Şimdi Ara

Çocukları Sevmeyen Varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama kız çocukları çok tatlı oluyor ya. yerim ben onları.
  • 3-10 yaş aralığındaki çocukları sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 24 Temmuz 2013; 0:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

Yani böyle çocuklarla konuşurken bi şirinlik yapma gerekliliği, garip mimikler hareketler filan.Bunları yapamıyorum ben bu yüzden çocuklarla iletişime geçmeyi sevmiyorum, siz nasılsınız bu konuda?

Ben de bunu yapamayan bir tek ben miyim diyordum...
  • Çocuğun olursa kendiliğinden yaparsın o şaklabanlıkları,
  • Hic sevmem. bugun spor yaptigim salona gittim baktim adamin biri getirmis 8 tane velet jimnastik ayagina bagirip cagirip kosturuyorlar. biraktim sporu dondum eve
  • Misafirliğe gelip PC yi görünce aptallaşan çocuklardan nefret ediyorum Anne bilgisayarrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

en iyi cocuk susan az knusan cocuktur,fazla saklanbalga gerek yok.

bzilari cirkin,salak sey,cirkin filan gbi yapiyorlar cocuklara. .. ıyykkkk:-(

çirkin derken ki surat ifadelerini kaydedip sonra şantaj yapacaksın
  • hic sevmem.Bide çok tatlı abisi bak derler ama çok çirkinler aslında nersi tatlı
  • şirinlik yapamamaa sorunu bendede var sevemiyorum,asosyallikten sanırım

ama onun haricindede pek sevmem hatta şımarık ve laftan anlamayanları dövesim gelir ama ufacık çocuk tabi ne karışacam
  • Kedileri severim öyle mal mal Çocuklarla mal mal konuşmam da, arkadaş gibi konuşurum.
  • mümkün olsa 25 yaşında hazır olarak almayı tercih ederim. Çocuğa tahammülüm yok benim.
  • Bende çocuk sevmiyorum bi keresinde yeni aldığımız koltuk takımına daha ayı dolmadan çay döktü velet ağzına bi tane patlatasım geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çocuğun olursa kendiliğinden yaparsın o şaklabanlıkları,

Hocam senin çocuğun sevilmez mi pek kız çocuk sevmem ama çok tatlı allah bağışlasın.

• hayatta tahammül edemedeğim tek ses otobüs/metro/uçak da bebek ağlamasıdır.
  • Küçül bebekse öyle ona salak muamelesi yapmam bak araba geçiyo bak atta gidiyoz demem. Akrobasi yaparız yatağa fırlatır ordan tutar havaya atıp tek elle tutarım.

• Kardeşim var sanki kendimden bi parça gibi çok severim normalde çocuk sevmem fazla ama insanın kardeşi olunca gidip onla oynayabiliyor hatta kahkaha bile atabiliyor o küçücük çocukla oynarken. (Kardeşimle 17 yaş fark var aramızda )
  • ağladıklarında duvara vurasım geliyor. dün 3 yaşındaki kuzen tutturdu bilgisayar da bilgisayar sinir etti. genel olarak sevmiyorum

• çocukları sevmem bende zaten beni gören çocuk korku dolu gözlerle geri geri gidiyor bende sallamam elimden gelse dövüp gönderirim
  • ayy çok tatlı olsa da oynasak, havaya atıp tutmasak ben çok seviyorum hele karnına bastırcan başını oynayacaksın öyle nasıl gülüyorlar, bayılıyorum ama 5 yaşına kadar
  •  Çocukları Sevmeyen Varmı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.