Selamınaleyküm öncelikle bende cod blackops orijinal var giriyorum oyuna zombie oynayamıyorum zombies e tıkladığımda veya multiplayer açtığımda bu hatayı alıyorum güvenlik duvarı antivirüs vs vs her şey kapalı hala bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: War Child
Selamınaleyküm öncelikle bende cod blackops orijinal var giriyorum oyuna zombie oynayamıyorum zombies e tıkladığımda veya multiplayer açtığımda bu hatayı alıyorum güvenlik duvarı antivirüs vs vs her şey kapalı hala bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım ?
kasırga nedeniyle activision serverları zarar görmüş black ops 4 gündür online oynanamıyor 1 hafta içinde düzelir herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: zerosoap
quote:
kasırga nedeniyle activision serverları zarar görmüş black ops 4 gündür online oynanamıyor 1 hafta içinde düzelir herhalde
dün gece oynuyordum.. işte gece 12:30 gibi gitti gene swler bir anda.. inş. dediğiniz gibi gelir 1 haftaya kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso
quote:
Black ops 2 aldım 1 i de alıcam ama kararsızım hala oynayan varmı ? Ve 1 level başlamanın zorluğu vs. + multiplayerde hileciler vs varmı ? Bunların cevabını verebılırsen çok teşekkür edicem
en ufak hile görmedim.. 1 level zorluğuda yok çabuk alışabiliyorsun.. oynayan hala var fazlasıyla var.. kesinlikle al derim.. blackops 2 nasıl peki çok merak ediyorum onu..