Şimdi Ara

babasının arabasıyla anıları olanlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar... gençliğinde babasının arabasını kaçırıp talihsiz anlar yaşıyanlar, polise yakalananlar, kaza yapanlar hadi bakalım.... ilk anıyı ben yazıyorum:

1999 yılında babam 1976 model reno 12 sini satmış 1993 model siyah reno 21 almıştı.. ben daha 16 yaşındaydım... babam bana vermiyordu arabayı üstelik polis arkadaşlarına benim oğlanı araba kullanırken görürseniz basın cezayı acımayın kendisi ödesin kerata demiş.. bir gece herkes uyuduğunda gizlice evden çıktım araba yan taraftaki arsada ışığın altında parlıyordu.. yavaşça kapıyı açtım ve arabayı 60-70 metre iteklediktan sonra(bizimkiler arabanın sesine uyanmasın diye) arabayı çalıştırdım.. gezmeye başladım caddeden karşıya gececekken arabayı stop ettim.. çalıştırdım tam yürüyeceğim pat gene stop etti.. arabayı bir türlü kaldıramıyordum... kafamı sola çevirdiğimde hızla bir arabanın bana doğru geldiğini gördüm... vitesi boşa aldım arabadan indim.. arabanın olduğu yer hafif eğimlkiydi arabayı iteledim son anda kurtarmıştım çünkü gecen adam %90 sarhoştu sağ sol yapa yapa hızla geliyordu... sonra arabanın neden stop ettiğini anladım bizim eski araba 4 vitesliydi bu araba ise 5 vites meğer 1. vites yerine 3e takıyormuşum

• benim şu ana kadar büyük ilginç anım yok, yalnızca eski arabamız Siena ile geri gelirken bir çöp tenekesini dağıttım o kadar
  • küçükken hiç araba kaçırmadım, ailemden izinsizde arabaya binmedim (lojmanlarda oturdumda orada karışan yoktu ehliyete )

hiçde kazam olmadı Allah'a şükür zaten araba kullanmaya 17-18 yaşımda başladım

bu yaz ağustosda da ehliyetimi aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 21 Şubat 2006 0:06:36 >
  • İlkini Orta2'deyken yaşadım. Hazirandı ve okul bitmişti. Fakat karneler okul bittikten 4 gün sonra okulda törenle verilecekti. Ben de okul birincisiydim. Minibüse binmek için yola çıktım ama o gün şehir pazarı vardı, gelen her minibüs full geliyordu ve beni almadan geçiyordu. Dellendim,mutlaka törene gitmem lazımdı, sonuçta birinciydim yılın bütün emeğinin karşılığını okulun önünde alacaktım. O an şeytan dürttü. Babam şehir dışındaydı,arabayı bırakmıştı ve annemde pazara gitmişti. Minibüs de gelmiyordu. Eve döndüm,kapıdan girdim,fortmentoda anahtar asılıydı. Aldığım gibi atladım arabaya. 10-15 dakika sonra okuldaydım. Arabayla geldiğimi birkaç arkadaşa söyledim. Önce inanmadılar.(ne de olsa yaş 13). Sonra anahtarı ve arabanın durduğu yeri gösterdim. Haber bir anda tüm okulda yayıldı. Etrafım kalabalıklaşmaya başladı. İmdadıma okul müdürü yetişti.Töreni başlattı, ben karnemi aldım, birincilik alkışımı aldım,araba maraba derken karizma tavan yaptı tabii. Neyse tören bitti,arkamdan ordu kovalıyo, arabaya beni de al diye. Zor bela 5 arkadaşı attım arabaya. Biraz dolaştık şehirde, sonra onları bıraktım ve eve döndüm. Fakat eve yaklaşırken bir kalabalık vardı. Eyvah dedim. Ortalık ayağa kalkmış. O ana kadar hiç korkmamıştım. Kalabalığı görünce yusufladım. Annem pazardan erken dönmüş,arabanın olmadığını görünce ne kadar akraba,komşu varsa ayaklanmış.O zamanlar cep telefonu yok. Annem polisi arayacakmış ama dayım akıllılık etmiş, polise haber vermeden bulalım demiş. Dayı oğulları tam gaz beni aramaya çıkmışlar. Ama onlar beni bulmadan ben eve döndüm. Arabayı çektim evin önüne. Herkez şaşkın. Bacak kadar velet arabanın içinden çıktı. Tabii annem feryat figan bana "Çabuk içeri" diye köpürüyor. Ben artık dayağın kaçınılmaz olduğunu anlamıştım. İçeri girdim, bu arada herkez annemi sakinleştirmeye çalışıyor ama ben başıma gelecekleri biliyorum. Hiç değilse tüm mahallenin önünde meydan dayağı yemeden içeride dayak yiyeyim de tavan yaptığımız karizmayı çizdirmeyelim diye uğraşıyorum. Doğru evin içine kaçtım. Sonra annem oklavayla banyoda kıstırdı. Bi kaç patlattı. Ben "İntihar etcem" diye yalancıktan bağırma numarası yaptım. Bu hamlem etkisini gösterdi. Annem sortilerden vazgeçti. Neyse olay ucuz atlatıldı denilerekten sakinleşildi. Müthiş bir gün olmuştu.Bu olayla okulda karizma resmen patlama yaptı, oklavaya değmişti. Peder olayı yıllar sonra öğrendi.

