Şimdi Ara

COD 4 oynarken kitleniyoR YRDIm please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cod 4 ü oynarken bir süre sonra oyun birden kitleniyor we power supplysini acip kapamam gerekiyoR ,
    cod 4 single da herhangi bir problem yoq , ekran karti ısınmasindan olabilir diye düsündüm 43 c de dondu :D,
    sistem özellikleride :
    isletim sistemi i7 860 2.80 ghz
    ram 8gb D3
    ekran karti AX5750 1 gbD5
    yazilim win7
    network kartinda bi sorun warmi diye düsündüm knight online i sorunsuz oynuyoR acaba cod 4 ün yazilimi uyumsuz mu bilemedim bana yardim edebilirseniz sevinirim saygılar

• senin sistemine yakın bir pcye sahibim ve aynı oyun arada bende de donma yapıyor ama çok nadirç Uyum sorunu olabilir belki ama anlamadığım şey power supply ı niye açıp kapatıyon ki? reset atıyorum demek istedin galiba.
  • reset atinca pc geri gelmio da ondan pweri acip kapimda :D
  • bide bende sıklıkla oluyoR :S
  • bir tek oyun oynayınca mı oluyor?
    belki donanım uyumsuzluğu olabilir.
  • ewet sadece cod4 multi :S
  • korsan oyun oynuyorsun galiba. multiplayer konusunda olması beni şaşırtmadı. forumları biraz araştır, detaylı yükleme anlatımları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewet korsan ama arkadaslarda korsan oynuyor onlarin yazilimda korsan :D 2 gb ram falan war we rahat oynuyorlar hatta ayni yerden aldik ayrica hcbr forumda benim sorun yoq konu acmam gereqti :S
  • Korsan oyunlar birazda şans işi.Bazı pc lerde oynanır diğerinde sorun çıkarır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Korsan oyunlar birazda şans işi.Bazı pc lerde oynanır diğerinde sorun çıkarır..

bende singleplayer oynarken eğitim ve gemideki bölümü geçtikten sonra oyundan atıyor diğer bölüme geçmiyor onun nedenide mi korsan ?
  • Belki ayni sorunu yasayan biri vardir. Bundan 4 sene once bu konuyu acmisim. Vay be yaslandigimi hissediyorum. K yerine q yazmalar falan, utandim kendimden.

Neyse o zamanlar forumda amacim sadece sorunumu cozmekti baska bir sey umrumda degildi ama simdi bazi insanlara belki yardimci olur diye sorunun cozumunu anlatayim dedim.

Cod4 multi player oynerken xfire kullaniyorsaniz ve ekran kartiniz hic isinmadigi halde pc kitleniyorsa , sorun xfire da. Onu kaldirip oyuna multiplayer uygulamasindan girin ve favorilere gireceginiz serverin ip sini yazip oyle girin. Benim sorunum oyle cozulmustu. Umarim yardimi olur.

O zamanlar oyuna kendimi o kadar kaptirmisim ki donup buraya mesaj yazmak bile aklima gelmemis.

Yardim etmeye calisanlara tekrar tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4ttu -- 26 Temmuz 2014; 1:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.