ARKADASLAR FORUMDA GORUYORUM BİR GEARS OF VAR CLUBU ACMISLAR...CALL OF DUTY SEVENLER OLARAK BİZDE AKSAMLARI BULUSUP LİVEDA KAPISALIM İSTER ARAMIZDA İSTER GAVURLARLAN...COD3 OYNAYANLAR GAMERTAGLARINI YAZSSIN HABERLESİP LİVEDA TAKILALIN
--BURCİN_KOSE GAMERTAG: RUSTYBCK
Cod 3 dedın mı akan sular duruyor bende artık. cıhazı alalı 2 gun oldu gow oynamıyorum cod 3 oynuyorum acayıp sardı .. Akşamları oynamak çok zevklı olucak hemen ekleyın benıde
gamertag : enginguzelsoy
bu gece girelim takılalım saat 9 dan sonra
Ya tamam oynayalım ama türk telekom sağolsun ben 15 kişiden sonra serverdan atılıyorum sizde de oluyor mu onu sormak istiyorum game session no longer....... yazıyo atıyor.Bir de mesela yabancılar 23 kişi oynuyolar normal ben dalınca sanırım benim internetten dolayı bana bağlanamıyorlar bu yüzden onlarda atılıyor.Yani bir bakımdan ben server dağıtıcı da olabiliyorumAcaba sizde de oyundan atıyor mu bu arada nat open yani onla alakası yok
kesinlikle server ortak oldugu icin bazen kurucu olarak sıra bize geliyor. baglantı yavassa otomatik olarak kopuyor
ben daha hiç oynamadım oyunu ama siparişini verdim gelsin bakarım.. güzelse bende livelara akarım
oyunu bitirdim ama live'da battle modu hariç iğrenç oynuyorum 12 yaşındaki çocuklar head shot yapıyor sürekli moralim bozuluyor
oyunu bitirdim ama live'da battle modu hariç iğrenç oynuyorum 12 yaşındaki çocuklar head shot yapıyor sürekli moralim bozuluyor
Fps Severim Fakat Bu Oyunu 1-2 Saat Oynayınca Başım Dönüyor , Midem Bulanıyor.
sureklı bende kopuyorum zar zor baglanıyorum ızmırdekı arkadaşımla oynayamıyoruz onun baglantısı 1024 benımkı 256 ama oda oyun olusturunca bende oyun oluşturunca 1 yıldız gosterıyor oyun baglantı kalıtesını.
Couldnt connect user cart curt dıyor sınır oldum daha cıhazı laıdıgımdan berı bı rkere bıle arkadaşımla oynayamaıdm
Bunun bir çozumu yok m u
İşte size mükemmel Xbox Live sistemi
live mı yoksa telekoma mı laf soylemek gerek orası tartışılır ama
aynı sorun bende de mevcut 8 kişilik oyunlara bile giremiyorum ya 4 ya 5 kişi olması gerekiyor,ne yaptımsa sorunu çözemedim ama cod3 de iddalıyımdır arada aramızda partiler çevirelim
gametag memojan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme