Şimdi Ara

COD 4 mü COD 5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın cod yükleyeceğim.CD olarak alıcam.4 ve 5 var.2 yi oynamıştım seneler önce.
    Cod 4 modern warfare mi yoksa COD 5 world at war'mi alsam karar veremedim.

Sizce cod 4 mü yoksa 5 mi almalıyım.Hangisi daha zevkli hangisi oynanabilirlik açısından daha yüksek,grafik vs vs. hangisi daah güzel sizlerden fikirlerinizi almak istedim.

Hangisi,neden ?

Bunlara cevap verirseniz çok memnun olurum.

Not:Sistemle ilgili sorun yok 2 sinide uçurur.
    Birde duyduğum kadarıyla cod 5 online oynanmıyormuş.Fazla bişey kaybetmiş olurmuyum 5 alsam ?

Teşekkürler , iyi forumlar.

• Call of duty 4 modern warfare adı üstünde modern günümüz silahları ve güncel konuları işlediği için daha mantıklı gözüküyor.Hem de oynanış olarak daha zevkli , call of duty 5'te ise tamamen savaş konulu ve eskide geçiyor , ama cod4 operasyonlar filan da içerdiği için bana daha zevkli geldi açıkçası.Cod5'te yine eski zamanda geçtiği için silahlar da çok kötü.Cod5 online oynanır ya non-steam olarak yine cs 1.6 gibi , gerçi denemedim ama cod4 sorunsuz non-steam oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Call of duty 4 modern warfare adı üstünde modern günümüz silahları ve güncel konuları işlediği için daha mantıklı gözüküyor.Hem de oynanış olarak daha zevkli , call of duty 5'te ise tamamen savaş konulu ve eskide geçiyor , ama cod4 operasyonlar filan da içerdiği için bana daha zevkli geldi açıkçası.Cod5'te yine eski zamanda geçtiği için silahlar da çok kötü.Cod5 online oynanır ya non-steam olarak yine cs 1.6 gibi , gerçi denemedim ama cod4 sorunsuz non-steam oynuyorum.

Yavaş yavaş yerleşiyor fikirler.Yorumun için sağol.

• Alıcam bugün.Yokmu başka call of duty'ci
  • kesinlikle cod4

cod5 oyunun adını lekeledi

yakında cod6 çıkcak tekrar cod4 ün devamı

bu arada cod4 ve cod5 birbirinden tamamen farklı oyunlar

ikisini ayrı firmalar yapıyor
  • Cod4 online olarak nasıl oluyor. Yani oyunda ne yapıyorsun amaç ne? Almayı düşünüyorum da.
  • cod5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • captor ve wox eski bir cs 'ci olarak cod 4 ü şiddetle tavsiye ederim çok zevkli bir oyun hele tdm si kim kimi parmaklıyor belli degil
  • Cod 4 tabiiki Cod 5 resmen iğrençlik abidesi olmuş Cod 4 hem SinglePlayer oynarsın hem Multi ama cod 5 in sadece co-op olayı güzel bide zombi maplar ama onların ömrü kısa uzun süre oynucaksan cod2 ve cod 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratNFS

kesinlikle cod4

Cod 6 Cod serisinden olmuyacak Modern Warfare 2 adıyla devam edecek.
    konuya gelirsek.
    Cod 4 Daha Zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT3W!3

quote:

Orijinalden alıntı: muratNFS

kesinlikle cod4

Cod 6 Cod serisinden olmuyacak Modern Warfare 2 adıyla devam edecek.
    konuya gelirsek.
    Cod 4 Daha Zevkli.

Hayır.
    Cod : Modern Warfare 2 olcak.
    Cod5 Tavsiye ederim.MW2 ye kadar.
  • Kesinlikle COD4 modern warfare 2 yi al hem yteni nesil silahlar var hemde savaşlar falan daha heyacanlı geçiyo mesala ben cod 4 ü 2 günde bitirdim cod 5 ise 1hafta sürdü zor olduğundan deil ama cod 5 eski dönem olduğundan biraz sıkıyo ama keyf senin keyfin istediğini seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuantum21

Kesinlikle COD4 modern warfare 2 yi al hem yteni nesil silahlar var hemde savaşlar falan daha heyacanlı geçiyo mesala ben cod 4 ü 2 günde bitirdim cod 5 ise 1hafta sürdü zor olduğundan deil ama cod 5 eski dönem olduğundan biraz sıkıyo ama keyf senin keyfin istediğini seç

Cod4 Modern Warfare 2 ne yav?=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 19 Eylül 2009; 20:40:40 >
  • COD 5
  • CoD4 derim. CoD5 yüklü durur ama Single Player'ını bitirdikten sonra suratına bakmadım oyunun. CoD4 hem Multiplayer hem Singleplayer anlamda daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 23 Eylül 2009; 2:33:27 >
  • CoD 5 Çok daha güzel.Zombi falan da var..:D
  • Cod5 Zombi ve ilerlermeli Coopları yaparsanız hastası olursunuz deyim.
  • bir cod 2 hastası olarak cod 5 i tek geçerim, yeni silahları sevmediğimdendir belki kesnlikle cod5!!
  • İkisi de.
    Çünkü birisi modern,birisi 2. Dünya savaşı oyunu.
    Hangisini oynarsın sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissedCall -- 3 Ekim 2009; 18:15:14 >
  • Hocam al CoD4 single bitirirsin baştan oynarsın o kadar söyleyeyim Multisine diyecek laf yok zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.