Şimdi Ara

COD 5 Çıkış tarihi açıklandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COD 5 Çıkış tarihi MART 2009 olarak açıklandı.
    Güzel haber ne diyelim.
    http://www.psu.com/New-Call-of-Duty-game-to-release-by-March-of-09--a0002679-p0.php

• Bir ara yapımcıları cod4 için yeni kameralar ekliyecegiz demişti.ÖRN:helikopter kill cam ine benzer ucaklar için kill cam,el bombası kill cam i vs.Hala koymadıklarına göre vazgeçip cod5 koyacaklar heralde.
  • Verdigin linkte elemanlar atıp tutuyorlar yok COD5 Vietnam War olucak diğeri yok 2.Dunya Savaşına dönücek tekrar diye
  • Bu grafiklerle Vietnam ortamı fena olmaz.Bence çok önemli değil 4 teki atmosferi yakalasınlar grafikleride biraz geliştirsinler.Yeter.
  • PS3, PC, PS2, Wii, DS, and Xbox 360 platforms

ps2 ye bile cıkacakmışşş.vayy be...

bu arada yapımcı firma aynımı?
  • ya bu kadar erkenden duyurmasalar şunu bi günn şak diye karşımıza çıksa elimiz ayağımız dolansa görünce böyle olmuyor sayılı gün çabukk geçmiyor yaaa
  • Valla o kadar çok oyun bolluğu varki Xbox açısından konuşuyorum yani kopyadan dolayı bunu açık açık söylüyorum saklıyacak birşey yok Cod 5'in çıkması çabuk geçer benim açımdan çünkü çok oyun var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vietnam olursa güzel olur gerçi 2.dünya savaşı oyunlarını da severim ama nazi olmak istemem 2.dünya savaşı olursa silahları da pek geliştiremeyiz ,çeşit de olmaz ama .
  • COD artık eskiye pek dönmez. Yakın gelecekle devam ederler artık.
  • çok uzak gelecek olmasın da hiç çekilmez uzay mevzusu ciyuvv ciyuvvvv

kim der o zaman el bombelaaaaaaaaaaa yahut kapçır dı objektif diy ekim bağırır (acaip gaz veriyo bu sesler insana yav)
  • Bana eskiye dönecekmiş gibi geliyor.
  • eskiye dönerse hiç iyi olmaz artıkk suyu cıktı 2.dünya savasının bence olası bir 3. dünya savasını konu almalı yüzlerce komplo teorisi var bunLar konu olabilir oyuna
  • dönmez belki de 3 oyunu zaten hep aynı ortamda oynadık daha ilk defa modern savaş oldu nasıl olacakdenilirken bu da beğenildi herhalde biraz daha geliştirip koyarlar önümüze ya da vietnam olayına girerler ne yaparlarsa yapsınlar çok güzel olur eminim bu oyun .
  • Cod 1,2,3'de 2. dünya savaşını konu aldı evet Cod 4'te ise 3. dünya savaşı gibi birşey tam değil de modern günümüz savaşlarını ele aldılar Cod 5'de aynen öyle olur aslında doğru

Yani cod 1,2,3 2. dünya

cod 4,5,6 3. dünya modern savaşlar olabilir doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Şubat 2008; 18:11:02 >
  • mart 2009 a kadar cod 4 e devam. nede olsa ileride kokusu çıkar modern mi yoksa değilmi. ama benim tahminim modern savaşa devam ederler.
  • yalnız güzel grafikli bir 2.dünya savaşı oyunu halen bekliyorum ama dediğim gibi cod4 gibi olacak mesela modellemeler felan nazilerden çok kan çıkması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

yalnız güzel grafikli bir 2.dünya savaşı oyunu halen bekliyorum ama dediğim gibi cod4 gibi olacak mesela modellemeler felan nazilerden çok kan çıkması lazım

birader nazilerden ne istiyorsun yahu

valla şu anki cod4 muhteşem,bence vietkonglularıda biraz kezsek fena olmaz,hem vietnam atmosferini yansıtırlarsa harika olur görüşündeyim
  • Ps2 de çıkması benide şaşırttı , Cod4 Grafikleri gerçekten harika idi . Bakalım beşinci oyununda nasıl bir gösteri bekliyor bizi.
  • sevmiyorum nazileri yahu ne yapayım
    hem ben vietkonglu olup amerikalıları keserim
  • nerde geçerse geçsin,nasıl olursa olsun ama grafikler bomba gibi olsun ve ps3 versiyonu port edilmiş olmasın...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.