Şimdi Ara

COD 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yan yana vıllaların oldugu bölümdeyim bölüm detayı olarak yanan ahşap ev ve çiftlik gibi bir alan var orda takıldım kaldım geçemiyorum orayı geçmiş olanlar yada oyunu bıterenler bilgi verebilirmi orda ne yapmak gerekiyor rehine m kurtarmak gerekiyor ?

• Yalnız verdiğin linkte istediğimi bulamadım sadece resimleri ve multıplayer özellıkler yazılmıs nerden bulabilirim
  • Tahmin ettiğim yerdeysen yukarıda büyük bir elektrik direği var, onun yanındaki evin için detonatörler var, çıkıp onları patlatacak sonra arkadaki çiftliğe çekileceksin, koordinat verip havadan elemanları vuracaksın ve sonra kaçacaksın, ama ne kaçış... Zor bölüm abicim, zor.
  • Bölümü tarif ediyim ewler yan yana ortada ahsap bir ew var yanıyor bu arada 2 eleman bır ewin onunde duruyor 3 elemanda benımle çiftliğin orda beklıyor onlar senın dediklerini yapınca mı benımle gelicekler helikopterde çağırabiliyorum bu arada bilgi için teşekkür ederim ...
  • Adamım genelde haritanın gösterdiği yere gidince sorun olmuyo. Orda yanlış hatırlamıyorsam çiftliği savunutoruz, ondan sonra da aşağa doğru gidiyoruz. Bayırdan aşağı sal kendini...En aşağı nehrin yanına kadar inecen..
  • o bölümün gece bölümünden bahsediyo arkadaş sanırım
    orda evleri teker teker arayıp al asad ı yakalamaya çalışıyorsun direk hiçbirine bakma en ilerdeki çiftlik evine git zaten captain price kapıya abanıp al asad ı yakalıyo sorguluyo öldürüyo falan filan ondan sonra captain price gece vakit geçsin sabah olsun diye "işte ben bundan 15 sene evvel komutanım macmillan ile ...." diye devam edip gidiyo muhabbet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta 6
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senın dediğin gibi o adamı bulucaksın dıyor ama çiftlik evine gittiğimde kımse hamle yapmıyor orda takıldım kaldım tam olarak ne yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_is_back -- 20 Aralık 2007; 1:40:31 >
  • bazen oyunda bug oluyo ama istersen bi de diğer tüm evleri araştır en son çiftlik evine gel olmadı restart atarsın bölüme
  • son ewdemi al asad ı buluyoruz diğer ewleri de arastırdım kımse kalmamış :) burdan bir arkadas elektrık direğinin yanındakı ewe gidip orda bazı seylerı patlat dedı ama bakıyorum onlarda yok bır oyun oynucaz boku cıktı ya orayı gecen biri gelsin sölesin artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend_is_back

son ewdemi al asad ı buluyoruz diğer ewleri de arastırdım kımse kalmamış :) burdan bir arkadas elektrık direğinin yanındakı ewe gidip orda bazı seylerı patlat dedı ama bakıyorum onlarda yok bır oyun oynucaz boku cıktı ya orayı gecen biri gelsin sölesin artık

Ya bir resim koysaydın bari...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Adamım genelde haritanın gösterdiği yere gidince sorun olmuyo. Orda yanlış hatırlamıyorsam çiftliği savunutoruz, ondan sonra da aşağa doğru gidiyoruz. Bayırdan aşağı sal kendini...En aşağı nehrin yanına kadar inecen..
  • dostum bence kimseden yardım alma çünkü oyun çok kısa sürede bitiyor tadını çıkar
  • resim koysan daha iyi olur bide oyun çok kısa sürüyor bu çok doğru
    quote:

Orjinalden alıntı: porsuk773

dostum bence kimseden yardım alma çünkü oyun çok kısa sürede bitiyor tadını çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.