Şimdi Ara

Çocukluk anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler konuya giren herkes bir anı atıcak

• Doğu'da bir ilde otururken lojmana 21 Mart dolayısı ile askerler gelmişti. O zamanlar 7 ya da 8 yaşım. 2 gün kaldılar çok güzel 2 gün geçirmiştik beraber. Bütün çocukları askeri araca bindirdiler ismi kobraydı sanırım .asker abi anlattı bize aracın heryerini göstermişti. Akşama doğru askerler gidecek bende araçları geziyordum tek tek bir tane araçta bir kişi vardı. Gittim yanına komutanmış o. Bisküvi yiyiyordu bende istedim vermişti. Yazınca güzel durmasa bile o anları yaşamak çok güzeldi.
  • 5 yaşında falanım. Ailecek pazara gittik, pazarda canım sıkılmıştı ve ellerim hep cepte gezerdim. Bizimkiler domates hıyar falan seçerken ben bunları terkedip yürümeye başladım. Bunlar beni görmediler. 20 dk'da falan bizim mahalleye geldim yürüyerek. Bizim komşu beni evine götürdü sonra bizimkileri aramış falan. Nasıl paniğe kapıldılarsa artık bütün pazarı darmaduman etmişler  

• quote:

Orijinalden alıntı: Katiller de Ağlar

Yok hocam ben paniğe kapılmadım. Neyime güvendiysem artık ellerim cepte eve yürümüşüm.  

• peder karpuz aldıydı nası zor taşıyo herhalde bir kaç taneydi hedefi beni önden gönderip zili çaldırmaktı geldiğinde direk kapı açık olacaktı böylelikle ben önden koştum sonra o gelene kadar bekledim kapıda jahslqgskabskasb nasıl bi kafaysa harbiden lan çalsana it bakışı attı taa o gelince çaldım annem gelene kadar bunlar tabi hep benim aleyhime işleyen süreler elini boşaltınca tokat manyağı yaptıydı
  • dr.13 kullanıcısına yanıt
    Benimde karpuzlu anılarım var hocam
    Bir kere yaptım bunu yazın alınan iri karpuzdan baya kare bir parça söküp yedim sonrada oraya karpuzlu meybuz döküp karpuzu buzluğa attım ama akşam yeme zamnı geldiğinde karpuzun buz tuttuğunu ve suyunun donduğunu fark ettik ifşa olmuştum o zamandan beri dedem benle dalga geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 ay önce açıldı
    Özel anı şiiri
    3 ay önce açıldı
    Çocukluk fotosuyla gezmek
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'dan Karabüğe giderken otobüste sadece bir fotoğraf gibi hatırlıyorum. Hatırladığım en eski anı bu
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.