Şimdi Ara

COD 4 Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben yeni bir laptop aldim toshiba ve bu laptopla ilk defa vistaya gecis yapmis oldum COD4 u internetten indirip yukledim ve crack yaptim fln fakat ustune tiklayinca iw3sp.exe has stopped working a problem caused the program to stop working correctly windows will close the program and notify you if a solution is available diyor ve kapatiyor her seferinde ayni sey vistam SP1 home premium ben bu oyunu nasil calistirabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim herkeze iyi ve oyun dolu gunler diliyorum

• İndirdiğin Dosyalarda 1 Bozukluk Olabilir
    Bence Cdsini Alıp Yüklemeni Öneririm
  • cod oyuna özel bölümüne sor isrtersen...daha çok yardımcı olurlar sana...

Dante*nin dediği gibi dosyalarda bi sorun olabilir...
  • dosyalarda yada oyunda bı sorun yok bendede vıstada aynı sorun wardı xp kur duzelıcek emın olabılırsın format atmak ıstemıyorsan baska bı cozum arıyorsan yenı cracklerle dene ama duzelıcenı sanmıyorum bende duzelmemıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMEKK -- 19 Ekim 2008; 18:27:44 >
  • Benim xp kurma gibi bir sansim yok su anda amerikadayim ben laptopu bestbuydan aldim ve bu modelde indirime girdigi icin vista cdsi vermiyorlar aptalca geldi biraz bana ama... oyunun orjinalini alma taraftariyim ama malum ogrencilik

Crackleri deniyeyim bir birde bu mesaji bende mesela orjinal dvd filmleri bilgisayara koypayalrkende kapatip ayni seyi veriyor bir nevi kopya koruma olabilirmi bunu kapatmanin yolu varmi?
  • Sorunu Cozdum baska bir crack indirdim yeterli oldu herkeze tesekkur ederim oyun dolu gunler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.