Şimdi Ara

Cod 4 Kick sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar farklı server da oynamayı denemiş olsamda en fazla bir el oynuyorum sonra pat diye :

" Punkbuster kicked player ' abc ' ( for 0 minutes).. No Packet Flow "

hatasını veriyor napmam lazım??

• quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

başlat >> çalıştır >> msconfig yaz >> hizmetlere gir >> orda PnkbstrB.exe yi işaretleyerek aktif hale getir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet K. -- 19 Ocak 2008; 1:30:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

başlat >> çalıştır >> msconfig yaz >> hizmetlere gir >> orda PnkbstrB.exe yi işaretleyerek aktif hale getir.

maalesef :( msconfigde pnkbusterA ve pnkbustrB exe ler running durumundaydılar..

Xfiredan servere tıklayıp oyun girdiğimde oyunun multiplayer kısmındaki punkbuster no durumunda olduğu için ilk aşamada giremiyorum..Onu yes durumuna getirip oyunun içinden ilgili serverların iplerini yazarak girmeye çalışıyorum,key sorunu olmadan girilen bu forumda okuduğum serverlara girebiliyorum oyunda taraf seçiyorum oynamaya başlıyorum, ancak hemen kick liyor beni :(( ??
    Hala çözülmedi arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorumm..

• Evet aynı sorun bende de var.Pnkbsta ve b aktif haldeler ancak yine de kick liyor beni de
  • bu hata arkadasımda cikmisti .. bunu biz soyle cozduk...

arkadasım cod4 içine kurmustu pbsetup.exe yi orda

pbgame.htm . pbsec.htm .pbsecsv.htm .pbuser.htm bu 4 dosyayı sildik pcyi yeniden baslattım

sonra tekrar pbsetup.exe indirip cod4 dizine attık cod4 add a gameden ekledim ve Check For Updates Yaptım ve düzetmişti....

Asagidakki Linkte Pbden Bahsetmistim

mysteryboyy

Oyunuun İçinden Bİr Kere Punkbusteri Yes Yap.. Tamam Simdi Xfire Kullanabilirsin..
  • ben şunları silip deniyeyim olursa buraya yazarım
    teşekkürler alen
  • sanirim consol a komut yaziyorsun bu sorun ortadan kalkiyor kardes bişey yüklemene gerek yok consol a komut yazicaksin ama inanki ne yazilicagini bilmiyorum bilsem söylerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ps 3 kasma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben panda antivirus+internet secrutry kulliyorum oyuna girdiimde oto olarak pb yi engelledigi icin oyundan 0 mnt ban aliyorum onun icin antivirus programini kapatiyorum sonra oyundaiyim 1 dene sende de olabilir bende oluyor +http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php sitesinden pbsetup yukleyip pb ni oto olarak update edebilirsinz...

NİCKLERİM=SunShin3Kiss - 1AmLeg3nD[TR] - BZK l Dr4nkK!ng - Sn!p3r - ( HER TUR TDM KAPİSİLİR ) gorende wardir eminim xfire + oynasana.com

xfire da cracked israel server + turkish tdm lerde oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunShin3Kiss[Tak3ConTroL] -- 2 Şubat 2008; 16:16:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SunShin3Kiss[Tak3ConTroL]

ben panda antivirus+internet secrutry kulliyorum oyuna girdiimde oto olarak pb yi engelledigi icin oyundan 0 mnt ban aliyorum onun icin antivirus programini kapatiyorum sonra oyundaiyim 1 dene sende de olabilir bende oluyor +http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php sitesinden pbsetup yukleyip pb ni oto olarak update edebilirsinz...

NİCKLERİM=SunShin3Kiss - 1AmLeg3nD[TR] - BZK l Dr4nkK!ng - Sn!p3r - ( HER TUR TDM KAPİSİLİR ) gorende wardir eminim xfire + oynasana.com

xfire da cracked israel server + turkish tdm lerde oynuyorum

• valla ben komutlarla halletmiştim xD
  • pb i tekrar yukledim bi iki güncelleme yaptı sonra da canavar gibi çalıştı :) yardımlarınız için saolun arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.