Şimdi Ara

Cod 4 Multiplayer Oynama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özür dilerim konuyu nereye açağımı bilemedim tüm arkadaşlardan ve yöneticilerden ÖZÜR DİLERİm

Şimdi arkadaşlar ben cod 4 indirdim yükledim sonra ben bunun kurulu olduğu dosyayı kopyaladım sonra bilgisayara format atıldı bende gene kurulu olan dosyayı oraya yapıştırdım babalar gibi sp oynuyorum
    ama cod 4 mp oynamak istedim internette araştırma yaptım ve 1.4 1.5 1.6 1.7 yamalarını sırayla yükledim punkbuster yükledim xfire yükledim xfiredan bir IP aldım ve cod 4 mp de favoriteye ekledim gördü bayağı tıklasam gircek tıkladım ERROR verdi cd key dedi bende Cdkeyi değiştirmek için araştırma yaptım Sonra bişey buldu Çalıştır/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Activision/Call of Duty 4/codkey böyle birşey buldum
    yapim dedim ama ben bunu yaptığımda Çalıştır/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Activision/Call of Duty 4/codkey

/codkey gözükmüyor detaylı bilgisi olan yardım ederse sevinirim bide ben cod 4 mp -Pbsvc Dosyası nı bulamadım hepsi rapiidden vermiş şimdiden saolun

Bu arada gerçekten ÖZÜR DİLERİM

• mp ye girdiginde regedit oluşması gerekiyor yoksa yeniden yükleyeceksin...
  • sen en iyisi oyunu yeniden kur eğer oyunun cd si elinde bulunuyorsa ardından internetten yeni bir key bularak oyunu bu şekilde kur patchleri yap punkbusteri yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.