Şimdi Ara

COD BLACK OPS 1 ALINIR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam'den full paket almayı düşünüyorum zamanında ps3'de bir hayli zaman geçirdim başında ve en sevdiğim coddu diyebilirim =) fakat bazı sorunları vardı ping gibi ve pc'dede kasıyorduda.Şuan alsam öyle bir sorun yaşarmıyım patch gelmiştir umarım baya bir zaman oldu çünkü ve oyunda hack falan varmı kullananlar

• Hocam oyundan kaynaklı kasma sorunu devam ediyor. Hack kullananlara ben pek rastlamadım son zamanlarda.
  • berkhınho B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için bulanmaz nimetsin valla çok rastlayamadım bo1 oynyanlara bugun bir kaç kişiye yazdım ama oyuncu durumu nasıl oyun buluyormu yoksa bekletiyormu eskisi gibi
  • Oyun ne durumda satın aldınız mı MP de yoğunluk var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MellowHypeTR

Hocam benim için bulanmaz nimetsin valla çok rastlayamadım bo1 oynyanlara bugun bir kaç kişiye yazdım ama oyuncu durumu nasıl oyun buluyormu yoksa bekletiyormu eskisi gibi

Ben zamaninda kutulu olarak almistim arada girip bakiyorum haritalar gayet dolu ping sorunu falanda yasamadim sadece cod bo1 nedense benim pek hosuma gitmiyor mw3 daha iyi bence customizaton, gadget'lar falan benim daha cok hosuma gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://steamcharts.com/app/42710 --> Oynayan kişi sayısına burdan bakabilirsin. Günlük 300-1500 kişi arası.
    Ayrıca şunu söyleyeyim, Activision geçen aylarda Türkiye mağazasında CoD oyunların fiyatını %100'e yakın artırdı, bence bu oyunun ederi 10 TL bu vakitten sonra, ne kadar fazla verirsen o kadar israf.
  • i_lenker kullanıcısına yanıt
    Hocam 25 tlye gelicek oyun eğer alırsam yoksa steamden almicam key alıcam bir siteden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.