Şimdi Ara

▓ COD Advanced Warfare için İdeal Grafik Ayarları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
12.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Bende GTX 560 var ve low da bile kasıyor.Ram 8 gb.Kasması normal midir?Ayrıca kasmaması içine ne yapa bilirim bilen varsa çook iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
  • Kasmaması lazım aslında. Gölgeleri ve efektleri kapattın ve kapatma seçeneği olmayanları da en düşüğe aldın mı?
  • benim fps mapten mape çok farkediyor ve resimlerde bahsettiğin yüksek grafikteki akıcılığın daha iyi olması benim de başıma geldi ama stabil bir performans alamıyorum bazı oyun çok iyi bazı oyun gereksiz düşüyor fps bütün grafikleri düşürsen yine pek bişey değişmiyor bugün özellikle çok sıkıntı oldu fazla bir ısınma da yok alette sinir oldum yani bu grafik-fps saçmalığına
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    evet hocam hepsini kapattım ancak yinede kasıyor.Anlamadım valla crysis 3 maxta oynuyordum,cod da pikselleri sayarken bile kasması çok anlamsız geliyor bana.
  • lebron 7 aranıyor L kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon sorunu deniyor işte buna.
  • İşlemcin ney?
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    İntel core i7
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Optimizasyon sorunu deniyor işte buna.

Hocam peki bu sorunu hallederler mi çünkü böyle oynanmaz.
  • Başka bir sorun olsa gerek o zaman. Sorunun işlemciden kaynaklanmadığı belli.
    Oyun firamsına bağlı bu. Black Ops 1 ve 2'nin adam olması aylar almıştı mesela.
  • çarşamba perşembe ve cuma günleri bazı mapler hariç sorunsuz oynadım şu 2 gündür çatışmalarda gereksiz yere bir fps düşüşü oluyor yani ne kadar grafikle oynarsan oyna düzelmiyor ama bir türlü anlamadığım şey o ilk 3 gün neden hiç böyle bir sıkıntı yapmadı ya da neden şimdi yaptı ? tam bir ömür törpüsü şu pc de oyun oynamak anca cs oynayacaksın yada vice city kafan rahat edicek yani bu nedir arkadaş
  • kurtar bizi bu dertten bocek reyiz
  • Arkadaşlar steam'e iadeiçin ticket atmış bulunuyorum.İnşallah derdimi anlayıp oyunu iade ederler.
    Bİlsem, söylerim ama sadece tahminde bulunabilirim. Sistemde herhangi bir değişiklik yaptın mı? Yeni bir şey yüklemek gibi...
  • yapmadım aslında w8 kullanıyorum refresh atıp öyle yükledim oyunu 5 gün önce cumartesi sıkıntı çıkarınca bu sabah windows update'lerini yaptım pek bişey değişmedi. nvida experience' da çıkan optimize ayarları denedim yine bişey değişmiyor 1.5 patch' i hangi gün geldi 1.4 tü sanırım ilk gelen patch'den sonra o mu sıkıntıya soktu acaba
  • options' daki optimal video seçeneğini uyguladım grafikler leş oldu ama şuan sorunsuz gt 650m'den çok bişey beklememek lazım zaten. sıkıntı yaşayan arkadaşlar uygulayabilir ben ilk defa gördüm o seçeneği açıkçası
    Ekran kartının GT650M olduğunu bilseydim, yukarıda anlattığım 4 veya 5. maddeyi uygula derdim zaten.
  • Cevap geldi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOOOK sağol hocam harbi işime yaradı diğer rehberlerinizde teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Cevap geldi mi?

Cevap an itibari ile geldi hocam.Valve tekrardan gönlümde taht kurdu Durumu açıklayıp ticket attıktan yaklaşık 4 gün sonra olumlu yanıt aldım.Ancak steam'in kullanıcı sözleşmesinde satın alınan oyunların geri iadesinin olmayacağını kabul etmiş oluyormuşuz ama bu seferlik bi kıyak geçtik dediler

Mesajın orjinali ise şu şekildeydi;

Hello ,

Thank you for contacting Steam Support.

We apologize for the delay.

The title has been removed from the account and a credit has been applied to your Steam Wallet. The credit can be used for future Steam purchases.

Your current Steam Wallet balance is displayed in the top right hand corner of the Steam client window next to "[Your username]'s Account".

Please note in the future that Steam purchases, per the Steam Subscriber Agreement, are not refundable - this store credit was issued as a customer service gesture.

• Senin adına sevindim inan. Hadi iyisin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.