Bildirim
Çocuklar için PSP oyunları Kız - Erkek Tavsiyeniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Teknoloji marketler ve d&r şubelerinden alabilirsiniz legal olarak.
Oyunlara gelirsek: Little big planet- locoroco serisi- Animasyon filmlerin oyunları- spor oyunları. -
Benim tavsiyem:
Ben 10:Alien Force
Bakugan Defenders of Core (Böyle bişeydi ismi galiba )
Satılan yerlere gelirsek benim bahsettiklerim ISO oyunlar.Tabi Teknosa,Media Markt D&R türü yerlerde satılırmı bilemem :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimsonTLC -- 10 Temmuz 2011; 15:19:12 > -
Iso oyunlar ne demek.. yani teknosa m.mark gibi yerlerde satılmıyor. kopyamı nedir :) -
Evet.ISO kopya oyunların formatıdır.PSP'yi kırdırdığın zaman PSP'ye o formattaki oyunları yükleyebilirsin.Hemde daha hesaplıya gelir.Bende 3004 var kırık hemde.Paşa paşa oynuyorum.Hemde senin Teknosa türü yerlerden alacağın 60 tl'lik bir oyunu ben 2 tl'ye yükletiyorum -
ok . tşk.ler -
LEGO serisi/little big/patapon/loco rocooooo bombadır... -
quote:
Orijinalden alıntı: mmcena
Evet.ISO kopya oyunların formatıdır.PSP'yi kırdırdığın zaman PSP'ye o formattaki oyunları yükleyebilirsin.Hemde daha hesaplıya gelir.Bende 3004 var kırık hemde.Paşa paşa oynuyorum.Hemde senin Teknosa türü yerlerden alacağın 60 tl'lik bir oyunu ben 2 tl'ye yükletiyorum
Ben bedavaya kendim yüklüyorum
Orjinal almak kerizlik değildir. Değecek oyunu orj. alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Orijinalden alıntı: mmcena
Evet.ISO kopya oyunların formatıdır.PSP'yi kırdırdığın zaman PSP'ye o formattaki oyunları yükleyebilirsin.Hemde daha hesaplıya gelir.Bende 3004 var kırık hemde.Paşa paşa oynuyorum.Hemde senin Teknosa türü yerlerden alacağın 60 tl'lik bir oyunu ben 2 tl'ye yükletiyorum
Ben bedavaya kendim yüklüyorum
Orjinal almak kerizlik değildir. Değecek oyunu orj. alırım.
bi yerde bu da mantık lı
-
bi tane oyun vardı yeni versiyonlar onun üstünden kırıldıdı bak unuttum şimdi oda olur p eylen mi ne başlıyodu
gran tourismo da iyidir unuttum bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Ağustos 2011; 19:29:13 > -
oğlum 4 yaşında crash bandicoot serisini bitirdi psp de, gece gündüz onu oynuyor, yemeden içmeden kesildi, perişan olduk, oyun tam ona göre ama tavsiye etmem, oyundan uzak tutun çocuğunuzu:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X