Şimdi Ara

COD Black Ops Steam Sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu steamden yükledim ama yüklerken 3-4 kere server değiştirdim.Gece 3 gibi yükleme bitti cod black ops multiplayerın bi açiyim dedim.Olmadı WIN_IMPROPER_ QUIT_BODY ve exe cannot find zone gibi hatalar verdi açılmadı libraryden verify yaptım indirdi kalan dosyaları ama yine olmadı.Cod black ops single playerı indirmedim ama daha.Yani steami ne zaman açıp verify yapsam cod bo mp yine dosya indiriyor hızlı bir şekilde ama yine aynı sorun oluyor.Ve de server değiştirirken steam restart atınca geri gelmiyordu, işlemlerde var gözüküyor ama program olarak masaüstünde penceresi yoktu bende zorunlu işlem sonlandırdan kapadım bir kaç kez.Şimdi ne yapmamı önerirsiniz bazen açtığımda üstte yazdığım hataları veriyor bazen işlemlerde blackops.exe göstermesi rağmen pencere olarak yok lütfen yardım edin.Ağlamak istiyorum şevkim kırıldı yani Birde her steamden verify yaptığımda dosyaları indiriyor bi 10 mb lık bide 8 mb lık patch indiriyor ama yinede aynı sorun her defa lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whaTT -- 9 Kasım 2010; 7:21:16 >

• Black Ops Multi'yi değil normal olanı Verify yap.
    Büyük ihtimal dil dosyaların silindi, 1.6 GB indireceksin tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lama!as -- 9 Kasım 2010; 7:48:40 >
  • Sp'ı da decrypt ettirmen gerekiyor.
  • Tamamdır Sp yide indirince dediğini yapınca oldu teşekkürler.
  • aynı sorun var. rus versiyonu indirdim ben de forumdan bi arkadaştan satın alıp cd keyini. single ı da indirmek zorunda mıyım? şuan russian to english diye bi patch indiriyorum. ve verify yapmak falan nasıl oluyor? decrypt falan tam olarak nedir? bilgisi olanlar yardım edebilirse memnun olurum.
  • mult'yi değil ana dosyayı sp'yi indirin 8gb gibi bir boyut var toplam pacthleri de indiriyor kendisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.