Dostum oyunda baya ilerledim (kutubu yeni bitirdim), ilk bölüme bakarak kesinlikle grafik ayarı, yorumu, değerlendirmesi yapılmamalı. Nedense ilk bölümün grafikleri kötü gözüküyor ama ilerki bölümler gerçekten şahane olmuş. Başka konularda grafik motoruna bug yüzünden bayağı bir poh attım ama tükürüğümü yalattı bana. Çünkü verdiği grafik ve performans oranı çok iyi motorun. Önceki IW engineli son oyun ghost bu kadar görseli vermediği gibi, performansıda daha düşüktü. Bu oyunda özellikle aftermath isimli bölüm, atmoster nasıl olur cevap gibi :) Oyunu I5 4200U, GT750M ile 1366x768 (oynuyorum, neredeyse ayarların hepsi en yüksekte, (aa FXAA sadece, ama FXaanın üstündeki 2 seçenekte performans yine oynanabilir ama kenarlar çok parlıyor, multi sampling zaten işkence olur bu sisteme kaldırmaz)
DnzIrmk
kullanıcısına yanıt
Sistemi çok yorması ve kasmanı dışında, grafikleri iyiydi gerçekten. Grafiklerin farkı multi sampling açılınca görünmeye başlıyor ama o da sistemi fena sömürüyor işte.
Çok teşekkürler.Çok yararlı bir konu.Oyunu yükledim ve ayarları yapıp oyuna girdim.Çok kötüydü.Bu konuyu buldum ve sorun düzeldi.Tekrardan teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme