Şimdi Ara

COD Black Ops 2 - İleri seviye Minimap kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Black Ops 2 için belli bir süredir taktik ve multiplayer oyun videoları yapıyorum. Hatta bunun için açmış olduğum bir YouTube kanalım bile var: BirakCiksin

Bu kanal hızlı bir şekilde büyüyor ve kanal takipçilerinden aldığım oldukça fazla şekilde bana gelen bazı sorular var.

1. Rakip oyuncuların nereden geleceğini nasıl tahmin ediyorsun?
    2. Harita içerisinde nerede durman gerektiğine nasıl karar veriyorsun?
    3. Rakip oyuncuların doğum yerleri nasıl biliyorsun?

vb.

Bu soruların cevaplarını vermeye çalıştığım bir Temek Taktik videosu hazırladım. Bu Temel Taktik serilerindeki 3. videom ve bugün bu videoyu sizler ile paylaşmak istedim. ]Temel Taktıkler 3 - Ileri seviye Minimap kullanımı

İyi seyirler,

BC

• hocam zaten oyuna başladıktan bir süre sonra her 5-6 sn de bir herkes mini mape bakar kim ateş açtı kim uav açtı diye ama genedde sağol güzele benziyor
  • bilgiler gayet guzel ozellıkle benım gıbı yenı baslayanlar ıcın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

bilgiler gayet guzel ozellıkle benım gıbı yenı baslayanlar ıcın. :)

CODBO2 ile aram yokdur ama başlamayı düşünüyorum BF3'den oraya geçmek zor olur videolarını izlemek lazım..
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, sadece benim oynama stilimi paylaştım, bazı oyuncular henüz bizim kadar dikkat etmiyor Minimap'e. Amacım, Minimap kullanıldığı zaman faydasını göstermekti.
  • İşte herkes bakmıyor aslında. Çok oyuncu ile karşılaşıyorum Minimap ile alakası olmayan ve "Neden ben oynaya mıyorum?" diyen. Tecrübeli oyuncular zaten söylediğin gibi herşeyin farkında. Selamlar.
  • AselSanTR kullanıcısına yanıt
    Eğer istersen hiç birşey zor olmaz. Ama tabiki oyun tarzı ve oynanış biçimleri farklı. Tavsiyem bir arkadaşında oyun mevcut ise biraz deneyip öyle karar vermen. Genelde Battlefield ve Call of Duty oyuncuları bir türlü ikisine birden ısınamıyor (Genelleme yapıyorum, istisnalar var, örn. ben).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: birakciksin

Eğer istersen hiç birşey zor olmaz. Ama tabiki oyun tarzı ve oynanış biçimleri farklı. Tavsiyem bir arkadaşında oyun mevcut ise biraz deneyip öyle karar vermen. Genelde Battlefield ve Call of Duty oyuncuları bir türlü ikisine birden ısınamıyor (Genelleme yapıyorum, istisnalar var, örn. ben).

hocam videolarını izledim abartmıyorum müthiş oynuyorsun yok böyle bişey her oyun frag sende MAŞALLAH
  • Minimap ve ghost kullanmamak intihardir cod oyunlarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler Aselsan, işimiz, gücümüz oyun oynamak. Çok seviyorum napayım!
  • quote:

Teşekkürler Aselsan, işimiz, gücümüz oyun oynamak. Çok seviyorum napayım!

hem konusuyorsun birşeyler anlatıyorsun hemde dehşet oynuyorsun nasıl konsantre anlamadım ayrıca SNİPER oynayışın çok süper
    Bütün oyunlarım tabiki böyle sonuçlanmıyor. Sadece iyi oynadığım oyunları yüklüyorum, yani "oha" bir durum yok aslında. Ama pozitif yorumun için teşekkürler.
  • Ghost belki bir nebze (özellikle Black Ops 2 versiyon) ama Minimap'ı kullanmadan başarılı bir oyun sergilemek gerçekten çok zor.
  • quote:

Ghost belki bir nebze (özellikle Black Ops 2 versiyon) ama Minimap'ı kullanmadan başarılı bir oyun sergilemek gerçekten çok zor.

vallahi minimapı senden sonra daha sık kullanmaya basladım :D :D anca UAV açılınca bakardım artık sayende daha sıklıkla bakıyorum.
    Ghost bu nesil konsollarda deyilmi ?
  • quote:

Ghost belki bir nebze (özellikle Black Ops 2 versiyon) ama Minimap'ı kullanmadan başarılı bir oyun sergilemek gerçekten çok zor.

Evet Ghost eski oyunlardaki gbi degil artik durunca yerin belli oluyor sadece hareket halindeyken calisiyor..ama olsun yinede ghost olmadan oynanmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıyı hosda bu hedef alma olayını nasıl yapacaz ya alısılmıyo su analoglara bı turlu :)ındırıyolar hemen valla.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum. Özellikle PC platformundan Playstation'a geçtiğin zaman bunun ağırlığı ve zorluğu daha fazla oluyor. Tavsiyem birazcık analog sticklerin duyarlılığını (sensivity) arttırman. Bu daha hızlı hareket etmeni sağlıyor fakat tabiki bu hız tutarlı nişan almanı zorlaştırıyor. Zaman içerisinde alışıyorsun, önemli olan pratik ve tekrar. İyi oyunlar.
  • quote:

Biliyorum. Özellikle PC platformundan Playstation'a geçtiğin zaman bunun ağırlığı ve zorluğu daha fazla oluyor. Tavsiyem birazcık analog sticklerin duyarlılığını (sensivity) arttırman. Bu daha hızlı hareket etmeni sağlıyor fakat tabiki bu hız tutarlı nişan almanı zorlaştırıyor. Zaman içerisinde alışıyorsun, önemli olan pratik ve tekrar. İyi oyunlar.

yaptım dedıgın umarım etkili olur.Tesekkurler
  • ya arkadaslar yenı basladıgım ıcın tam cozemedm bu özellikler ne işe yarar aydınlatabılır mıısnız beni?

COD Black Ops 2 - İleri seviye Minimap kullanımı COD Black Ops 2 - İleri seviye Minimap kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 19 Temmuz 2013; 21:47:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

ya arkadaslar yenı basladıgım ıcın tam cozemedm bu özellikler ne işe yarar aydınlatabılır mıısnız beni?

COD Black Ops 2 - İleri seviye Minimap kullanımı COD Black Ops 2 - İleri seviye Minimap kullanımı

bunlar kardeşim perktir her perk sana oyun içi hile yapmadan avantaj kazandırır örnek health veya armor süreni veya stealh düzeyini belirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.