Arkadaşlar acil yardımınız lazım ilgilenenlere şimdiden teşekkürler Gecenlerde Pc yandı . Pc yandı diyorum cunku Anakart Ram ekran kartı degistirmek zornda kaldım. Eski sistem: asus p5ld2 anakart 512mb ddr2 533 mhz ram Ati radeon x800 gto 256 mb 256 bit ekran kartıddr3
yeni sistem : asus p5kpl anakart 1 gb ddr2 800 mhz ram kingston Ati radeon Hd 3650 GDDR3 512 mb 128 bit ekran karti
bu sistemi yeniledikten sonra format cekmedim,ustune ustluk bi de D: ye de windows kurdum eskiden Cod 4 te 70 fps civarı alıyordum ve hiç takılmazdı şimdi ise 30-20-40 fps alıyorum ve arada takılıyor.CRYSİS te ise eskiden normal ayarlarda(sanırım cunku ayar dusurmeyi bilmezdim) Takılarak oynardım,şimdi ise oyunu yukledim Silah falan saydam :( anlamadım gitti teşekkürler . Sizce format ceksem kac fps artar.
ilgilenen yok mu :(
Eh madem ilgilenen yok Ben bari kendi cevabımı yazıyım . baktım ki burdan yanıt alamadım Ben de dedim nolcaksa olsun format cektim Şu an cod 4 fps 150-250-50 genelde 100 civari Cod 2 sorma gitsin yani en ufak parcalarda bile bu ram olur , ekran kartı , anakart olur... format cekiniz 4x performans alıyorum Saygılar...