Şimdi Ara

Çocuklarınıza 195 TL'ye Alabileceğiniz En Faydalı Hediye! - Kampanya Devam Ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
8
Favori
10.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tübitak bile bu kadar sadık bir site yapıyorsa ülkenin vay haline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme sayfası açılmıyor alan arkadaşlar aydınlatabilir mi

• Çocuk okuyacaksa alın. Yoksa boşa almayın. Bizimkine aldık öyle duruyor. Çocuğu da suclayamiyorum. Ders dışında ayrı kitap okuyor zaten. Tercih etmiyor demek ki. Veya yaşına var daha.

• 2 senelik aboneliği sepete ekleyince sepet bug'a giriyor, açılmıyor. Ne eklediğimi sepetten silebiliyorum ne de sepeti açabiliyorum. 1 senelik abonelik eklediğinde de ödeme sayfasında kart bilgilerini girdikten sonra satın al butonu çalışmıyor.  

• ArwenSChild kullanıcısına yanıt

1 tl limitli sanal kart ile ödeme yapın red yiyince sepetten çıkarabildim.Almak istersende Mobil uygulması var onu kullanın..Alamayan diğer Arkadaşlar Mobil Uygulama üzerinden denesinler

play.google.com
    TÜBİTAK Yayınlar - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tubitak.tby&pcampaignid=web_share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerreT -- 7 Aralık 2023; 12:34:43 >
  • Pi kullanıcısına yanıt

Ya da "mal" (dergi) dandik...

Benim it sıpası dedesinden kalma 70-80'lerin ve benim tek tük aldığım 90 ların bilim tekniklerinin içine düşerken, özellikle 2010 sonrası olanlarına şöyle bir bakıp sıpıtıyor.

Retro merakı mı vardır nedir  

(Bilim teknikten bahsediyorum, sıpa da 12yaşında)

• FerreT kullanıcısına yanıt

biraz önce denediğimde sorunsuz alabildim. siteden kaynaklı bir hata vardı sanırım.

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Yani olabilir hocam. Bizimki 9unda. %90 hikaye kitabı okuyor. Normal buluyorum. Dergiler de birikiyor Bakalım ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler okuldaki öğrenciler için kütüphaneye veya arkadaşlara dağıtmayı düşünüyorum fiyat bedava umarım tedarik de sıkıntı yaşamam zaten Ankaradan Ankaraya kargo bir çocuğu bile bir bilgi katmış olsam ne güzel.

• forever eagle kullanıcısına yanıt

Hocam 444 17 88'i arayarak şikayette bulunabilirsiniz. Ne demek dağıtıcı adrese kargo getirmiyor, olmaz öyle şey. Uzun yıllardır aboneyim, hatta konuyu açan arkadaşın alıntı yaptım dediği Wertomy isimli üye de benim. Hiç böyle bir şey okumadım. Lütfen şikayetlerinizi çağrı merkezine yapın, ilçe ptt'ye değil, bunu da not geçeyim.

• @@japonarme ve @BYYUNUSX teşekkürler arkadaşlar kampanyayı duyurduğunuz için. Oğlum için faydalandım az önce bende. İyi forumlar.

• Uzun zamandır gördüğüm en iyi fırsat paylaşımı gerçekten senelik 195 2 yıllık 390 a aylık 3 tane dergi hem de tübitak kalitesiyle bence kaçırılmaz fırsat

• japonarme kullanıcısına yanıt

hocam hem yazılı hem de telden şikayetimi bildirdim (ppt ye değil) . maalesef çözüm bulamadılar.

sonuç;

abonelik iptal, para iade şeklinde oldu.

• Teşekkürler faydalandım.

• Nays ile iki yıllık abone oldum.

• Eski kalite yok. Ben de geçen yıl oğlana ve kendime almıştım. Zoraki bakiyoz.

• Pi kullanıcısına yanıt

Yolunuz düşer de kıstırırsanız, sahaftan 80-90'ların bilim tekniklerinden, çok değil bir iki tane alın, kitaplığıına, çalışma masasına ya da ne bileyim konfor alanı içinde bulabileceği bi yere bırakın haberiniz yokmuş gibi. Sonra gözlemleyin. Eğer kayıtsız kalırsa zorlamayın, daha zamanı vardır. Ama gerçekten ilgi gösterir, içine düşerse falan; ha benim gibi ayvayı yediğinizin resmidir.    

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım hocam. Denk gelirse bakalim. Gerçi bilgisayardan da bakilabiliyordu. Ordan da inceleriz

• Site hala patlak durumda giriş dahi yapamıyorum

düzenleme: kampanya devam ediyor girip alabildim ocak ayında almaya başlayacağız bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 15 Aralık 2023; 10:43:20 >
  • Abone olmuştum bu konudan haberdar olarak. Bugün de dağıtım ihalesini yayımlamışlar.

https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2023/12/20231211-3-6.pdf

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.