< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çocuklarınıza 195 TL'ye Alabileceğiniz En Faydalı Hediye! - Kampanya Devam Ediyor (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tşkler faydalandim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maas alinca 2 senelik abonelik yapayim. 3 4 tane dondurma parasina kaliteli icerik okuyalim en azindan. Surekli forumdan gundemi takip ediyoruz. Kacirdiklarimiz vardir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydalandım teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senelerdir aboneliğimiz var çok memnunuz tavsiye ederim.
-
Teşekkürler, 2 yıllık bilim çocuk aboneliği alındı, fiyat çok uygun gerçekten hele 2 senelik düşünülünce
-
Teşekkürler paylaşım için.
ÇOK MANTIKLI ABONELİK... DAHA ÖNCE ABONE OLMUŞTUM. KARGOLARIM SORUNSUZ GELMİŞTİ ŞİMDİ YENİLEDİM. MARKETLERDEN SAPIR SAÇMA DERGİLERİN 1 SAYISINA 40 LİRA VERMEKTEN ÇOK ÇOK İYİ.
-
Sepet yüklenmiyor. Var mı çözümü?
Bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır devam eden bir aboneliğimiz var, 2 hafta kadar önce abonelik bitişini takip için şubat ayı başlangıçlı olarak 3 dergi aboneliğini 2 yıllık tekrar yaptım. Fiyat açısından değerlendirildiğinde gayet güzel bir abonelik.
-
Çocuk dergileride güzele benziyor aslında. İleriye dönük alsak mı diye düşündüm. Yoksa abartı mı olur acaba :)
Faydalandım, Teşekkürler. Yılda 12 sevkiyat için kargo ücretini düşününce bu dergiden nasıl para kazanıyorlar merak ettim.
-
Bir türlü ödeme adımına geçmiyorum, hep PC den hem mobilden hem uygulamadan denedim, çözüm bulabilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler. Abone oldum.
Nasılsın aldınız , sabahtan beri almaya çalışıyorum ödeme sayfasında hata veriyor
Hele son ve ilk ay sayıları, takvimleri, kutusu, gök olayları ayrı güzel.
3 gündür almaya calısıyorum nasıl aldınız alan arkadaşlar??
-
Trt çocuk için üyelik alan var mı hiç?
bende 2 yıldır 3 dergi alıyorum. bu fiyata zararına iş yapıyorlar ,sanırım devlet destekliyor. yoksa eve 12 ay boş mektup göndersen daha çok para tutar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X