Şimdi Ara

COD 4 KLANLAR SAVAŞI (Fikstür 1. sayfada) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Esayar07

Arkadaslar BABA - K- DD maci sonuclanmistir . sasirilacak bir olay olmadi Genclein uykusu gelince K-DD hukmen galip oldu

Noldu hocam ya
    Ben daha fazla yorum bekliyodum maçlar hakkında.
  • ben akşam 11 gibi girdim ama bizim ekip bir araya gelemedi sanırım

psnde anlaşmak ve organize olmak zor oyun oynarken mesajlaşma sistemi olmaması kötü

düşünüldüğü gibi olmadı sanırım :( birbirini tanımayan ve iletişimin ooladığı yerde bu işi yapmak zormuş, uygun görürseniz ben daha çok zevkine takılıp online olanların oyunlarına katılmak isterim, bu klan işi zor oldu

@beta_gs

ben akşam geldim dostum ama davetlerinizin hiçbirine giremedim 5 kere falan davet attınız hep server full dedi bende anlamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanF1 -- 6 Nisan 2008; 11:56:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

Oyundaki silah sesleri ile müzik ritmi yapmış adam. Çok da güzel yapmış. Bir bakarsanız hak vereceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

Oyundaki silah sesleri ile müzik ritmi yapmış adam. Çok da güzel yapmış. Bir bakarsanız hak vereceksiniz.

Mukemmelll olmuşş
  • Orjinalden alıntı: mustafa982

gerçekten çok güzel ritim herkez izlesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bosix

Pool un suyu bıtmıs

fallen angel - nuamo ve bendenız bır arada buzkan geldı

LGD sabotage da yendı bızı

online olmayanlar nıye klan a gırmek ıster
    7 sayfa yazı var klana gırecem deyıp bır daha ugramıyorlar sanırım foruma
    Her havuzun dıbı ayna mısalı Pool su kacırdı
    transfer teklıflerıne acıgız efenım

Ya ben ilk oyunda oynadim ama ikincide o kadar davet edilmeme ragmen giremedim oyuna biliyosun
    durumu.

Bi de takimlarin karma olmasi superdi. "Usttekini secin" cok mu komplex bi cumle

• İnsom beni eklemicekmisin?
  • VIDEODA DESERT EAGLE MI NE ONUN SESI EKSIK KALMIS.COK SEVIORUM O SILAHIN SESINI
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Pool un suyu bıtmıs

fallen angel - nuamo ve bendenız bır arada buzkan geldı

LGD sabotage da yendı bızı

online olmayanlar nıye klan a gırmek ıster
    7 sayfa yazı var klana gırecem deyıp bır daha ugramıyorlar sanırım foruma
    Her havuzun dıbı ayna mısalı Pool su kacırdı
    transfer teklıflerıne acıgız efenım

Ya ben ilk oyunda oynadim ama ikincide o kadar davet edilmeme ragmen giremedim oyuna biliyosun
    durumu.

Bi de takimlarin karma olmasi superdi. "Usttekini secin" cok mu komplex bi cumle

ya o kadar dedim ama dinleyen yoktu o ilk oyunda wahdet sizde,nuamo bizdeydi
    ondan sonra zaten sizden kimse gelemedi bosix hariç..bi ara sadece bosixmi rakip olsa diye düşündük

• uehuehu htek basıma yeterım sıze ama ayıp olur dedım
    sımdı 1 e karsı 4 kısı bır de ustune yenıldıgınızı foruma nasıl yazacagız aıp olur dedım

evet bundan sonra havuz klanı adını hakedecek bır klan a donuyor
    yedek nufus klanı olarak yer alsın
    eksık takımlara destek olalım bızım full kadro cıkamaz bunu anladık

dual shock 3 veya 90 usd hala gecerlıdır

• quote:

quote:

emrah yaktın benı
    cok solenen olmamıstır umarım

Yok abi caktirma farkina varmadilar

uuehue ıyı osaman
  • Dün gec zar zor 4 kişi olduk POOL olarak , vbuzkan ı listeme eklemek için oyundan çıktım ve geri döndüm .

Zaten ne olduysa ondan sonra oldu . 1 oyun oynayabildik .

Ondada sesleriniz hiç gelmiyordu , YANİ "üsttekini seçin" çok kompleks bir cümle değil

Sonrada oyuna bir daha kesinlikle giremedim . Unable to connect ...

Bizim takımında yedeklere ihtiyacı var , görünen budur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

quote:

Mükemmel olmuş hakikatten

• ARKADASLAR KISA BI SURE PS3 BENDE DİİL OYUNA GİREMICEM.. TAKIM ARKADASLARIMI OLASI BI MACTA YANLIZ BIRAKCAGIM ICIN ÖZUR DILIORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

quote:

Arkadaslar BABA - K- DD maci sonuclanmistir . sasirilacak bir olay olmadi Genclein uykusu gelince K-DD hukmen galip oldu

Noldu hocam ya
    Ben daha fazla yorum bekliyodum maçlar hakkında.
    Ya ne olacak malum sonuc katil dedeleri islah ettik ve artik cinayet islemeyeceklerine dair soz aldiktan sonra serbest biraktik . Daha sonra kendi aralarinda cete kurup tekrar adam oldurmeye tesebbus ettiklerini gorunce enseledik Bu enseleme olayinin ss ini yarin yayinlayacam . simdilik bu kadar . CCN Konya Emrah iyi geceler

Şok Şok Şok Cumartesi Gecesi katil enseleme görüntüleri elimize ulaştıııııı ve işte o görüntüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esayar07 -- 7 Nisan 2008; 10:24:49 >

• ZOKA olarak bizim bugün POKE ile mi maçımız var arkadaşlar? Var ise saat kaçta?
  • kaya yine çekmişsin resti
    klan adınızı rest yapın bari
  • Sinan abicim, nasıl yeni klan ismimiz ama? Zokayı yutmaya hazır olsun bütün klanlar
  • sınan gecmıs olsun hos geldın foruma sensız tadı çıkmıyordu valla
  • klan isimleriniz süper bizim klan ismi katil dede idi cumartesinden sonra ölü dede yapmaya karar verdik
    dipnot:erdemlerimi anlayıp beni almak için ısrar eden klan olursa düşünebilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: ibolution2

Sinan abicim, nasıl yeni klan ismimiz ama? Zokayı yutmaya hazır olsun bütün klanlar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.