Şimdi Ara

COD 4 MW 'de sniper seçememe durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tam bir cod tutkunu sayılmam, bundan dolayı bilmediğim şeyler fazlalıkta. Sanırım bir çeşit level sistemi var ve bunlar silahlarla ilgili olabilir. Fakat ben PeZBOT ile kendi kurduğum serverda bazen vakit geçirmek adına oynuyorum. Fakat sorumuza gelmek gerekirse sniper seçeneğini seçemiyorum. Demolitions ile birlikte deaktif durumda ve seçilebilirliği yok.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• yanlissam duzeltin ama galiba level 5 olunca aciliodu. levelini artir biraz zaten acilacak onlar...
  • Fakat şöyle bir sorunum var sanırım. PeZBOT modunda oynadığımdan dolayı levellerimde bir ilerleme olmuyor sanırım. Ya da levelimi nasıl arttırmalıyım, online oynamalıyım sanırım. Yahut tümden paket şeklinde bir çözümü var mıdır bu levelin?

Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.
  • svr_pezbotXPcheat diye bi komut olabilir. Onu 1 yap. CoDWaW'da böyle en azından. 55 level olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

svr_pezbotXPcheat diye bi komut olabilir. Onu 1 yap. CoDWaW'da böyle en azından. 55 level olursun

Bu komut ile araştırmalarım daha bir şekil kazandı ve pezbot 008 le birlikte bu özelliğin geldiğini gördüm. Yani pezbot 007 ve öncesi sürümlerde bu komut işlevliğini kaybedecektir.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara bildirir, T-72'ye de ayrıca teşekkür ederim.
  • Önemli değil
  • Hocam bu pezbot sürümümüzü nasıl öğreneceğiz ve bu komut tam olarak nedir?
  • T-72 gerekli açıklamayı yapmış zaten bize birşey kalmamış :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.