İkinci bir olay bundan bir yıl sonra Orta3 'de oldu. Ben Fen lisesi sınavlarına hazırlanıyordum. Ders çalışmak için okula gitmediğim bir gündü. Evde yalnızdım,bizimkiler işe gitmişti,araba+anahtar evdeydi. Şeytan bi kez daha dürttü. Aldığım gibi cozuttum.Yine okula gittim.Tenefüste arkadaşlara korna bastım.Ama müdüre yakalanmamam lazımdı. Direk kaçak muamelesinden disiplini yerdim. Okulda olup arabayı gören bi arkadaş okuldan kaçmak istedi benle.Ama alamam diye zor bela ikna ettim.Sonra epey bir turladım. Dönüşte benzin de aldım ki peder uyanmasın diye. Kimsecikler bişey çakmadı. Ama bu olay bi kaç hafta sonra patlak verdi. Benim pederin arkadaşlarından birine sol çekmişim yolda. Adamın gücüne gitmiş, arabaya bakmış,peder yok velet iş başında :) Sonra pedere anlatmış. Ama Fen Liseleri sınavı bahanesine üzerime gelmediler. Yırttım yani yine.

Ondan sonra akıllandık,kemale erdim, hiç kaçırmadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

İlkini Orta2'deyken yaşadım. Hazirandı ve okul bitmişti. Fakat karneler okul bittikten 4 gün sonra okulda törenle verilecekti. Ben de okul birincisiydim. Minibüse binmek için yola çıktım ama o gün şehir pazarı vardı, gelen her minibüs full geliyordu ve beni almadan geçiyordu. Dellendim,mutlaka törene gitmem lazımdı, sonuçta birinciydim yılın bütün emeğinin karşılığını okulun önünde alacaktım. O an şeytan dürttü. Babam şehir dışındaydı,arabayı bırakmıştı ve annemde pazara gitmişti. Minibüs de gelmiyordu. Eve döndüm,kapıdan girdim,fortmentoda anahtar asılıydı. Aldığım gibi atladım arabaya. 10-15 dakika sonra okuldaydım. Arabayla geldiğimi birkaç arkadaşa söyledim. Önce inanmadılar.(ne de olsa yaş 13). Sonra anahtarı ve arabanın durduğu yeri gösterdim. Haber bir anda tüm okulda yayıldı. Etrafım kalabalıklaşmaya başladı. İmdadıma okul müdürü yetişti.Töreni başlattı, ben karnemi aldım, birincilik alkışımı aldım,araba maraba derken karizma tavan yaptı tabii. Neyse tören bitti,arkamdan ordu kovalıyo, arabaya beni de al diye. Zor bela 5 arkadaşı attım arabaya. Biraz dolaştık şehirde, sonra onları bıraktım ve eve döndüm. Fakat eve yaklaşırken bir kalabalık vardı. Eyvah dedim. Ortalık ayağa kalkmış. O ana kadar hiç korkmamıştım. Kalabalığı görünce yusufladım. Annem pazardan erken dönmüş,arabanın olmadığını görünce ne kadar akraba,komşu varsa ayaklanmış.O zamanlar cep telefonu yok. Annem polisi arayacakmış ama dayım akıllılık etmiş, polise haber vermeden bulalım demiş. Dayı oğulları tam gaz beni aramaya çıkmışlar. Ama onlar beni bulmadan ben eve döndüm. Arabayı çektim evin önüne. Herkez şaşkın. Bacak kadar velet arabanın içinden çıktı. Tabii annem feryat figan bana "Çabuk içeri" diye köpürüyor. Ben artık dayağın kaçınılmaz olduğunu anlamıştım. İçeri girdim, bu arada