Şimdi Ara

Cod 6 frame düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün yeni lcd tvmi aldım.Lg marka 27'' full hd kampanyadan aldım.Eski phlips hd tvmle(19'') değiştirdim ve ilk defa bugün frame düşüşü yaşadım nedeni ne olabilir?Multiplayer oynarken bi anda agafikler allak bullak oldu.Dün de oynamıştım ama böyle bir şey olmamıştı şaysen bayağı garipsedim bu durumu.

• Bnele aynı şeyi yaşayanlar yada fikri olanlar paylaşırsa memnun olurum acaba tv mi bozuk desem baen oyun tamamen bulanıklaşıyor bazen ise görüntünü bir kısmı mesela silah, internet bağlantısını gösteren çubuklar, insanlar, bazende objeler nedeni ne olabilir acaba uyumluluk problemi falan mı var acaba?
  • öncelikle 19" monitörden 27" monitöre geçtiğin için sonuçta ps3 grafik kalitesi o kadar iyi değil bazı oyunlar haric genellikle 720 p kullanırsın oda 27"inc için görüntüyü dağıtır , birde ps3 menüsünde game menüsünde upscala var full yap displaydekilerinde hepsini full ve on yap,ben cod 6 oynamadım ancak fifa10 da mesela bende samsung 2232gw monitör var dvı-hdmi çıkışından 1080p kadar destekliyor ancak tam full desteklemiyor zaten oyunlar upscale olarak görüntülüyor,720p kullanıyorum çünkü 1mb internette bile görüntü kalitesi ne kadar artırırsam online oynarken ya donma yapıyor ya görüntüler bir acayip oluyor,en iyisi o şekilde kulanmaya çalışacaksın
  • Yorumunuz için saolun bir de kitağçığında hdmı bilgisayar modunda bağlarsanız görüntüde bozukluk olabilir diyor hdmı da bilgisayar modu nasıl oluyorki normal kabloyu bağladım işte :)
    Bir de 27'' de görüntüyü dağıtması çok garip geldi bundan çok daha büyük inçli tvlerde diğer oyunlar gayet net sonuçta ps3 grafik için yapılmış ve full hd tv aldım diğeri daha eski olmasına rağmen(hd ready) daha iyi gösteriyordu.
    (Görüntüyü dağıtmıyordu).Acaba ayarlamam gereken veya ters yaptığım bir şey mi var ben direk kabloyla bağladım ama?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.