Şimdi Ara

##Cod 2 Eğitim Süreci Yardım ( Bomba eğitimi)##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Call of duty 4'ü bitirdikten sonra cod 2 ye başladım. Daha ilk eğitim sürecinde sorun yaşadım. Hedefleri (şişe,tabak...) vurduktan sonra el bombası eğitimine geçio. Amaç, bombalari onumuzdeki evin pencerelerinden ve kapisindan iceri sokabilmek ... Ama defalarca sokmama rağmen bölüm geçemedim. Yardımcı oLabilir misiniz ? Sinir olmaya başlamadım başlamadan hevesim bitii walla.

##Cod 2 Eğitim Süreci Yardım ( Bomba eğitimi)##

• g ye basıp patates atıcaksın cama ve küvete.
  • küvet var bide görmemişsin herhalde
  • Gördüm tabi ki. Sarı oLarak belirtilmiş zaten. Kapı, Pencere ve küvet ... DefaLarca İsabet ettirmeme rağmen bölüm atlamıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

g ye basıp patates atıcaksın cama ve küvete.

Biliyorum G tuşuyla ya da middle mouse buttonu ile yapabiliosun da ...
  • aynı şey bende de olmuştu oynarken. bir bug sanırım bu. küvete, kapıya, pencereye defalarca patates atmama rağmen oyun ilerlemiyordu.
    sana emir veren elemana ya da oradaki diğer askerlere ateş et, oyun son checkpoint'ten yeniden başlayınca tekrar dene. bende bu şekilde düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 8 Ağustos 2008; 0:17:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

aynı şey bende de olmuştu oynarken. bir bug sanırım bu. küvete, kapıya, pencereye defalarca patates atmama rağmen oyun ilerlemiyordu.
    sana emir veren elemana ya da oradaki diğer askerlere ateş et, oyun son checkpoint'ten yeniden başlayınca tekrar dene. bende bu şekilde düzelmişti.

Çok sağoL kardesim ya walla VasiLi ismini duymakan bıkmıştım artık Dediğin gibi yanımda ki elemanlara ve komutana patates attıktan sonra düzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım ilerde ki bölümlerde buna benzer sorunlarla karsılasmam. Herkese sorunsuz ve keyifli oyunlar dilerim
  • Büyük bir ihtimalle çift çekirdekli bir işlemci kullanıosun benim de başıma gelmişti bu sorun şu şekilde çözmüştüm;

oyuna girdikten sonra intro yu geçince alt+tab yada windows logo lu tuş ile windows a dön
    görev yöneticisine gir işlemler sekmesini seç bu sekmeden cod2 yazana sağ tıkla ve benzeşmeyi ayarla kısmını seç
    karşına çıkan ekranda cpu0 ve cpu1 kutucuklarından tikli olanlardan birinin tikini kaldır ve tamam a tıkla.
    tekrar oyuna dön bu sorun çözülmüş olucaktır.

Ben bunu her oyuna girişimde yapmak zorunda kalmıştım. Amd bir program geliştirmişti hangi programların tek çekirdek ile çalışacağını kendin seçebiliodun ama adı aklımda değil hatırlarsam yazarım.

Umarım sorunun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The OmeN -- 8 Ağustos 2008; 2:31:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.