herkez annemi sakinleştirmeye çalışıyor ama ben başıma gelecekleri biliyorum. Hiç değilse tüm mahallenin önünde meydan dayağı yemeden içeride dayak yiyeyim de tavan yaptığımız karizmayı çizdirmeyelim diye uğraşıyorum. Doğru evin içine kaçtım. Sonra annem oklavayla banyoda kıstırdı. Bi kaç patlattı. Ben "İntihar etcem" diye yalancıktan bağırma numarası yaptım. Bu hamlem etkisini gösterdi. Annem sortilerden vazgeçti. Neyse olay ucuz atlatıldı denilerekten sakinleşildi. Müthiş bir gün olmuştu.Bu olayla okulda karizma resmen patlama yaptı, oklavaya değmişti. Peder olayı yıllar sonra öğrendi.

İkinci bir olay bundan bir yıl sonra Orta3 'de oldu. Ben Fen lisesi sınavlarına hazırlanıyordum. Ders çalışmak için okula gitmediğim bir gündü. Evde yalnızdım,bizimkiler işe gitmişti,araba+anahtar evdeydi. Şeytan bi kez daha dürttü. Aldığım gibi cozuttum.Yine okula gittim.Tenefüste arkadaşlara korna bastım.Ama müdüre yakalanmamam lazımdı. Direk kaçak muamelesinden disiplini yerdim. Okulda olup arabayı gören bi arkadaş okuldan kaçmak istedi benle.Ama alamam diye zor bela ikna ettim.Sonra epey bir turladım. Dönüşte benzin de aldım ki peder uyanmasın diye. Kimsecikler bişey çakmadı. Ama bu olay bi kaç hafta sonra patlak verdi. Benim pederin arkadaşlarından birine sol çekmişim yolda. Adamın gücüne gitmiş, arabaya bakmış,peder yok velet iş başında :) Sonra pedere anlatmış. Ama Fen Liseleri sınavı bahanesine üzerime gelmediler. Yırttım yani yine.

Ondan sonra akıllandık,kemale erdim, hiç kaçırmadım.

baya güzelmiş

ama yaşı küçük arkadaşlara söyleyelim tekrar yanlarında büyük olmadan ve trafiğe girerek araç kullanmasınlar.

Boş bi alanda ve büyüklerinin denetimi altında kullansınlar heveslerini alsınlar, yoksa böyle şeytan dürmeleri yaşanır

• ben 31,12,2003 günü arabayı kaçırmıştım mersin 19 mayıs lisesinin önünde bi kaç tur attıktan sonra birazda başka yerlere gidelim die planlamıştık.... tam gaza yeni yeni basıodum ki(1991 tempra kahverengi)53 km ile ara sokaktan çıkan bi dolmuşa kafadan patlattım o zaman 17 yaşındaydım ehliyet yok kazada %100 hatalı dolmuş şöförüydü fakat ehliyet olmadığından kazanın suçu bana kaldı...babam geldi bana sinirli sinirli bakıodu...bende suçun bende olmadığını tam olarak anlatabilmek için karakolun ortasında dolmuş şöförüne bayağı bi küfür etmiştim...adamda ses çıkaramayınca hatalı olduğu için ve karakolun ortasındaydık tabi babam da bana inanmıştı...bu arada babamın hatırına ben küfür ederken polisler beni susturmak için sadece konuşmayı denediler(peder bey emekli tarfikçidir bu arada)bu olayın ertesi günü alman kurdu ısırdı köpeğin ısırdığının ertesi günde araba çarpmıştı yeni yıla kazayla girdim ilk üç gün imanım gevremişti walla köpek kaza falan derken az kala canımdan oluodum......

