Şimdi Ara

COD 5 TE SAVE DOSYALRINI NEREYE YÜKLEYECEĞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR COD 5 SAVE DOSYALARINI İNDİRDİM FAKAT 1 TURLÜ KURAMADIM HANGİ SAVE DOSYALARINI NEREYE KOPYALAYACAĞIM LÜTFEN YARDIM EDİN CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER

• C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\$$$\save

xxx : Windows oturumunun açıldığı kullanıcı adı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AndryTR

C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\$$$\save

• quote:

C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\$$$\save

Hocam bende yakında sisteme forma atıcam,
    programfiles/Activision/call of duty klasöründeki player klasörünü "D" sürücüsüne kopyaladım,
    format attıktan sonra player dosyalarını değişitirirsem eski save'lerime ulaşabilirmiyim?
  • Arkadaşlar bu Documents and Settings Vistada nerde yarım saattir arıyorum bulamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakaraali

quote:

Hocam bende yakında sisteme forma atıcam,
    programfiles/Activision/call of duty klasöründeki player klasörünü "D" sürücüsüne kopyaladım,
    format attıktan sonra player dosyalarını değişitirirsem eski save'lerime ulaşabilirmiyim?

Eğer eksiksiz olarak yedeklerseniz sorunsuzca yapılabilir. Sadece player klasörünü almayın ama (yukarıdaki mesaj).

########################################

quote:

Orjinalden alıntı: Forever Phantom

Arkadaşlar bu Documents and Settings Vistada nerde yarım saattir arıyorum bulamadım...

Bilgisayar -> Yerel Disk (C): - > Documents olması lazım ama tam emin değilim. Olmazsa söyleyin bana ben de bir bakayım...

• Oyunu masaüstünde oynuyordum multi kayıtlarım var bunları laptopa atınca bir türlü görmüyor ?Su sekilde yazıyor:An error occurred while reading the stats data(anlasıldıgı üzere bilgileri okumuyor:(

Bu arada Masaüstü XP,Laptop Vista yüklü kayıt dosyaları farklı yerde bi yerden göstermemizmi lazım acaba?

Not:keyler aynı olarak degistirsemde degisiklik yok,Xp deki kayıt dosyaları vistada C:\Users\XX\AppData\Local\Activision\CoDWaW\ icerisinde

Fikri olan varmı?Kafayı yiycem bi türlü gösteremiyorum..
     COD 5 TE SAVE DOSYALRINI NEREYE YÜKLEYECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 10 Aralık 2008; 6:03:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ^^Up
  • hocam diyorki lvliniz ve profiliniz sıfırlanmıştır. o kadar :D
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.