Şimdi Ara

COD 4 mü COD 5 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GebereJackson

Hocam al CoD4 single bitirirsin baştan oynarsın o kadar söyleyeyim Multisine diyecek laf yok zaten.

+1905
  • Cod 4 ve 5 arasında sürekli karar verememe durumum var ama 4'ü bitirdiğim halde hergün single player yaparım o yüzden 4 diyorum
  • arkadaşların cogu cod4 demiş ve bende aynen katılıyorum. cod5 sıkıcı bir oyun olmus. cod4te sadece kanasla uyusturucu tacirini vurmak bile yetti desem yeridir.
  • cod5 single basladm birakamiom cok zevkli grafikler daha iyi.cod4 cok karisik
  • ikisinide al
  • Bana Cod5 daha karışık geldi.
  • COD serilerinin hepsi oynanır.
  • Single olarak bakarsak, CoD:WaW da gayet güzel aslında, ama önceliği CoD4'e veririm. Sırf Pripyat görevi, nükleer patlama ve AC-130 görevi için oynanır.

Multi'ye de başlasak iyi olacak. 2005 ve 2006 başı CoD1/UO-CoD2 zamanından beri oynamadık multi. Vurulunca mikrofondan küfür edenler nedeniyle bırakmışız CoD2'yi, kaldı öyle. UO'nun araçlı multi bölümleri iyiydi aslında: 88'liğe Sherman'la saldıran n00b'ları avlamak, anti-tank aracıyla iyi konum tutup gelenleri dağıtmak, 88'likle spawn kill yapmak, spawn bölgesine topçu saldırısı düzenletmek vs. tam benim gibi kasa kasa oynamayı sevmeyen tiplere göreydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Kasım 2009; 22:26:07 >
  • Cod6 çıktığı için Cod6 diyorum

hem cod 4 ve cod5 te arap ve alman öldürmekten bıkanlar için ideal
  • Eee Cod4de ne öldürüyon?
  • Tabi ki bence en iyisi cod 2 hala online olarak oynuyorum ama cod4 le cod5 arasından seçim yaparsam cod 2 fanatiği olmama rağmen cod 5 i fala beğenmedim nedense o yüzden cod 4..
  • Cod5 Korsan Online oynanıyor ama Türk serverlerinde kimse oynamıyor artık.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim banada yardımınız dokundu Call of Duty her sene daha gelişiyor zannediyordum ama 1 haftadır araştırdım öyle değil. Modern Warfare çok güzel diyorlar onu bi deniycem. Bitirirsem hoşuma giderse Moder Warfare 2 yi hatta 3 ü bile alırım Yardımlarınız için saolun
  • cod 4
  • bencede cod 4 serinin en iyilerinden zaten
  • be bence cod 5 cunku oynarken pc de elime pompali aldim japonun kafasina siktin pattt kafa uctu bacak kol falanda aynisi oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmasız Cod 4
  • Cod4 gelmiş geçmiş en iyi fps diyebilirim ben de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.