• 6 aydır kullanıyom çok şkr hiç vukaatım yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hep izinli kullanmıştım

hiçte kazam olmadı küçüklüğümden belliydi usta şöför olduğum

12 yaşında kullanmaya başladım

ilk başta hep patinaj çekiyordum yada stop ettiriyordum
  • okuyunca birden o günler aklıma geldide içim bi tuhaf oldu
    orta sondayım bir pazar günü evde herkes uyurken uyku tutmadı ve kalktım sehpanın üstündeki arabanın anahtarını gördüm arabanın içinde oturayım diye aldım anahtarı çıktım çıkış o çıkış bir tur bir tur daha derken 2 saat arabayla dolaştım eve geldigimde hain bakkal beni ispiyonlamış arabayı ve anahtarı bıraktıgım gibi kaçtım
  • Valla şimdi düşünüyorum da çok büyük cesaretmiş. Ben 13-14 yaşlarındaki çocuklara bakıyorum bi bakıyorum şimdi, bi de kendimi düşünüyorum o zamanki hallerimi,bunları nasıl oldu da yapmışım hayret. Benim bu tavrım yüzünden peder biraz paranoyaklaşmıştı. Adam artık arabadan inmeden önce arabanın kilometresini bi yere yazmaya başladı . Belki de daha sonraları bu yüzden kaçırmaya tenezzül etmedim. Bi nevi pedere karşı arabanda sana kalsın isyanıydı bu.
  • 12-13 yaşında trafiğe mi çıkılır be iyi cesaret

Ben ehliyetsiz kullanmıştım ama yanımda abim vardı ve o arada zaten sürücü kursuna gidiordum.Bi kaç kere migros avm ye götürmüştüm arabayıı.

Şu ana kadar sadece 1 vukuatım oldu babamın arabasıyla.Alışverişş merkezine girerken arabayı kaldırıma çıkartmıştım
  • ben 2000 yılında kaçırmıştım arabayı peder bey memlekete (mersin) e gitmişti ee bende rahat dururumuyum gittim benim kuzenle bi arkadaşı aldım sonra başladık turlamaya tabi efendi gibi sürsek sorun çıkmıycak daha 6. sınıf çocuğu arabayı nası sürerse öyle sürüyodum sonra tam arabayı park ettim arkamdan biri geldi kapıyı açtı ve bizi dooğru nizamiyeye götürdü dayım geldi baya bi fırça yedik tabii allahtan arabanın rengini yanlış bildirmişler içeri yoksa arabayı bi ay lojmana sokamazdık valla babam geldiğinde ona yalan attım ben kaçırmadım dedim sadece içinde oturuyodum dedim ama içerde herşeyi anlatmışlar saolsunlar babam arabayı kaçırdığıma değil benim yalan attığıma kızdı ve 6 ay arabayı elletmedi ama sonra yine sürdürdü

bi de geçen sene adana otobanı çıkışı polis çevirdi ehliyet yok hala bende polis pederin kimliğe baktı sonra yer değişin devam edin dedi ordanda yırttık bakalım şimdi bir an evvel şu ehliyeti almam lazım

