Şimdi Ara

COD 5 Çıkış tarihi açıklandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii ii ancak bıkarım cod4'ten zaten, 2009 mart iyi tarih
  • Çok fazla ileriki yıllara gidilmesin .
  • pek birşey beklemeyin
    1)oyunu infinity ward yapmıyor
    2)oyun 2. dünya savaşı ya da vietnamda geçicek
  • peki
    quote:

Orjinalden alıntı: onour11

pek birşey beklemeyin
    1)oyunu infinity ward yapmıyor
    2)oyun 2. dünya savaşı ya da vietnamda geçicek
  • her sene bir COD yapacaklarina ek paket gelseydi daha iyi olurdu. oyunuda zaten treyarch yapacak yani 4. oyun kadar kaliteli birsey beklemiyorum.. Mart 2009 tarihi de cok gec... o zamana kadar ne oyunlar gelir God Of War 3 ler MGS4 ler ohooo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 9 Şubat 2008; 23:43:37 >
  • oyunun ikinci dünya savaşında geçeceği kesin.
  • ps 2 ye de çıkması güzel habersevindirik oldum yaw
  • Valla bence 2. dünya savaşlarına dönmesin daha eskiye ta kovboylara kadar gitsin.Vahşi batıda geçsin oyun yav
  • Infinity Ward neden yapmıyor oyunu?
  • cod4 bence bu türde olabilecek en iyi oyun... başka oyun oynamıyorum artık, oynayasım gelmiyor... sinan senin xbox nasıl gidiyor? seni hep psn de görüyorum cod4 oynarken, sarmadımı xbox yoksa???
  • yav ps3 ve cod4 varken sıramı gelir xbox a arada bir single oynuyorum artık sen cod 4 te invite atıyorsun bazen ama genelde oyunda oluyorum sen yabancılarla oynuyorsun galiba ben genelde forumdan arkadaşlarla oynuyorum dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

cod4 bence bu türde olabilecek en iyi oyun... başka oyun oynamıyorum artık, oynayasım gelmiyor... sinan senin xbox nasıl gidiyor? seni hep psn de görüyorum cod4 oynarken, sarmadımı xbox yoksa???
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

cod4 bence bu türde olabilecek en iyi oyun... başka oyun oynamıyorum artık, oynayasım gelmiyor... sinan senin xbox nasıl gidiyor? seni hep psn de görüyorum cod4 oynarken, sarmadımı xbox yoksa???

ben de aynı sekılde,

cod4 online oynamaya basladıgımdan berı baska oyun oynamıyorum, ıcımden gelmıyor... Bır tek GRAW 2 ın onlıne ı basedebılır,

UT3 aldım ama 2-3 saat oynadım zevk vermedı takasladım... HL2 ve Assasın Creed gibi 2 oyunu daha 2-3 kez oynadım...

Zaten vakıt az, o vakıtte de cod4 oynuyorum,hele bır de lag yoksa gercekten cok zevklı, hıc bıkarım gibi gelmıyor...
  • COD4 efsane oldu mutlaka COD5'de efsane bir oyun olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

COD4 efsane oldu mutlaka COD5'de efsane bir oyun olacaktır.

İnfinity Ward yapsaydı efsane olurdu.Şimdi biraz şüpheli.Cod 3 ü yapan ekip yapacak.Cod 6 da tekrar İ.W.
  • İçimden bir ses IW yapmadığı için bu oyunun patlayacağını söylüyor
  • Daha dün COD4 oynarken arkadaşlara dedim ;

"COD5 gelene kadar ben bu oyunu bırakamam sanırım " ...

Kesinlikle aldığımdan beri başak oyun açamıyorum , dün 2 saat Eye of judgement oynadım , sonra yine COD4 e devam

Dalında 1 numara
  • Activisondan aciklama yapildi mi ?
  • UNcharted la UT3 aldım.Toplasan 2 sini 1 saat oynamamışımdır.Hepsi Cod4 yuzunden
  • ayıp ama unchartedi oyna
    quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

UNcharted la UT3 aldım.Toplasan 2 sini 1 saat oynamamışımdır.Hepsi Cod4 yuzunden
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

ayıp ama unchartedi oyna
    quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

UNcharted la UT3 aldım.Toplasan 2 sini 1 saat oynamamışımdır.Hepsi Cod4 yuzunden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.