercih ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok normal, buraya gündeme dair bir şey yazıyoruz

birisi çıkıp diyor ki git gündem başlığına yaz bizim hayat umrumuzda değil

gündem başlığı zaten ölü

bir siyasinin seks kaseti çıktı aylar evvel başlık açtım konum kapatıldı...

mercan dede-zebani hikayesi yazıyorum konum kapatılıyor, niye kapattınız diye konu açtım onu da kapattılar lol

sosyal kaygı ve fobilerle ilgili konu açtım kapatıldı...

kapatıldığı için tekrar açıp isyan ettim yine kapatıldı

ÖZETLE

donanım haberde bakir öleceğim , adam olamadım şeklinde ciddi beyanlarda bulunanların ağlama duvarına dönüştü

ekşi sözlük ABD, burası afganistan..

• çok da ölmedi be yine biraz olsun aktiflik var

• LastStand L kullanıcısına yanıt

surişlerin gitme konusu muhabbeti sabah açılmış öğlen baktığımda 75. sayfadaydı.  

• Ekşi gelişiyor mu? Uzun yıllardır düzenli ekşi'yi de takip ediyorum. Ruh hastası z kuşağının ele geçirmesi ile ekşi'de bitti.

• Ekşi sözlüğün geliştiğini iddia eden arkadaş neyin kafasını yaşıyor? 

Orada kendini bilmez aptalların yönetici olduğu bir tayfa var. Kafasına göre işlem yapıyor, kimine ceza veriyor kimine vermiyor.

Ahbap olduklarına ceza bile vermez iken, beğenmedikleri mesajları anında uçuruyor, hatta hesapları bile kapatıp iptal ediyorlar..

Çoluk cocuk cahil tayfanın eline yetki verirsen, babasını kesmeye kalkar hesabı, ekşi sözlükte yönetici tayfası gerizekalı dolu...

• Üyeler içerik üreticisi kimliğinde içeriği üretiyor. Konu dışı bağlamında eski üyeler uzaklaştırılmaktan ziyade çoluk çocuğa işe hayata karıştılar. Onlar burayı takip etseler veya baksalar bile artık fazla yazmıyorlar. Haliyle mevcut konu dışında yazanlar burada yazma - partner bulma, evlilik, eğitim, kariyer gibi ideal hayatı gerçekleştirme meselelerinde istedikleri yere gelemediği gerçeğini yalnızca bir teselli seviyesinde olsa bile fayda elde ederim beklentisiyle burada paylaşma - ihtiyacı duyanlar. Bu da bence doğal. Terslenecek bir trend değil. Es geçersin. Birçok insan bir şeylere aldırmamayı tercih etmek yerine çok terslediği, kabullenmeyip direniş gösterdiği için tepki ve gerilimle doluyor. "Yıkıklar" için de durum aslında biraz öyle, neden böyle insanlar var onların negativitesini biz çekmek zorunda mıyız diye tepki gösterenler için de öyle.

Benim gibilerde de zaten hayattan istediklerimi aldım millete rahatça akıl veririm rahatlığı var. Kabul. Ama gerçekten gerilim veya tepki gereksiz. Evlilik veya - çok ilerlemiş - bir kariyerin de kendince belaları mevcut. Hiçbir şey toz pembe değil ve her zaman daha iyi bir dünya arayışı evrimsel psikolojik dinamiklerle işleyen türümüz için geçerli olacak.

Biraz eldekilerin kıymetini de bilmek gerekir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    1 2 kere yazarsında adam ben 5 para etmez kuduz ve yalnız bir köpeğin tekiyim diyip zibilyon tane konu açıyor bu dert söyleme konusu mu sence

10 sene öncenin konularına baktığımdada çoğu kişinin banlandığını görüyorum dediğin gibi bir durumla bırakmış olsalardı bence hesapları çizikli gözükmezdi sadece son atılan mesaj çok uzun süre önce diye gözükürdü

Uzun zaman sonra göz önünde bulunup sevdiğim, tek admin yönetici kadrosundan insansın. Eski üyelerin hayatları boyunca burada takılması beklenemez zaten. Buranın botları değiller. Söylediklerine ne kadar katılsam da yöneticiler buranın potansiyelini ve popularitesini harcayıp ziyan ettiler bu da bir gerçek.

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Gelişmeden kastım aktifliğini koruyor. Burası gibi walking dead değil. Dh de sadece konu disi ve ülke dünyada biraz hayat belirtisi var.

• Yeterince kaos yok. Kaos canlandırır.

mesela dikkat et forumun en canlı bölgeleri tartışmalı, alevli ortamları.

ülke ve dünya gündemi ve futbol bölümleri.

boşa değil.

Ekşi napıyo bu kaosa izin veriyor.

dediğim gibi kaos canlandırır. forumun sahibi Gün Oksay reis bendeki potansiyeli görse fotumu öyle bir alevlendiririm ki.

ben cidden kayıp cevherim farkeden yok. başına geçipte yükseltemeyeceğim değer yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 1 Ocak 2025; 13:48:55 >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Bazısı dikkat çekmeyi, ajitasyonu, hatta tam da öyle olmadığı halde gizliden nispet yaparcasına iyi durumunu küçümser tavır takınmayı seviyor. İnternet troll de dolu. Hayat troll dolu. Aslında ciddiye alınabilir değiller. Bu arkadaşlar da kendilerince oyalanıyorlar.

Hatırı sayılır miktarda kullanıcı hesaplarını kendileri kapatıyor. Genelde birçoğu da yeni hesapla geri geliyor veya hesapsız takip ediyor.

Olay hesapların kapanıp kapanmamasından ziyade trendlerde bitiyor. Hızlı tüketilebilir bilhassa görsellik yoğun sosyal medya devrindeyiz. Bu çerçevede biraz hantal kalan geleneksel internet mecraları özellikle yeni jenerasyonlar bünyesinde eskisi kadar popüler değiller.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • eksinin neresi gelisti en ufak konuda bile birbirinin tum degerlerine soven karamsar insanlari gormekten zevk mi aliyorsunuz anlamadim

bizim forumun sikintisi gereginden cok fazla bolum var. mesela zamaninda warcraft3 dota bolumu vardi, sonra dota diye ayri bolum acildi. sonra dota 2 cikinca oraya da ayri bolum acildi. toplamda 3 farkli dota bolumu var. 10 senedir tek mesaj dahi atilmamis bolumler var.

buna ek olarak eski arayuzu modernlestirmeye calisirken sacma sapan karisik bir seye dondu. windowstaki uwp ile desktop karmasasinin bir benzeri buradaki de  her zaman 2000 sonu 2010lar basindaki eski haliyle kalmaliydi, cunku buranin kitlesi belli.

haber tarafi da clickbait haber kayniyor ne bsc ne dh ikisi de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.