• 11 yaşımda babamın 83 model şahin arabasını izinli olarak aldım çünkü ii kullanıyordum. ve kardeşimle beraber baya bir gezdik. mahalleye geldiğimde hava olsun diye(şahinle hava olmaz ama) teybi açtım dolaşıyorum. beyaz bir 50 n/c kamyonet vardı önümde sağa dönecektim sinyalimi verdim tam dönerken önüme kırdı. tabi kamyonet sinyal vermedi. çıtırt sesi geldi. hiç korkmadım heralde çizildi dedim. hemen geri vitese taktım. sıkıştığım yerden kurtuldum. kamyonetin sahibi indi bişey varmı diye sordu. o an korktum ve yok dedim hiç arabadan inmeden apartmanın önüne kadar geldim. arabadan indim kafamdan aşağı sıcak sulasr döküldü arabada ön taraf kalmamış. baktım babam ekmek almış geliyor. hiç çaktırmadım. babama söyledeim birisi çıkarken vurmuş diye tam inandırdım. apartmanın kapıcısı geçmiş olsun dedi. olayı görmüş babama anlattı. suçsuz olduğum ortaya çıktı. ama her halikarda sçluydum çünkü ehliyetim yoktu. arabayı aldık kazanın olduğu yere gittik. polisi aardık kamyoneti tarif ettik. adamı buldular babam dedi araba park halindeydi. arkadaşlara deddik bizden oldular. adamın sinyali yoktu dediler polis kontrol etti sinyal çalışmıyor. ve adama arabanın masrafını ödettik. siz siz olun kaçırır sanızda yavaş yavaş sürün ben freni patlattığım bile oldu.

• Aslında benim bir vukuatım daha var. Bu sefer yaş 17. Ehliyete ramak kaldı. Bu olay kaçırma değil ama polisle. Ailecek misafirliğe gitmiştik. Giderken babam götürmüştü arabayı. Yolda hiç polis molis yoktu. Dönüşte gece 23.30 civarıydı. Nasıl olsa polis yok diye arabayı ben aldım. Tam şehir içine girilecek bir kavşakta bir baktık ana! polis yolu çevirmiş. Ben asıldım frene,sağa çektim. Polise 100 metre falan mesafe var. Arabanın içinden sağ arka koltuğa geçtim. O zaman 13 yaşında olan bir kız kardeşim,pederin sağ tarafına öne geçti. Peder de sürücü koltuğuna. Ben arka sağ koltuğa sindim resmen. Neyse peder sürdü, polis durdurdu.

Ehliyet ruhsat falan istedi, Noldu,biraz önce neden durdunuz dedi, Adam kıllanmıştı. Peder ufaklık istifra etti diye sıktı . Polis bi bizim ufaklığa baktı, bi pedere baktı, arka sol koltukta annem vardı,ona baktı. Sağ arka koltukta sinmiş olan beni görmedi. Polisin kafası karıştı. Alkol falan var mı dedi. Peder hayatta içmez,o da temiz. Polis beni görse olayı anlayacak ama beni göremeyince uyanamadı. Kardeşimin arabayı sürdüğüne mantığı el vermedi, pedere inandı. Biz de olaydan sıyırdık. Burda pederin müthiş oyunculuğunun büyük etkisi oldu.

Zaten sonrasında da ehliyeti aldım.

İşin ilginç yanı ehliyeti alalı 5 sene oldu, aldığımdan beri bir kere bile polisle karşılaşmadım ve hiç durdurulmadım.

