Şimdi Ara

COD 4 KLANLAR SAVAŞI (Fikstür 1. sayfada) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
0
Favori
12.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

biz aksam hazir olucaz.. insomlarim takim toplanamazsa hazir olan takimlarla oynariz
  • bu aksam bizimpoke la zoka oynuyor deil mi arkadaslar? kim kurucak sat10.30 tamammi vs biraz bilgilendirin....
  • bakalim bizi yenen olcami
  • Bizim takımdan da ses çıkmıyo.hükmen mağlup mu oluyoz ne

Bu akşam pokemanla-zokemanların maçı mı var
  • ZOKA adina konusuyorum. benim baglanti 2mbit. eger turkiye de olup da, 4mbit baglantisi olan varsa o arkadas kursun tabi ki. yoksa eger ben kurarim.
    bu arada mac saati 22:30 herkes 22:20 gibi oyunda olursa hepimiz adina guzel olur. toplanma idi, oyunu ayarlama idi, silahlari ayarlama vs. zaman alir zaten. saat 24:00 u gectikten sonra ben kulaklikta konusamiyorum. musait olmuyor. o yuzden erken baslatabilirsek sevinirim. Benim psn kervanci isteyen arkadaslar ekleyebilirler, memnun olurum.
  • POKE TAKIMINDAN ÖZUR DILIORUM KISA BI SURE PS BENDE DIIL O YUZDEN MACLARDA OLAMİJEM
  • quote:

bakalim bizi yenen olcami

Seni aramızda göreceğiz yani
  • beyler bizim maç noldu 5 gündür sehir dısındaydım yeni döndüm, ilerki maçlarda görüşmek üzere.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: pj

quote:

bakalim bizi yenen olcami

Seni aramızda göreceğiz yani

senin gibilerle oynamak için değil arkdslarımla oynamak için..inş kaçmazsın...

insom dostum sende takma ben alıştım sende alışırsın

şimdi sazanlar atlarlar bana cvp yetiştrmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 7 Nisan 2008; 20:29:16 >

• Beyler birbirinizle makara yapicaksaniz(hepinize soyluyorum)birbirinize saygili olun.Bu oyun sonucta isin ucunda 1000000$ olsa hadi neyse.Sonucta kimsenin eline bisey gecmiycek.Alti ustu bi disc in icinde olan oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 7 Nisan 2008; 20:31:49 >
  • beyler pool geliyor değil mi.

madara olmayalım 2230da
  • ya beyler bu bölge kodu 4 yenimi çıktı? arkadaşa cod4 aldık bölge kodu 4 yazıyor ilk defa görüyorum neyse sorun online oynayamaması şu an sorun varmı arkadaşlar?
  • Arkadaslar , geceki maçta aranızda olamıyıcagım , sınavlar vs dolayısı ile.Kusura bakmayın.Herkese kavgasız zevkli oyunlar dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

ya beyler bu bölge kodu 4 yenimi çıktı? arkadaşa cod4 aldık bölge kodu 4 yazıyor ilk defa görüyorum neyse sorun online oynayamaması şu an sorun varmı arkadaşlar?

Benimkide bölge kodu 4. Avustralya oluyor.PAL sistem.Online sorun olmadı hiç
  • Beyler ne oldu yahu şurda 3-5 girmedik oyuna karışmış ortalık....Pj kolay kızmaz bildiğim kadarıyla ama??......Turkoda iyi bi kardeşitir ne olduda darıldınız yahu....Boşverin bu işleri eğlenmek için oynayın...
  • Vendetta takımında ben beklemedeyim tamam.kıkkık

saat 22:43 halen beklemedeyim tamam. kıkkık (telsiz konuşması)
    yaw bişi mi kaçırdım ben anlamadım biri bana söylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 7 Nisan 2008; 22:44:57 >
  • Başlığı elimden geldiğimce temizledim. Lütfen biraz daha sakin olalım. Yüzlerce kişinin bir arada olduğu bir forumda olduğunuzu unutmayın. Ayrıca bir mesajı silseniz bile, yöneticiler tarafından görülebilir
  • Ya bizim maç ertelenmişmi oldu şimdi anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

Ya bizim maç ertelenmişmi oldu şimdi anlamadım..

Ben de burda ne fırtınalar koptu onu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.