Şimdi Ara

COD 5 Çıkış tarihi açıklandı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Treyarch firması tüm konsollara cod3 oyununu yapmıştı ve oyun, bence infinity wardın yaptığı cod2 den güzeldi...Grafik olarak tam olarak next gen olmasa da ,oyunun güzel grafikleri vardı...Çıkacak olan oyunun başarılı olup olmaması biraz da senaryosuna bağlı...COD 4 ten sonra artık tüm oyuncular modern savaş istiyor...2. dünya savaşına dönmek kabak tadı verebilir...Senaryosu ne olursa olsun, mükemmel savaş atmosferiyle cod 5 yine zirvede olacaktır...
  • Acaba yaşımızdan dolayımı, oyunmu bizi etkiledi bilmiyorum. Turok demo, nfs, vb tüm demoları indirdim, crysis denedim hemen sıkılıyorum... single player hiç oynayamıyorum zaten... Sanırım insan zekasına karşı çarpışmak zevkli kılıyor oyunu. Bir de bir sorum olacak, cod4 te şu da olsaydı dediğiniz bir husus varmı? ben geçen düşündüm aklıma bir eksiklik gelmedi...
  • Araçlar,yeni haritalar,yeni perkler ,klavye mouse desteği,daha uzun single player....
    (İnsanoğlu doyumsuzdur :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngltkn -- 11 Şubat 2008; 21:35:18 >
  • kim ne derse desin bugüne kadar oynadığım en iyi fps oyunu Call of Duty 4.

1 tek eksiği bile aklıma gelmiyor.Crysis den daha güzel bence.Crysisde atmosfer yok ormanlarda gezip duruyorsun
  • ben daha 4'ü alamadım satan yok piyasada ya işe bak marketlerde var da 180 lira veremem.

5 çıkana kadar 4'ü bulmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 11 Şubat 2008; 21:38:35 >
  • cod 4 bence oyun değil daha öte bir şey. yapandan Allah razı olsun, film mi izliyoruz, oyun mu oynuyoruz anlayamadık. kesinlikle, açık ara, tartışmasız en iyi fps :) cod 5-6-7 hepsini bekliyoruz. 2. dünya savaşı konulu kabulümüz, vietnam savaşı kabulümüz, gelecekte geçen bi savaş kabulümüz. bu adamların yapacağı her şeye güveniyorum ben, bizatihi kefilim hatta Infinity Ward'a saygılarımız, hürmetlerimiz sonsuz
  • şu koşma tuşu tam bir işkence
  • Pek heveslenmeyin derim çünkü CoD5'in yapımını CoD3'ün yapımcısı Treyarch üstlendi. CoD, CoD2 ve CoD4'ün yapımcısı Infinity Ward'ın ise CoD6'yı yapacaı söyleniyor ama sadece bir söylenti.

Benim anlamadığım nokta bu kadar başarılı bir yapımcı dururken niye serinin devamını orta seviyeli bir yapımcıya emanet ediyor, anlamak mümkün değil.
  • 2 yi yapan 4 ü bu şekilde yaptıysa 3 i yapan da cod5 i gayet güzel yapar bence 3 te jip bile kullanıyorduk çok sevdim ben grafiklerde üstelik güzeldi sorun olacağını sanmıyorum
    hem o zamana kadar killzone 2 oynar oluruz
  • dragunov umu almasınlar elimden de konu önemli değil bölüm sonlarında onu alıp uyuz makinalıyı veriyorlar diye helikopterdeki herkesi tarayasım geliyordu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.