• araba kacırmak gıbı bır huyum yoktur..ıstedıgımde zaten alırım...habersız asla.
  • bizde 94 model reno spring vardı 2005 de babam arabayı sürmeyi bilmiyor allahtan, ehliyetide var ama neyse o yüzden herşey abimden soruluyor abimlerde 2005 yazında memlekete gittiler tabi renoyla gitmedi gider mi arabanın 3 defa motorunu yaktı. bi keresin de de annem hastalanmış saat 03,00 civarı arabayı yitikliyoz yidikliyoz çalışmıyor annem akıllı kadın baktı işin sonu kötü şurdan bi taksiye binek gidelim dedi ama annemi dinleyen kim abim bi gayret arabayı çalıştırmaya çalışıyor en sonunda bi yokuşdan aşağı sürdük arabayı arabanın birden ön kaput alev almaya başladı artık araba çaılşmıştı ama biraz fazla çalıştığından elektirk telleri kısa devre yaptırmış yangın çıkarmış neyse saat sabah 3 ün araba yanıyor arakada yangın tüpü var kimsenin aklına gelmiyor büyük bi telaşla milleten su istemeye başladık bi tanesi uykudan uyanamamış evedekilere ev yanıyor çıkın diyordu adamı derdimi anlatana kadar bizimkiler yangın söndürmüştü bu arada ben arabayla ne el frenleri çektim ne patinajlar koydum yapmadım halt kalmadı allahtan işte bi şey olmadı hep abime rast geldi bana gelse sonum mecul zaten neyse abimler gitmiş araba kapıda yatıyor onu üstüne ruhsatta var anahtar dersen abim her kızdığında aldığı için 10 tane yedek vardı görünürde hiç bir sorun yok polis yakalarsa ruhsat var nasıl olsa diyede şeytan dürtüyordu bu arada arabayada bi tesisat yapmışımk ki öyle olsun sonunda yav dedi ne olursa olsun deyip esenlerden bastım ikitelliye bilenler bilir bankaların olduğu yol var arabayla öyle hızlı gidiyom ki ibre 140 artık araba nerdeyse dökülecek o şekle geldi ben yine gaz kesmiyorum neyse bi 100 150 metre ileride ışıklar vardı frene yavaştan asıldım araba durmuyor ilerdeki arabalara iyce yaklaştım önümde de passat var baktım olmuyor frene bi kökledim tam arabının tamponun ucundayım milim kalmıştı çarpmama verilmiş sadakam varmış deyip yola devam neyse 2, etaba gittip sonunda ablamların oraya vardım görünce şaşırdı çünkü 15 20 dk önce telefonla konuşmuştuk neyle geldin filan dedi arabayla dedim hemen telefona sarıldı annemlere söyledi babam tabi küplere binmiş arabayı oraya bıraksın diyor. neyse akşam enişte accent le geldi akşam giderken ben arabayla gidicem dedim ikinci ablam da hemen telefona sarıldı annemi aradı annemle konuştum bırak dedi bıraktım annemin sözünde hiç çıkmam burada bi keresinde 12 yaşında felan zor bela misafirlerin yanında zorla para aldım annemde al bu parayı dedi yemeden geri dönersin inşallah dedi arkadaşlarla parkta oyun oynerken kayacağın oraya ayağım takılıp 1 metre den düştüm küt kolum kırıldı hemen annemin yanına gittim afferin dedi hemen çapaya neyse arabayı bıraktım sonuçta abimler hala orta da yok arbayı getirecem arkadaşın birini aldım arabnın yanına gittik bi de ne olsun arabanın kontak anahtarını almışım kapı anahtarını almamışım 1 saat yolculuktan sonra bizimkisi somurta somurta geri döndük aradan 2 gün geçti aldım anahtarı kimseye çaktırmadan ikitellideyim gelirkenden otoban girişini kaçırdım halkalı dan gidiyorum yoluda bilmiyorum giderken trafik polisi gördüm göz göze geldik hem istoplayıp aşşağı indim ruhsatın içindeki bizim mağzanın kartını ruhsatın içinden çıkarıp nasıl giderim bu adrese memur bey dedim iyce bi süzdükten sonra şurdaan dedi hayırlısıyla getirdim arabayı bunun gibi çok olay oldu anlatsam roman olacak şekilde şimdi ki sıkıntım 2006 model şekilli bi doblomuz var esenlerin dışına çıkamıyorum şafak sayıyoruz 2007 haziran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 26 Şubat 2006; 19:49:57 >

