Özür dilerim konuyu nereye açağımı bilemedim tüm arkadaşlardan ve yöneticilerden ÖZÜR DİLERİm
Şimdi arkadaşlar ben cod 4 indirdim yükledim sonra ben bunun kurulu olduğu dosyayı kopyaladım sonra bilgisayara format atıldı bende gene kurulu olan dosyayı oraya yapıştırdım babalar gibi sp oynuyorum ama cod 4 mp oynamak istedim internette araştırma yaptım ve 1.4 1.5 1.6 1.7 yamalarını sırayla yükledim punkbuster yükledim xfire yükledim xfiredan bir IP aldım ve cod 4 mp de favoriteye ekledim gördü bayağı tıklasam gircek tıkladım ERROR verdi cd key dedi bende Cdkeyi değiştirmek için araştırma yaptım Sonra bişey buldu Çalıştır/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Activision/Call of Duty 4/codkey böyle birşey buldum yapim dedim ama ben bunu yaptığımda Çalıştır/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Activision/Call of Duty 4/codkey
/codkey gözükmüyor detaylı bilgisi olan yardım ederse sevinirim bide ben cod 4 mp -Pbsvc Dosyası nı bulamadım hepsi rapiidden vermiş şimdiden saolun
Bu arada gerçekten ÖZÜR DİLERİM
mp ye girdiginde regedit oluşması gerekiyor yoksa yeniden yükleyeceksin...
sen en iyisi oyunu yeniden kur eğer oyunun cd si elinde bulunuyorsa ardından internetten yeni bir key bularak oyunu bu şekilde kur patchleri yap punkbusteri yükle