Arkadaşlar vendetta ekibindemin ben tabi vendetta ekibinden olanlar beni eklerseiyi olur psn:Utkuhan
ya bu bende japanese acc var eklerken bır sorun olurmu ulke falan ??
"POKER" İN MACI PAZARTESIYE ERTELNDI. DOGRU DIMI BU ?? EGER WARSA BEN BU AKSAM YOKUM HABERINIZ OLA...
quote:
Orjinalden alıntı: vbuzkan
ya bu bende japanese acc var eklerken bır sorun olurmu ulke falan ??
sorun olmaz dostum
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanenes
"POKER" İN MACI PAZARTESIYE ERTELNDI. DOGRU DIMI BU ?? EGER WARSA BEN BU AKSAM YOKUM HABERINIZ OLA...
varmı yokmu gercekten
@ vbuzkan
psn : NuAmo
Bizim macimiz bugun degil ben musait olamiyorum haftasonlari erken saatlerde,bunuda burda benimle oyanayan cogu arkadas biliyor.Gece musaitim ama gece de size uygun olmuyo.
GECE BANA UYAR WALLA.. ERKEN SAAT DERKEN MESELA KAC ABİ
Ne oldu? POOL tarafi ortalikta yok......
Pool un suyu bıtmıs
fallen angel - nuamo ve bendenız bır arada buzkan geldı
LGD sabotage da yendı bızı
online olmayanlar nıye klan a gırmek ıster 7 sayfa yazı var klana gırecem deyıp bır daha ugramıyorlar sanırım foruma Her havuzun dıbı ayna mısalı Pool su kacırdı transfer teklıflerıne acıgız efenım
biz tam takım geldik ama pool yoktu ortalıkta ne olacak şimdi?
heheheh aıp aıp yapı vardı ama ıcı bostu mevsım den dolayı kapalı havuz anlasılan yaz gelsın acılır
ne oldu anlamdım oynarken koptu bırden
Ben birşey demiyorum söz sırası şimdi K-DD takımında
Arkadaslar BABA - K- DD maci sonuclanmistir . sasirilacak bir olay olmadi Genclein uykusu gelince K-DD hukmen galip oldu
emrah yaktın benı cok solenen olmamıstır umarım
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
biz tam takım geldik ama pool yoktu ortalıkta ne olacak şimdi?
evet bizim maç ertelenmiş mi oldu şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: bosix
emrah yaktın benı cok solenen olmamıstır umarım
Yok abi caktirma farkina varmadilar
biz tam kadro geldik valla rakip gelmedi..hükmen galip olmalıyız ertelenmişmi oluyo yoksa hükmen galipmi sayılıyoz yavuz abi gelince söyler