• valla arkadaşlar ben kaçırmaya cesaret edemiyorum çok kızarlar isteyince de pek vermiyolar zaten babamın zamanı pek olmuyor,arabaya kıyamıyorum.yoksa 1-2 kere beraber gezdik babam yanımda oturdu yoksa güzel sürerim.8 yaşında sürmeye başlamıştım inanmazsınız belki.çok araba sürdüm sayılır en çok anasını ağlatığım 2 şirket arabasıdır .biri Partner 1.9D diğeri Clio Dci.mesela anlatayım biz inş. malz. satıyoruz şöförler var,babamda beni her yaz işyerine götürür.eski kasa Partner vardı ama hiç gitmezdi sinir olurdum.anaa bi baktım sıfır yeni Partner hemen gittim bindim daha 80 km. de şöförün birini ikna ettim aldık arabayı bi gazladık zaten pek gitmiyo 130 yaptık 5000 devir filan gördük şöför sürmüştü tabi .bizde partner ı başka birisi kullanıyor banka işlerine bakan.bi gün babamlar bal sipariş etmiş Partner ın da arkası boş.işte koyduk balları 1 teneke var 3-5 tane de yoğurt kabında bal var.yalvardım yakardım aldım arabayı babamın haberi yok.bi ara sokakta sinirlendim köklüyorum gitmiyor.çektim vitesi 2 ye sonladım devir 5300 e dayandı zaten son 6000 redline da 5000 de.sonra 3 e attım 90 a çıktım ileriden de sağa dönecem neyse durayım derken asıldım frene tık etti heryer bal oldu gittik temizlettik arabayı bende babama söyleyemedim teneke yatmıştı yarısı boşalmıştı.anneme söyledim 2-3 gün sonra babam balı doldur amcanlara filan dağıt dedi(aşaüı katta amcamlar oturuyor)koydum hepsini kaplara.balda çatıda duruyor babam bilmiyor.getirdim eve.bu kadarmı dedi? evet dedim sonra anlattım bişey demedi çok korktum vicdan azabı çektim .şimdi A6 3.0 var onu da pek vermiyor babaannem bile ver diyor o vermiyor artık nasıl alacam bilmiyorum?
    alırım clioyu çaktırmadan oda yan sokaktan dönüp geliyom.1 vitesi 2 vitesi deniyorum .1 de 40 2 de 70 yapıyoramcamın megane da 1 de 50 civarı 2 de 90 yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AudiA6 -- 26 Şubat 2006; 15:18:36 >

• Benim başıma bu olay ehliyetim varken geldi.Yeni almıştım ehliyeti 2-3 hafta olmuştu.Ama yaşım 18 bi de tipim daha genç gösterior böle 16-15 gibi.Neyse kuğulu parkın göbeğinden dönerken polisi görmedim meğersem polis dur dior.Neyse polisi gördüm ama geç oldu sonra da heyecanlandım stop ettirdim arabayı(98model tempra sw).Polis yanaştı .Tam göbeğin ortasındayım.Ben de hafif yusuf yusuf oldum ehliyetim var ama ceza fln yazacak diye tırstım.Neyse ehliyetini ver bakim sen dedi.(Büyük ihitmal ehliyetsiz sandı beni çünkü konuşma tarzından belli ediordu)Ehliyetle ruhsatı görünce .öt oldu.Devam et bakalım dedi.Ben de iyi günler dedim gaza bastım.

Var mı böle başına gelen bi olay??

• bende 12 yaşımdan beri kulklanıyorum
    tempra vardı ozman trafiğe çıkamıyodum çeşmede dolaşıyodum

artık yaş 17 aralıkta alıyom inş
    şimdi marea var yazın kızlarla dolaşırken yaya polis gördü ehliyetini ver dedi bende dedminkini verdim ruhsatla beraber(babam hayatta vermiyo arabayı) dedemde hakim baktı tamam dedi ii günler dedmim pati ile kalktım arkamdan küfür etti.

geçenlerde çeşmeden dönüyoz bu sefer dedemde var otoyolun çıkışında bekliyolardı arabada amblemi görünce geç dediler
  • ben 13 yaşındayken chevrolet lacettı 2005 se vardı ilk olarak akşam kaçırmıştım babam uyuyodu neyse akşam gezip geldim tabi babamın haberi yok sonra bide cuma günü saat 3 gibi kaçırmıştım arada bir patinaj çekiyodum çok zevkli bir gündü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.