Şimdi Ara

Çocuklar için PSP oyunları Kız - Erkek Tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorum 5 yaş erkek 7 yaş kız cocukları için uygun olan oyunlar nelerdir..

Nereden temin edebilirim ?

• Teknoloji marketler ve d&r şubelerinden alabilirsiniz legal olarak.

Oyunlara gelirsek: Little big planet- locoroco serisi- Animasyon filmlerin oyunları- spor oyunları.
  • Benim tavsiyem:

Ben 10:Alien Force
    Bakugan Defenders of Core (Böyle bişeydi ismi galiba )

Satılan yerlere gelirsek benim bahsettiklerim ISO oyunlar.Tabi Teknosa,Media Markt D&R türü yerlerde satılırmı bilemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimsonTLC -- 10 Temmuz 2011; 15:19:12 >
  • Iso oyunlar ne demek.. yani teknosa m.mark gibi yerlerde satılmıyor. kopyamı nedir :)
  • Evet.ISO kopya oyunların formatıdır.PSP'yi kırdırdığın zaman PSP'ye o formattaki oyunları yükleyebilirsin.Hemde daha hesaplıya gelir.Bende 3004 var kırık hemde.Paşa paşa oynuyorum.Hemde senin Teknosa türü yerlerden alacağın 60 tl'lik bir oyunu ben 2 tl'ye yükletiyorum
  • ok . tşk.ler
  • LEGO serisi/little big/patapon/loco rocooooo bombadır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

Evet.ISO kopya oyunların formatıdır.PSP'yi kırdırdığın zaman PSP'ye o formattaki oyunları yükleyebilirsin.Hemde daha hesaplıya gelir.Bende 3004 var kırık hemde.Paşa paşa oynuyorum.Hemde senin Teknosa türü yerlerden alacağın 60 tl'lik bir oyunu ben 2 tl'ye yükletiyorum

Ben bedavaya kendim yüklüyorum
    Orjinal almak kerizlik değildir. Değecek oyunu orj. alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

Evet.ISO kopya oyunların formatıdır.PSP'yi kırdırdığın zaman PSP'ye o formattaki oyunları yükleyebilirsin.Hemde daha hesaplıya gelir.Bende 3004 var kırık hemde.Paşa paşa oynuyorum.Hemde senin Teknosa türü yerlerden alacağın 60 tl'lik bir oyunu ben 2 tl'ye yükletiyorum

Ben bedavaya kendim yüklüyorum
    Orjinal almak kerizlik değildir. Değecek oyunu orj. alırım.

bi yerde bu da mantık lı

• bi tane oyun vardı yeni versiyonlar onun üstünden kırıldıdı bak unuttum şimdi oda olur p eylen mi ne başlıyodu

gran tourismo da iyidir unuttum bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Ağustos 2011; 19:29:13 >
  • oğlum 4 yaşında crash bandicoot serisini bitirdi psp de, gece gündüz onu oynuyor, yemeden içmeden kesildi, perişan olduk, oyun tam ona göre ama tavsiye etmem, oyundan uzak tutun çocuğunuzu:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.