?? |
ekşi sözlük her geçen sene gelişirken dh neden öldü?
-
-
İki sitede de Türkiye'nin en yıkık insanları var. Buradakiler belli ediyor, oradakiler etmiyor
-
aslında gerçek olan burası. samimiyet burada. sıcaklık burada. sırf rengi bile sıcak ya
-
Samimiyet olsa eskiden güzel sohbetler açan adamları banlayıp buradan küstürür müydünüz
Buradaki samimiyet şuan max yıkık asosyalin teki full hayat hikayesini yazar kendisiyle aynı durumda olanlarda hayatının tek amacı gibi ona ilgi seli yaratır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekşi çok sıkıcı ve buz gibi.
Dh ölümsüzdür
çünkü ekşide entry atan herkes para kazanabiliyor ama dh öyle değil dh premium üyesi olman lazım para kazanabilmek için. her önüne gelen de dh premium sahibi olamıyor tabii hal böyle olunca insanlar orayı tercih ediyor.
-
çok normal, buraya gündeme dair bir şey yazıyoruz
birisi çıkıp diyor ki git gündem başlığına yaz bizim hayat umrumuzda değil
gündem başlığı zaten ölü
bir siyasinin seks kaseti çıktı aylar evvel başlık açtım konum kapatıldı...
mercan dede-zebani hikayesi yazıyorum konum kapatılıyor, niye kapattınız diye konu açtım onu da kapattılar lol
sosyal kaygı ve fobilerle ilgili konu açtım kapatıldı...
kapatıldığı için tekrar açıp isyan ettim yine kapatıldı
ÖZETLE
donanım haberde bakir öleceğim , adam olamadım şeklinde ciddi beyanlarda bulunanların ağlama duvarına dönüştü
ekşi sözlük ABD, burası afganistan..
-
çok da ölmedi be yine biraz olsun aktiflik var
-
surişlerin gitme konusu muhabbeti sabah açılmış öğlen baktığımda 75. sayfadaydı.
-
Ekşi gelişiyor mu? Uzun yıllardır düzenli ekşi'yi de takip ediyorum. Ruh hastası z kuşağının ele geçirmesi ile ekşi'de bitti.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
aslında gerçek olan burası. samimiyet burada. sıcaklık burada. sırf rengi bile sıcak ya |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X